Barbara, Borbála
-6 °C
3 °C

Bíróság mondta ki, hogy elviselhetetlen Netanjahu felesége

2016.02.12. 12:09

170 ezer sékeles (mintegy 12 millió forintos) kártérítés megfizetésére kötelezte a jeruzsálemi központi bíróság Sara Netanjahut. Benjámin Netanjahu izrael miniszterelnök feleségét korábbi gondnoka, Meni Naftali perelte be, mert a nő folytonos dühkitörései miatt megaláztatásokat kellett elszenvednie. Az ügynek ezzel még nincs vége: Netanjahu felesége a fellebbviteli bírósághoz fordul, írja a The Times of Israel.

Az egykori gondnok, Meni Naftali azért fordult a bírósághoz, mert munkaadója folyamatosan sértegette és kiabált vele. Alig több mint egy évig viselte el a rossz bánásmódot, majd inkább felmondott. Egy alkalommal a kormányfő felesége földhöz csapott egy vázát, mert már egynaposak voltak benne a virágok, máskor irracionális elvárásai voltak Naftalival szemben.

A férfi készülhet az újabb perre, mert a Sara Netanjahu ügyvédje fellebbezett a döntés ellen, mivel szerinte a bíróság nem hagyta, hogy védence is bemutassa az álláspontját. „Egyoldalú, a valóságtól távol álló kép alapján hoztak ítéletet” – közölte a jogi képviselő.

A kormányfő felesége ellen nem ez az egyetlen per, a volt gondnokon kívül egyébként a rezidencia két dolgozója is pereskedik, egyikük úgy vallott a bíróságon, hogy Sara Netanjahu rendszeresen szidalmazta őket, "különösen nagyobb mennyiségű alkohol elfogyasztása után."

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Pihenjen Szép kártyával!

Egy kis lazítás Önnek is jár! Íme a Szép kártya elfogadóhelyek.