Online pénztárgép-szolgáltatáscsomag

2013.09.05. 15:28
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Teljes körű megoldást kínál a Telekom online pénztárgép-szolgáltatáscsomagja

A Telekom kialakította az online pénztárgépek működéséhez kínált speciális szolgáltatáscsomagját, amely folyamatos ügyfélszolgálati támogatással teszi lehetővé a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) rendszere és a jogszabályban előírt új típusú pénztárgépek közötti adatkommunikációt.

A NAV rendszere és a pénztárgép közötti adatkommunikációt lehetővé tevő szolgáltatáscsomagot, hűségidő nélkül, illetve belépési és túlforgalmazási díj nélkül, nettó 2300 Ft (bruttó 2921Ft) havi díjért biztosítja a Telekom, a pénztárgépet üzemeltető kis- és középvállalkozások, valamint egyéni vállalkozók számára. A szolgáltatáscsomag elérhető minden olyan ügyfélnek, aki pénztárgépet használ, ugyanakkor az arra alkalmas online pénztárgéphez vehető igénybe, illetve rendelhető meg a Telekom szerződött partnereinél.

A Telekom – a pénztárgép-forgalmazó Alt Cash Kft.-vel kötött megállapodás alapján – a saját fejlesztésű szolgáltatáscsomaggal és partnerének pénztárgép modelljével versenyképes megoldást kínál a pénztárgépcserében érintett cégeknek.

További részletek megtalálhatók a www.telekom.hu/penztargep oldalon, illetve az online pénztárgépet forgalmazó partnereknél.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.