Gusztáv
-11 °C
-2 °C

Rászállt a NAV a Krétakörre

2016.03.22. 13:38

Facebookon jelentette be a Krétakör, hogy visszamenőleg 24 hónapos ÁFA-ellenőrzés kezdődött náluk, pont egy hónappal azután, hogy a hatóságok lezártak egy 3 éves könyvelést vizsgáló, egy éve húzódó, hasonló eljárást. A kiírás szerint a mostani vizsgálat időszaka egybeesik a már korábban vizsgálttal:

Reflektív társaság vagyunk, ezért felvállaljuk azt is, amikor tévedünk. Tévedtünk. Nem igaz, hogy a kormányzat...

Posted by Krétakör on Tuesday, 22 March 2016

Minden azután történt, hogy a Krétakör Alapítvány megkapta Európa egyik legrangosabb kulturális kitüntetését, a Princess Margriet Award for Culture elismerést, amit személyesen a holland hercegnő adott át Schilling Árpádnak, az alapítvány vezetőjének Amszterdamban. Egész pontosan két díjat osztottak ki, az egyiket a Krétakör Alapítvány, és annak vezetője, Schilling Árpád kapta.

Az esemény alkalmából egy videóportré is készült Schillingről, amiben több kollégánk is dolgozott, nézzék végig, nem hosszú, alig 9 perc.

A tervek szerint a Krétakör a díjjal járó pénzt az online archívumának fejlesztésére fordítja: az elmúlt 20 év munkája nyilvánosan kutatható, ingyenesen elérhetünk többezer fotót, újságcikket, az összes Krétakör-előadás teljes videó felvételét, Schilling Árpád publikálatlan próbanaplóit, az összes eddig megjelent kritikát, és az előadások szövegkönyveit.

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!

Álom Nászút

Felejthetetlen élmény várja a világ legszebb tengerpartjain.