Friss kommentek

Comment:com

Se kémia, se sztori, se semmi
Amióta az ABC rájött, hogy Shonda Rhimes olyan nekik, mint az NBC-nek Dick Wolf vagy a CBS-nek Chuck Lorre, mindegy, mit fejleszt, az műsorba kerül.

Visszatérés a paradicsomba

Egy újabb kaland előszobájába léptünk, mikor kis kocsink megindult Christchurch felé.

US Virgin Islands

Sosem láttál még ilyen gyönyörű helyet!

Öltönyben, jól fésülten és egy pitbullal tér vissza Keanu Reeves

3 órája Módosítva: 2016-09-29 16:08:58
34
3 hozzászólás

Sajnos előzetest nem láttuk még a John Wick második részéhez, de egy kép már megjelent az új filmből. A jelenetben a főszereplő Keanu Reeves igen vészjóslóan és nagyon jól fésülten néz maga elé egy elegáns szórakozóhelyen. Az már az első rész végén kiderül, hogy Jonh Wick miután megbosszulta kutyáját meggyilkoló teljes alvilágot, új kutyát szerez magának mégpedig egy pitbullkölyköt, - aki persze azóta már megnőtt és nagy szerephez jut a második részben. 

John-Wick-Chapter-Two-1-1
3 hozzászólás Tovább

A legyek véresszájú úrnője

3 órája Módosítva: 2016-09-29 16:45:35
26
0 hozzászólás

Melanie egy furcsa kislány. Pont úgy tündérnek nézi a tanítónőjét, mint a többi lány és persze, hogy szerelmes belé, mint a fiúk, de valami nagyon nem stimmel vele. Melanie ugyanis éhes, nagyjából folyamatosan, és ha emberszagot érez, például Miss Justineau-ét, a permanensen szomorú szemű tanítónőét, akkor megvadul, és enni akar. Nem tehet róla, Melanie ugyanis egyfajta zombi, ha nagyon leegyszerűsítve akarunk fogalmazni.

Szólj hozzá! Tovább

Brad Pitt filmpremier helyett inkább családozott

8 órája Módosítva: 2016-09-29 14:24:44
2
0 hozzászólás

Brad Pitt lemondta részvételét Voyage of Time című legújabb filmje premierjére, mert ahogy fogalmazott "családi helyzetére akar koncentrálni", és nem akarja elvonni a figyelmet a filmről.

Az 52 éves színész szerda este Los Angelesben vett volna részt Terrence Malick Voyage of Time című dokumentumfilmjének premierjén, az utolsó pillanatban azonban lemondta a vörös szőnyeges megjelenést, írja az MTI. Pitt narrátorként vett részt a produkcióban.

A Voyage of Time egy gyerekeknek és családoknak szóló hihetetlenül szép és egyedülálló film. Nagyon hálás vagyok, hogy részt vehettem egy ilyen izgalmas pedagógiai projektben. Ennek ellenére nem veszek részt a premieren. Jelenleg a családi helyzetemre akarok összpontosítani, és nem akarom elvonni a figyelmet egy ilyen különleges filmről, amelynek sorsát mindannyian a szívünkön viseljük. 

Szólj hozzá! Tovább

Baltát vágott a nőbe a martfűi rém

8 órája Módosítva: 2016-09-29 12:06:55
28
6 hozzászólás

Mi azt vártuk, hogy ez lesz a magyar True Detective, és ha ez nem is jött be teljesen, az előzetes alapján nem lesz rossz film A martfűi rém című magyar thriller, aminek a varsói filmfesztiválon lesz a bemutatója.

A filmet Sopsits Árpád rendezte, elég erős szereplőgárdával, főleg a rendőrtisztet játszó Bárnai Péter tűnik nagyon meggyőzőnek. A sztori adott és valóban elég jó: a martfűi rémként ismert Kovács Péter teherautó-vezető négy fiatal nőt ölt meg a hatvanas években (legalábbis ennyi holttestet találtak meg, de valószínűleg ennél több áldozata volt) igen kegyetlenül, a rendőrség pedig nagyon nehezen bukkant a tettes nyomára. A gyilkosságsorozathoz kötődik a korabeli magyar bűnüldözés egyik legnagyobb szakmai hibája, egy ártatlan személy elítélése is, aki 11 évet ült börtönben, míg a rendőrség végül megtalálta a valódi gyilkost. Kovács Pétert halálra ítélték.

