A Deadpool 3 dobhat mentőövet a Marvelnek

deadpool
2024.02.01. 17:20
A Ryan Reynolds és Hugh Jackman nevével fémjelzett Deadpool 3 mentheti meg a Marvel becsületét, a már az MCU-ban játszódó alkotás ugyanis a szakértők szerint hatalmas durranás lehet. A film a tervek szerint 2024. július 26-án kerül a mozikba.

Hiába nem volt eddig az MCU (Marvel Cinematic Universe), azaz a Marvel-moziverzum része egyik Deadpool-film sem, a Ryan Reynolds által megszemélyesített humoros szuperhősről szóló, hamarosan mozikba kerülő Deadpool 3 dobhat mégis mentőövet az idei évre csak egy filmmel készülő Marvel számára.

A szuperhős-univerzum ugyanis az elmúlt években nem tudta másolni a korábbi sikereit, így érthetően nagyon várnak egy újabb nagy dobásra. 

Erre a Deadpool 3-nak minden esélye megvan, ugyanis hosszú évek elteltével, 2017 után újra látható lesz a mozivásznon a Ryan Reynolds oldalán feltűnő, Huge Jackman által alakított Wolverine, azaz Rozsomák, amely ráadásul a klasszikus szerelésében jelenik majd meg.

Változások persze biztosan lesznek ezenfelül is az előző filmekhez mérten, ugyanis csupán egy évvel azután, hogy a Deadpool 2 folytatta a franchise sikerét, a Disney felvásárolta a Foxot. Addig a Fox birtokolta a Marvel sérthetetlen mutánsának franchise-filmjogait, így innentől Reynoldsék is új stúdió égisze alatt folytathatták a munkát.

A kilátások ennek ellenére meglehetősen biztatók, a 2011-es ikonikus filmet, az X-Men: Az elsők című alkotást rendező Matthew Vaughn szerint ugyanis nagy durranásra lehet számítani. 

Amit eddig a projektről tudok, az egyszerűen hihetetlen. Szerintem Ryan Reynolds és Hugh Jackman tényleg meg akarják és tudják menteni az egész Marvel-univerzumot. Én igazi X-Men-rajongó vagyok, ezért csak annyit akarok, hogy a filmek olyan jók legyenek, amilyennek a legnagyobb fanok várják

– idézi a TooFab a rendezőt, aki hozzátette, ez a film felrázza az egész Marvel-univerzumot, és újra arra a polcra helyezi, amelyre való. 

A kritikusok szerint a Rozsomák felélesztése miatt ráadásul – függetlenül attól, hogy a Deadpool 3 hogyan szerepel – előrevetíthető, hogy az X-Men-karakterek nagy szerepet kapnak az MCU jövőjében, aminek köszönhetően a franchise tényleg fellendülhet.

A Deadpool 3 2024. július 26-án kerül a mozikba.

(Borítókép: Roy Rochlin / Getty Images)