Barbara, Borbála
-5 °C
3 °C

Kerry hazugsággal vádolja Busht

2004.10.03. 18:39
John Kerry azzal vádolja ellenfelét, George Bush elnököt, hogy hazudik a csütörtökök esti tévévitáról, amelyet elveszített, Bush elnök viszont azt olvassa a szenátor fejére, hogy nemzetközi közvélemény-kutatástól tenné függővé Amerika védelmét.
A hét végén bedobott televíziós hirdetés kísérő hangja szerint "George Bush elveszítette a vitát és most hazudik róla". A csütörtök esti televíziós vitában Kerry arról beszélt, hogy Bush elnök nem mondja meg az igazat az iraki helyzetről.

Bush elnök kampánycsapata új tévéhirdetésében Kerrynek a vitában a megelőző csapás doktrínájáról elhangzott fejtegetésére csapott le, amelyet a "globális teszt" Kerry-doktrínájának nevezett el. A demokrata párti elnökjelölt, miután hangsúlyozta, hogy nem mond le a megelőző csapásról, úgy ítélte meg, hogy az ilyen fellépésnek ki kell állnia a globális tesztet, amelyben a nép érti, hogy az elnök mit tesz, és az elnök a világnak is be tudja bizonyítani, hogy döntésének törvényes okai vannak.

A republikánus párti tévéhirdetés a "Kerry-doktrínát" ostorozva felteszi a szónoki kérdést: az elnöknek így tehát külföldi kormányoktól kell engedélyt kérniük Amerika megvédésére?

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!

Paphos képekben

Ciprusi fotók, fantasztikus élmények. Nézd meg most!