Harrison Ford majdnem biztosan benne lesz a Star Wars 7- ben

2013.03.21. 10:50

Harrison Ford most már tényleg majdnem biztosra ígérte, hogy szerepelni fog a következő, hetedik Csillagok háborúja mozifilmben. A 2015-ben mozikba kerülő, hetedik film rendezője a konkurens Star Treket leforgató J.J. Abrams lesz, a forgatókönyvet pedig a Toy Story 3 írója, az Oscar-díjas Michael Arndt írja. George Lucas a film kreatív konzultánsa lesz.

A 70 éves Harrison Ford korábban azzal viccelődött, hogy Lucas a nagyobb drámai hatás kedvéért megölte volna a karakterét, Han Solo-t a Jedi visszatérben, csak aztán rájött, hogy halott Han Solo-játékfigurákkal nem tud nagy pénzt szakítani. Most azt mondta a chicago-i WGN-TV-nek, hogy majdnem biztosan csatlakozik a hetedik Csillagok háborúja csapatához. "Azt hiszem, hogy ez már majdnem igaz. Mérget még ne vegyenek rá, de megtörténik" - közölte.

HarrisonFordHanSoloEpisodeVII123
Fotó: Lucasfilm Ltd. Photo

George Lucas hónap elején nyilatkozott arról, hogy közel járnak ahhoz, hogy aláírják a szerződést az eredeti filmekben játszó Mark Hamill-lal, Carrie Fisher-rel és Forddal. Ezután Fisher a Palm Beach Illustrated című lapnak adott interjúban árulta el, hogy benne lesz a produkcióban. Az 57 éves színésznő azt is megosztotta az újsággal, hogy szerinte hogyan változott az általa alakított hercegnő az eltelt idők során. "Egy intergalaktikus idősek otthonában él" – mondta nevetve, de hozzáfűzte: "Olyan lehet, mint volt, talán egy kicsit lassúbb, és nem veti már bele magát a küzdelmekbe olyan hévvel".