Keresés

33 találat az Indexről, és 1 a környékéről.

2016. március 22., 13:38

Rászállt a NAV a Krétakörre Rászállt a NAV a Krétakörre

Az alapítvány nemrég kapott egy rangos nemzetközi díjat, Magyarország egy alapos adóellenőrzéssel válaszolt.
A NAV-nál van a világ legjobb munkája

A NAV-nál van a világ legjobb munkája

2014.10.15. 07:57 Módosítva: 2014-10-16 07:42:26
A szivacs a külsős adóellenőr-segéd, aki ihat, néha annyit, hogy el kell szállítani. Újítások az adóhatóság kreatív eszköztárában a budapesti szórakozóhelyeken.

2012. szeptember 26., 11:04

Így mulat egy revizor

Kevés izgalmasabb munka volt idén, mint az adóellenőré: limuzinbérlés, szerenád, tetoválás, jövőt nem látó jósnő, börtön. Semmi sem drága, ha az adóforintokról van szó.

2009. december 23., 16:49

Revizort minden karácsonyfa alá!

Drága ajándékot vagy pénzt kapott? Harminc napon belül jelentse az adóhivatalnak, különben bajba kerülhet. Már egy tévé után illetéket kellene fizetni, bár a szabályt még az APEH sem veszi komolyan.

2008. december 2., 18:11

2,3 milliárdos adóhiány vagyonosodási vizsgálatokból Észak-Magyarországon

Több mint 560 vagyonosodási vizsgálat nyomán eddig 2,3 milliárd forintnyi adóhiányt állapított meg az idén  az APEH Észak-Magyarországon - tájékoztatta az MTI-t a regionális igazgatóság sajtószóvivője. Az ellenőrzések 71 százaléka volt eredményes, vagyis ilyen arányban találtak az ellenőrök szabálytalanságot - közölte Hajas Tamás. Ez azt jelenti, hogy az egy eredményes ellenőrzésre számítható átlag megközelíti a 6 millió forintot, illetve a felderítési arány és az átlagos adóhiány egyaránt magasabb a tavalyinál - tette hozzá.MTI

2008. július 14., 15:18

APEH-razzia volt a Hegyalja Fesztiválon

Az adóhatóság ellenőrei a pénzügyőrség és a rendőrség embereivel közösen tartottak helyszíni ellenőrzést a vasárnap befejeződött Hegyalja Fesztiválon, a szabálytalanul munkájukat végző kereskedők összesen kétmillió forint bírságra számíthatnak - tájékoztatta az APEH Észak-magyarországi Regionális Igazgatósága az MTI-t. A harmincegy vizsgálat csaknem felénél valamilyen hiányosságot, szabálytalanságot találtak a revizorok, akik összességében kétmillió forint bírságot szabtak ki. A tájékoztatás szerint a fagylaltosok, lángososok, egyéb kereskedők többsége automatikusan nyugtát és kérésre hibátlan számlát, szabályosan kitöltve mutattak be. "A jogkövető magatartás magas arányát az elmúlt időszakban lezajlott akciók következményének és a nyári ellenőrzési sorozat széleskörű média nyilvánosságának lehet tulajdonítani" - áll az adóhatóság közleményében, hozzátéve azt is: "az ellenőrzések hírére jól működött a helyi riadólánc".MTI

2008. május 5., 15:30

Akciózott az APEH

Észak-Magyarország három megyéjében tartott APEH-vizsgálatok során 63 esetben derítettek fel szabálytalanságot az adóellenőrök, a kiszabott bírság meghaladta az 5 millió forintot - mondta Tompa Krisztián, a hivatal Észak-magyarországi Regionális Igazgatóságának operatív főosztályvezetője. Az APEH akciós hetén összesen mintegy 150 vizsgálatot tartottak. Az adóhatóság operatív ellenőrzési egységei a múlt héten tartottak akciót.