ÜZLETI INFORMATIKAI SZOLGÁLTATÁS A TELEKOMTÓL

2013.10.21. 13:13 Módosítva: 2013.10.21. 13:35
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

A Telekom és a Microsoft közösen teszi elérhetővé mikro-, kis- és középvállalatok számára az Office 365 szolgáltatást.

A Telekom és a Microsoft közösen teszi elérhetővé mikro-, kis- és középvállalatok számára az Office 365 szolgáltatást, a Microsoft által üzemeltetett felhőmegoldást, amelyet a Telekom október közepétől havi díjas alapon kínál. A megoldás középpontjában az ügyfelek által jól ismert Office–kliens áll, amely a felhőszolgáltatásnak köszönhetően mindig a legfrissebb verzióban áll készen, ráadásul segítségével bárhonnan elérhetővá válnak a céges dokumentumok, ahol van internet. Az Office 365 azonban ennél jóval többet nyújt: nagyvállalati kategóriájú szolgáltatásai bármilyen méretű szervezet számára elérhetők, a HD-videokonferenciáktól a dokumentumok megosztásán át az üzleti levelezésig.

Magyarországon már ma is több ezer üzleti felhasználó veszi igénybe a szolgáltatást a legkisebb mikrovállalkozásoktól kezdve egészen a legnagyobb bankokig, szolgáltató és gyártóipari cégekig. A Microsoft 2013 tavaszi kutatásából kiderült, hogy a hazai kisvállalkozások 66%-a használ valamilyen felhőszolgáltatást, és a kkv-k fele gondolja úgy, hogy ezek a jövőben egyre jelentősebb szerepet fognak játszani a vállalkozás sikerében.

A Telekomtól elérhető Office 365 szolgáltatás irodai és az irodán kívüli környezetben is hasznos informatikai megoldást biztosít a vállalkozások számára, fix havidíjért. Beruházás nélkül, kedvező havidíjas konstrukcióban juthatnak akár a legkisebb vállalkozások is megbízható, biztonságos környezetben jogtiszta szoftverekhez, az interneten keresztül. Az üzleti levelezés, a megosztott naptár, a dokumentum megosztás, illetve az olyan jól ismert Office-alkalmazások, mint a Word, az Excel, a Powerpoint, az Outlook vagy a OneNote PC-re, okostelefonra és táblagépre optimalizált verzióban is elérhetők. Mindehhez a Telekom szakszerű informatikai támogatást is biztosít, amely magában foglalja a korlátlan és díjmentes telefonos vagy online segítségnyújtást, valamint a beüzemelést.

További részletek és feltételek a www.telekom.hu/uzleti weboldalon, valamint a http://office.microsoft.com/hu-hu/ olvashatók.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.