További szereplők a filmben: Anger Zsolt, Szamosi Zsófia – aki az ártatatlan elítélt testvérét alakítja, és igen gyorsan egymásra találnak Anger Zsolttal az íróasztalon –, Balsai Móni, Móga Piroska. A martfűi rém világpremierjét az október 7-én kezdődő varsói filmfesztiválon tartják, a magyar mozik november 10-től vetítik majd.

A martfűi rémre a Filmalap 510 millió forintot adott.

6 hozzászólás Tovább

Jön az élőszereplős Oroszlánkirály is

9 órája Módosítva: 2016-09-29 13:03:47
8
2 hozzászólás

A Dzsungel könyve sikere után újabb nagy Disney-klasszikuson dolgozna együtt a Walt Disney Studios és Jon Favreau rendező: ezúttal az Oroszlánkirállyal térnének vissza. Az utóbbi évek élőfilmes Disney-klasszikusai igen jól hoztak a konyhára, jól termelt a Demóna, a Hamupipőke és a Dzsungel könyve is, amit mi is imádtunk egyébként, és világszerte 966 millió dollárt hozott össze.

A következő élőfilmes nagy dobás egyébként a Szépség és a Szörnyeteg lesz, amiben az eredeti rajfilmek dalbetétei hangzanak majd fel, - pontosan ugyanezt terveznék egyébként az Oroszlánkirály élőfilmes változatában is.

Az eredeti Oroszlánkirály 1994-ben jött, az egyik legnagyobb Disney-siker volt, 968,8 millió dollárt hozott össze, Elton John és Tim Rice Can You Feel the Love Tonight című betétdala pedig Oscar-díjat nyert. Azóta már lehúztak egy bőrt a 3D-s filmverzióról és az Broadway színpadi változatról is, ezek mind remekül termeltek, sőt a világszerte bemutatott színpadi változat, többen látták, mint a filmet, összesen 85 millió nézője volt.

Az élőfilmes Oroszlánkirályt 2018-ra tervezik.

2 hozzászólás Tovább

Minél hosszabb, annál jobban szeretjük

18 órája Módosítva: 2016-09-29 10:26:49
13
16 hozzászólás

Emberek vagyunk, szeretünk rendes, tartalmas szolgáltatást kapni a pénzünkért. Étteremben még mindig a minél nagyobb adag számít, az ingyen újratölthető üdítőktől felcsillan a szemünk, és ha egy koncert rövid volt, akkor pampogunk miatta. Jó, persze, ha valami hosszú, az nem feltétlenül jó, például hosszan sorban állni még mindig a világ egyik legstresszesebb dolga, meg az bürokrácia kedvenc pszichológiai hadviselése, az órákon át ücsörögtetés sem annyira kellemes. De képzeljük el, hogy mi lenne, ha közben nézhetnénk egy filmet. Ráadásul nem kettőt, nem hármat, hanem egyet.

16 hozzászólás Tovább

Ez a Harry Potter-film lehet a leglátványosabb mind közül

tegnap, 19:49 Módosítva: 2016-09-29 11:25:19
1294
5 hozzászólás

A legújabb előzetesből már szinte minden kiderül J. K. Rowling következő filmjéről, a Legendás állatok és megfigyelésük-ről.

009
Fotó: outnow.ch
5 hozzászólás Tovább

Lassított felvételen földhöz vágni a Macbookot

tegnap, 17:36 Módosítva: 2016-09-28 21:57:08
1
1 hozzászólás

A Határtalan szerelem című görög film nemcsak azért lehet érdekes, mert szerepel benne Osvárt Andrea és J. K. Simmons is, hanem mert olyan témákra reflektál, amelyek ma mindannyiunkat foglalkoztatnak: menekültek, gazdasági válság, és persze a szerelem. Kár, hogy csak ettől még egy film nem lesz jó.

1 hozzászólás Tovább

Alkut kötöttem volna az ördöggel

tegnap, 17:27 Módosítva: 2016-09-29 15:59:36
888
48 hozzászólás

Egy vidéki magyar kisvárosban nőtt fel, modellből lett színész, játszott hollywoodi főszerepet, szerepelt Brad Pitt és Robert Redford oldalán, de esze ágában sem volt Amerikában maradni, hátat fordított a vörös szőnyegnek. Osvárt Andreával arról is beszélgettünk, hogy kaphat filmszerepet Paris Hilton.

