Malév pontkupon

2010.08.27. 13:33
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Kedvezménnyel utazhatnak a Malév járatain a T-Home és a T-Mobile arany- és platina szintű ügyfelei

Kedvezményes Malév-repülőjegy vásárlására jogosító pontkuponokkal bővült a T-Home és a T-Mobile közös Kapcsolat Programja. A Magyar Telekom és a Malév együttműködésének köszönhetően a T-Home és a T-Mobile arany és platina szintű ügyfelei a Kapcsolat Pontjaikért megvásárolható online pontkuponokkal olcsóbban utazhatnak a nemzeti légitársaság menetrend szerinti, saját üzemeltetésű járatain.

A 2010. augusztus 16-tól a T-Home és a T-Mobile honlapjain 300 Kapcsolat Pontért igényelhető virtuális pontkuponokkal több kedvezményes ajánlat választható. Így a 10%-os repülőjegy alapdíjkedvezmény, amely a Malév teljes, saját üzemeltetésű útvonalhálózatán belül, budapesti kiindulással történő utazás esetén érvényes (kivéve a „P” promóciós foglalási osztály árait).
A Malév erre a célra létrehozott weboldalán foglalható kedvezményes elektronikus jegyek 2010. szeptember 30-ig foglalhatók az ez év október 1-je és december 15-e közötti utazásokra.

Emellett a pontkuponnal meghatározott városokba kedvezményes repülőjegyek is vásárolhatók.

Milánóba, Berlinbe, Stuttgartba, Zürichbe, Athénba és Thesszalonikibe egy főre oda-vissza utazásra jogosító jegyek már 22 900 Ft-tól, Londonba, Koppenhágába, Stockholmba és Várnába 25 900 Ft-tól foglalhatók. A jegyek ára tartalmazza az áfát, a repülőtéri adókat, illetékeket és egyéb díjakat is. A jegyek 2010. augusztus 16. és szeptember 30. között foglalhatók le, 42 napos elővásárlási kötelezettséggel; az utazásokra 2010. szeptember 27. és 2011. március 31. között kerülhet sor (kivéve: 2010. december 15. és 2011. január 6. közötti időszak).

Az árak a repülőtéri illetékek árfolyamváltozása miatt kis mértékben eltérhetnek. Az ajánlat teljes körű és részletes feltételei a www.t-home.hu és www.t-mobile.hu weboldalakon találhatók.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.