Advertisement

Megjelent a Deadpool & Rozsomák újabb előzetese

2024.04.22. 16:48
Hétfő délután robbant be a Deadpool & Rozsomák második előzetese. A harmadik Deadpool-film július 26-án érkezik a mozikba, a főszerepben Ryan Reynolds és Hugh Jackman látható.

Július 26-án érkezik a mozikba a Deadpool & Rozsomák Shawn Levy rendezésében. A harmadik Deadpool-filmben Ryan Reynolds játssza Deadpoolt, de Hugh Jackman is visszatér Rozsomák szerepében.

Deadpool & Rozsomák
Deadpool & Rozsomák
Fotó: Port.hu

Shawn Levy korábban elmondta, hogy bár a Deadpool & Rozsomák tényleg a harmadik olyan film lesz, amelyben Deadpool megjelenik, de mégsem ez lesz a Deadpool 3.

Levy azt nyilatkozta, hogy a film „durva lesz és vicces”, hiszen végső soron azt akarták elérni, hogy „a közönség jól érezze magát a moziban”. A rendező, író és producer elmondta, hogy a film korai vetítései „rendkívül ígéretesek voltak”.

Nem mondanám, hogy voltak nagy meglepetések, de érzed, hol akar a tempó feszesebbé válni, érzed, hol engedheted meg magadnak, hogy lassíts, és legyen egy mélyebb, tartósabb karakteres pillanat

– tette hozzá.

Deadpool & Rozsomák 2024. július 26-án érkezik a mozikba. Shawn Levy a film rendezője, Rhett Reese, Paul Wernick, Zeb Wells, Ryan Reynolds mellett a rendező is társszerzőként jegyzi az alkotást.

Hiába nem volt eddig az MCU (Marvel Cinematic Universe), azaz a Marvel-moziverzum része egyik Deadpool-film sem, a Deadpool & Rozsomák dobhat mégis mentőövet az idei évre csak egy filmmel készülő Marvel számára. A szuperhős-univerzum ugyanis az elmúlt években nem tudta másolni a korábbi sikereit, így érthetően nagyon várnak egy újabb nagy dobásra. 

Erre a harmadik Deadpool-filmnek minden esélye megvan, ugyanis hosszú évek elteltével, 2017 után újra látható lesz a mozivásznon a Ryan Reynolds oldalán feltűnő, Huge Jackman által alakított Wolverine, azaz Rozsomák, aki ráadásul a klasszikus szerelésében jelenik majd meg.