48 hozzászólás Tovább

Az NSA egykori igazgatóhelyettese szerint Oliver Stone Snowden-filmje egy baromság

tegnap, 12:45 Módosítva: 2016-09-28 13:52:59
1
0 hozzászólás

Chris Inglis 28 éven át dolgozott az NSA-nél, ahonnan 2014-ben, igazgatóhelyettesként távozott, és érthetően kiborult Oliver Stone Snowden-filmjének állításaitól. Az amerikai közrádiónak nyilatkozó Inglis szerint a film teljesen félreértelmezi az NSA céljait (kémkedés és adatgyűjtés, a saját polgárai ellen) és felnagyítja Snowdennek az ügynökségnél betöltött szerepét.

Nézi ez ember a filmet, és óhatatlanul felteszi magában a kérdést: "Az NSA 50 000 alkalmazottja közül tényleg mindenki rosszul látta a dolgokat, csak egy ember nem?"  

Szólj hozzá! Tovább

Ír színésznő lesz a Zsivány egyes főhősének az anyja

tegnap, 11:51 Módosítva: 2016-09-28 15:23:57
1
0 hozzászólás

A decemberben a mozikba kerülő Zsivány egyes - Egy Star Wars-történet főszereplője a Felicity Jones alakította Jyn Erso lesz A Nő, Aki a Haverokkal Közösen Ellopja A Halálcsillag Tervrajzait, Mads Mikkelsen meg az apja, Galen, bár ezt hivatalosan még nem jelentették be, csak a színész szólta el magát egy interjúban. Mától teljes a család: megvan a Jyn anyját alakító színésznő is.

Szólj hozzá! Tovább

Ez történik, ha egy művészfilmes forgat a menekültek pokolszigetéről

tegnap, 10:24 Módosítva: 2016-09-29 08:40:04
21
10 hozzászólás

Lampedusa az európai menekültválság egyik szimbóluma, ahol az emberi tragédiák, a kapzsiság, a politikusok gonoszsága, és az egyszerű emberek áldozatkészsége keveredett ragadós masszává. Elsőre egyáltalán nem volt meglepő, hogy a szigetről forgatott dokumentumfilm, a Tűz a tengeren (Fuocoammare) megnyerte a berlini filmfesztivál fődíját, és a héten vetítik a Budapest International Documentary Festivalon. A film mégis megdöbbenést okozott a kritikusnak, de mielőtt erre rátérnénk, néhány szó a történet helyszínéről.

10 hozzászólás Tovább

Eladó Harry Potter havercsajának a háza

tegnap, 08:54 Módosítva: 2016-09-29 08:57:07
2
3 hozzászólás

Ha van felesleges 2,4 millió fontunk, avagy 858 712 083 forintunk, menten a miénk lehet a Harry Potter és a halál ereklyéiben látott ház, amiben Hermione Granger (Emma Watson) lakott. A háromemeletes, hat hálószobás, London Hampstead Garden nevű kertvárosában álló házat ma még tuti meg lehet venni, SIESSEN MINDENKI. A filmben Hermione ide menekült, amikor kitörölte az elméjéből a szülei emlékét, nehogy bajuk essen. (Ne tessék kérdezni, nem láttam egyik filmet sem.)

3 hozzászólás

James Franco és Christian Slater melegpornóban és erőszakban utaznak

tegnap, 07:13 Módosítva: 2016-09-28 12:52:51
54
0 hozzászólás

Októberben mutatják be a King Cobra című filmet, mely a kétezres évek elejének megtörtént esetét dolgozza fel, melyben két melegpornó-mogul gyilkosságig fajuló küzdelmet vív az iparág ifjú csillagáért, Brent Corriganért. Itt az előzetes a filmhez.

Szólj hozzá! Tovább

Anger Zsolt késsel támad Kamarás Ivánra egy rejtélyes akciókrimiben

szeptember 27., 14:33 Módosítva: 2016-09-27 16:21:59
136
3 hozzászólás

Szinte a semmiből jött a Cop Mortem című magyar akciókrimi előzetese, melyet már 12 ezernél is többen láttak, a Ganxsta Zolee-tól Gesztesi Károlyig számos ismert nevet felvonultató filmet még az idén be is mutatják.

