Klasszikus szerelésben tér vissza a Rozsomák a harmadik Deadpool-filmben

2023.07.11. 14:57

A legtöbb képregény-, így jó eséllyel szuperhősfilm-rajongó számára létfontosságú, hogy egyes adaptációk, filmvászonra vitt képregények és történetek mennyire hajaznak az alapsztorira, ezen a téren pedig a karakterek tulajdonsága mellett a megjelenésük is fontos tényező. 

Emiatt érthető, hogy egy éppen forgatott filmmel kapcsolatban az igazán keményvonalas rajongók azonnal találgatni kezdenek, melyik főhős milyen szerelésben lesz látható az új alkotásban. Így az sem meglepő, hogy az első két rész sikerén felbuzdulva a Deadpool harmadik felvonása miatt is azonnal beindultak a pletykák. 

A Ryan Reynolds nevével fémjelzett filmről a különböző fórumokon már egy ideje találgatnak, és bizakodnak abban, hogy a Rozsomákot – azaz a Farkast, vagy Wolverine-t – alakító Hugh Jackman végre magára öltheti-e a karakter klasszikus sárga szerelését. Imáik pedig, úgy tűnik, meghallgattattak, ugyanis a film forgatásán készült képen 

a színész a Rozsomák sárga kosztümjében látható a főhős, Deadpool mellett.

Hiába azonban ez az egyik legikonikusabb megjelenése a karakternek, a 2000-ben bemutatott első élőszereplős X-Men-filmtől egészen a Deadpool legújabb filmjéig – amely majdnem tíz alkotást ölel fel – várniuk kellett a szuperhős-őrülteknek arra, hogy Jackman magára ölthesse végre a szerelést.

A Deadpool 3. bemutatója 2024 májusára van kitűzve, és ez a rész az előzőekkel ellentétben már az MCU-ban játszódik, mivel a Marvel anyastúdiója, a Disney 2019-ben felvásárolta a Reynolds karakterének, valamint az X-Men mutánsainak a filmes jogait is birtokló 20th Century Foxot – írja az IGN Hungary