3 hozzászólás Tovább

Toni Erdmann mindennek az ellenkezője

szeptember 27., 12:31 Módosítva: 2016-09-28 11:26:48
50
1 hozzászólás

A Toni Erdmann azzal vált ismertté, hogy nem nyerte meg végül az idén Cannes-ban a filmfesztivál nagydíját, noha az eksztatikus hangulatú vetítések és lelkendező kritikák után mindenki biztosra vette a német film győzelmét. A Nemes Jeles Lászlót is felvonultató zsűri viszont másként döntött, a fesztiválról tudósító kritikusok fütyültek és tomboltak, és csakazértis megírták, hogy márpedig a Toni Erdmann volt a legjobb film az egész fesztiválon, sőt, a legjobb dolog a világon a (szeletelt kenyér, vízöblítéses vécé, sugárhajtású rakéta - tetszőlegesen behelyettesíthető) óta.

Na, ez az, amit mind el kell felejteni a filmmel kapcsolatban, ha meg akarjuk nézni. Nemcsak azért, mert a felfokozott várakozás általában csalódással jár, hanem azért is, mert a Toni Erdmann nem egy könnyű film, de legalábbis nem való mindenkinek.

1 hozzászólás Tovább

Naomi Watts és Liev Schreiber is különválnak

szeptember 27., 09:08 Módosítva: 2016-09-28 09:19:31
1
7 hozzászólás

Valóságos lavinát indított el az Angelina Jolie - Brad Pitt házaspár válása a hírességek között: vasárnap Fatboy Slim és Zoe Ball követte őket, most pedig Watts és Schreiber is külön költöznek.

7 hozzászólás Tovább

Julia Roberts meggyötört családanya lesz

szeptember 27., 07:06 Módosítva: 2016-09-27 12:37:05
4
0 hozzászólás

Julia Roberts alakíthatja majd azt a kaliforniai nőt, akinek tragikus története hamar bejárta a sajtót, hamarosan pedig film is készül belőle, írja a Variety. A 49 éves Kelli Peters a lánya iskolájában, a tanítás utáni megőrző felelőseként önkénteskedett 2011-ben, amikor egy másik szülő rendőrt hívott rá, azt állítva, hogy kábítószert rejteget az autójában.

A kiérkező rendőr elkérte tőle a slusszkulcsot, amit Peters félnivaló nélkül, nyugodtan adott át a járőrnek, aki azonban a járműben 17 gramm marihuánát és több tablettát is talált. "Az egész életem tönkrement abban a pillanatban. Azt hittem, csak egy rossz álom az egész" – mesélte Peters az ügy kapcsán, akinek még mindig rémálmai vannak az eset miatt.

Szólj hozzá! Tovább

Nem bírtak a mesterlövészek Bridget Jonesszal

szeptember 26., 21:12 Módosítva: 2016-09-27 09:45:29
4
1 hozzászólás

Még mindig Bridget Jones harmadik kalandja a legnépszerűbb a magyar mozikban. Hiába érkezett a szokásosnál több premier film a héten, egyik sem tudta letaszítani a trónról Renée Zellweger romantikus komédiáját. Előző hétvégéhez képest mindössze 21 százalékkal csökkent a bevétele, ami különösen jónak számít, ráadásul hétköznap is sokan nézték a filmet, így nem meglepő, hogy már 140 ezer nézőn is túl jár a film.

A három legjobban teljesítő bemutató közül kicsit meglepő módon, egy az Egyesült Államokban még a nyáron bemutatott film az Idegpálya győzedelmeskedett és szerezte meg a második helyet. Ennek főszerepében két talán kevésbé ismert fiatal színész, Dave Franco és Emma Roberts szerepelt, így meglepő, hogy ez a thriller 9 ezer nézővel és 10 millió forinttal előzte meg a hét legnagyobb bemutatóját A hét mesterlövészt

Lehet a western műfajával szemben támasztott előítéleteket sem a Chris Pratt sem a Denzel Washington irányába érzett rajongás nem tudta felülmúlni, így ez a bemutatkozás mindenképpen csalódást kelt. Hasonló a helyzet a hét animációs bemutatójával, a Gólyákkal, aminek 16 ezer nézője a negyedik helyre volt elég. 

Kiszorult a legjobb 10-ből Gigor Attila új filmje, a Kút. Az általunk csak művelteknek készült Üvegtigrisnek hívott filmre 4655 néző volt kíváncsi a bemutató hetében, ami nem túl erős, de nagyjából hasonló a közelmúlt többi hazánkban készült zsánerfilmjéhez. Madarász Isti Hurok című filmjét 4968-an nézték az első hétvégén, míg Till Attila Oscarra küldött Tiszta szívveljét 5049-en. Ezeknek a minőségéről ugyan megoszlanak a vélemények, de úgy tűnik a szélesebb közönség továbbra sem kíváncsi az új magyar filmekre. 

1 hozzászólás Tovább

Két díjat nyert Szabó Simon filmje Görögországban

szeptember 26., 13:09 Módosítva: 2016-09-26 14:49:46
108
0 hozzászólás

Két díjjal jutalmazták Szabó Simon második világháború alatt játszódó rövidfilmjét a  22. Drama International Film Fesztiválon a görögországi Dráma városában. Az Ebéd előtt a nemzetközi filmkritikusok (FRIPESCI) díját és a zsűri különdíját nyerte el.

A történet 1944. augusztusában játszódik Budapesten, ahol egy család épp ebédelni készül, amikor észreveszik, hogy embereket visznek el az utcán. Segíteni szeretnének nekik, ám ezt nem mindenki nézi jó szemmel. A film egyébként igaz történet alapján készült, amit a rendező a nagymamájától hallott.

Szólj hozzá! Tovább

Nyaralás helyett börtönbe mennek pihenni

szeptember 26., 10:36 Módosítva: 2016-09-26 13:22:38
15
0 hozzászólás
És vannak, akik filmfesztiválra! A hétvégén elindult a Budapest International Documenatary Festivalon egy csomó jó filmmel, ezeket ajánljuk.

Szombat este immáron harmadik alkalommal startolt el ismét a BIDF, azaz a Budapest International Documentary Filmfestival izgalmasabbnál izgalmasabb filmekkel. 22 ország majdnem 100 filmjét hozzák Magyarországra, kilenc napon keresztül zajlanak a vetítések szeptember 24 és október 2 között, úgyhogy az Index segít eligazodni a rengeteg film között. A vetítések ráadásul rendhagyó helyszíneken lesznek: a Premier Kultcaféban, az Ódry Színpadon, a Budapesti Olasz Kultúrintézetben és a Kazimír Étteremben, utóbbi helyszínen lesznek a vetítések utáni viták és beszélgetések is.  

Összesen négy szekcióban versenyeznek a filmek, a díjról zsűri dönt majd a végén, olyan tagokkal mint Pogány Judit, Gryllus Dorka, Hegedűs D. Géza, Scherer Péter, Vecsei Miklós Hasi, Veiszer Alinda és Lakner Zoltán. Ők egy-egy videóban beszéltek arról, hogy miért fontos ez a fesztivál.

Scherer Péter a 2016-os BIDF zsűritagja from BIDF on Vimeo.

Egy egész szekció foglalkozik a menekült helyzettel (Mi menekültünk, Ők menekültek, Ti menekülni fogtok), amiben például a legrangosabb európai dokumentumfilm fesztivál, az IDFA fődíját elhozó Visszatérés Homsba című filmet is vetítjük, ami a szíriai összecsapások kellős közepébe viszi be a nézőket. Szintén e bben a mezőnyben mutatják be a Berlinale díjnyertes filmjét, a Fuocoammare-t (Tűz a tengeren), amely egy 12 éves kisfiú szemszögéből mutatja meg a Lampedusa szigetére érkező menekültáradat emberi drámáit és tragédiáit - a filmet már mi is láttuk a Berlinalén. A további ajánlataink pedig hajtás után. 

Szólj hozzá! Tovább

Mulasztás okozhatta a díszletépítő halálát a Szárnyas fejvadász forgatásán

szeptember 26., 09:49 Módosítva: 2016-09-26 09:49:26
21
2 hozzászólás

Nem kizárt, hogy mulasztás okozta a Szárnyas fejvadász 2 forgatásán meghalt magyar díszletépítő halálát, mondta az elhunyt fiatalember ügyvédje a Blikknek. A 28 éves férfira augusztus 25-én omlott díszfal a XV. kerületi Felsőkert utcában, az Origo filmstúdióban.

2 hozzászólás Tovább

Snowden polgártárs

szeptember 25., 07:54 Módosítva: 2016-09-25 18:22:39
30
0 hozzászólás

Edward Snowden történetét az élet Oliver Stone-nak írta. Van benne kisember, aki hithű, meggyőződéses konzervatív polgárból lesz liberális rendszerkritikus, mert csalódik, és ezt a lelkiismerete nem bírja elviselni. Stone élete is hasonlóan alakult, szóval volt kapcsolódási pont bőven. A JFK-t rendező, kissé paranoid Oliver Stone ráadásul pompás filmet rendezett volna a világ leghíresebb kiszivárogtatójának történetéből, aminek végén a mozik liberális beállítottságú nézői hangosan tapsoltak volna, és tán még verekedés is lett volna valahol a konzervatív, Snowdent árulónak bélyegző többiekkel, ki tudja. A mai Stone Snowden-filmje azonban lassú, szétesett és egyoldalúbb, mint egy Orbán-beszéd.

Szólj hozzá! Tovább

Ne ugorjon bele a Kútba

szeptember 24., 10:05 Módosítva: 2016-09-25 01:52:22
44
13 hozzászólás

A Kút olyan, mintha egy sokkal, de sokkal jobb film kivágott jeleneteit és alternatív befejezéseit néznénk, és amikor ez a gondolat derült égből belém hasított valahol a vetítés felénél, akkor onnantól nem tudtam szabadulni tőle. Végig csak arra tudtam gondolni, hogy amit itt látok, az nem lehet igazi, ezeket a snitteket biztos csak kivágták, és valahol létezik egy sokkal jobb, izgalmasabb, szórakoztatóbb film, aminek most véletlenül a rossz tükörképét látjuk. A Kút azt a benyomást kelti, mintha mindegyik jelenetében csak az első próbáig jutottak volna, és így fejlődött volna tovább az ötlet, de valami miatt mégis ezeket vette fel Gigor Attila rendező. 

13 hozzászólás Tovább

Louis, ez egy remek film befejezése - a legjobb szövegek a Casablancában

szeptember 24., 00:02 Módosítva: 2016-09-25 01:52:23
434
30 hozzászólás

Minden idők talán legtöbbet idézett filmjét újra játsszák a magyar mozik. A Casablanca sok remek szövege közül nem könnyű még egy tucatnyit sem kiválasztani, de mi megpróbáltuk.

30 hozzászólás Tovább

Demenciát állapítottak meg egy Monty Python-tagnál

szeptember 23., 14:30 Módosítva: 2016-09-24 09:30:00
900
14 hozzászólás

Terry Jones a demencia egyik súlyos formájában szenved, mely beszédzavarral jár, ezért interjút sem tud már adni többet.

14 hozzászólás Tovább

Mégis mi van már Jim Carrey-vel?

szeptember 23., 11:16 Módosítva: 2016-09-24 11:02:55
344
39 hozzászólás

A kilencvenes évek egyik legnépszerűbb komikusa, aki komolyabb szerepekben sem vallott szégyent, az utóbbi években alig látható filmekben, és amikben igen, azok sem túl emlékezetesek. Még nagyobb baj, hogy amikor Carrey néha a hírekbe kerül, annak sincs általában jó vége, sőt.

39 hozzászólás Tovább

Középiskolás vagy? Szeretsz filmeket csinálni?

szeptember 23., 10:39 Módosítva: 2016-09-23 11:41:01
12
0 hozzászólás

Akkor indulj a 12. Országos Középiskolai Filmszemlén a kisfilmeddel! A középiskolások által készített rövidfilmekre a Káldor Miklós Kollégium hirdet idén is pályázatot. A 12. O.K. Filmszemlére maximum 15 perces alkotásokat várnak, a zsűri elnöke Mundruczó Kornél lesz, a fődíj 100 ezer forint. Nevezési határidő november 15. , az alkotásokat az Indavideo oldalára lehet feltölteni.

Szólj hozzá! Tovább

Az FBI nyomoz a gyerekveréssel vádolt Brad Pitt ügyében

szeptember 23., 09:22 Módosítva: 2016-09-23 19:54:26
151
26 hozzászólás

A rendőrség azért nem, mert az eset a levegőben történt, ahol csak a szövetségi nyomozóknak van hatáskörük.

26 hozzászólás Tovább

A zombik nem zavarnak, de a patkányoktól kiakadok

szeptember 23., 07:09 Módosítva: 2016-09-23 11:09:05
4
2 hozzászólás

Szeptember 29-én mutatják be a Kiéhezettek című filmet, ami az azonos című (eredetileg The Girl with All the Gifts) regény adaptációja. A Kiéhezettek kicsit más megközelítésből dolgozza fel a klasszikus zombiműfajt, az emberiségből alig maradtak, de van egy lány, akiben meglehet a vírus (?) ellenszere. Főszerepben Glenn Close, aki a kulcsfigurája annak az exkluzív magyar nyelvű jelenetnek is, amit a forgalmazótól kaptunk.

2 hozzászólás Tovább