Friss kommentek

comment:com

Megvan a Való Világ első női győztese
Kilenc évad kellett ahhoz, hogy így legyen, de jobb későn, mint soha: VV Zsuzsu, a 23 éves pincérnő, az idei évad legnaivabb versenyzője nyerte meg a 36 milliós fődíjat.

A Queen fel fog lépni az Oscar-gálán

47 perce Módosítva: 2019-02-18 19:15
277

Az Instagramon jelentette be az amerikai filmakadémia, hogy az idei Oscar-díjátadón fel fog lépni a Queen is.

Tovább

A magyar nézők imádják Dobó Kata filmjét

4 órája Módosítva: 2019-02-18 15:58
219

Hiába hívtuk egy olyan merényletnek, amit elhinni is nehéz, a magyar nézők a negatív kritikák ellenére is zabálták Dobó Kata első rendezését, a Kölcsönlakást. Kijöttek a hétvégi nézettségi adatok.

Tovább

Az Űrdongóval újraindulnak a Transformers-filmek

9 órája Módosítva: 2019-02-18 12:59
1

A Hasbro hivatalosan is elismerte, hogy a tavalyi Űrdongó gyakorlatilag egy rebootot jelent a Transformers-filmek történetében, írja a MovieWeb. Az eredeti játékokat gyártó cég az Űrdongóra úgy hivatkozott, mint egy új korszak kezdetére a történetmesélésben.

Tovább

Spielberg továbbra is kiáll a mozizás mellett

11 órája Módosítva: 2019-02-18 10:34
1

Steven Spielberg is díjat kapott hétvégén a CAS Awardson, a díjátadón mondott beszédében pedig szolidan odaszúrt a modern streamingszolgáltatóknak, és arra hívta fel a figyelmet, hogy továbbra is mozivászonra érdemes filmeket készíteni.

Tovább

Az Aquaman most már minden idők egyik legsikeresebb filmje

11 órája Módosítva: 2019-02-18 10:31
1009

Óriási pénzeket hozott világszerte az Aquaman, amely nemrég elérte a bűvös egymilliárd dolláros bevételi határt, így érthető módon már a folytatását tervezik. A film most tart 1,13 milliárd dollárnál, ezzel pedig a 20. minden idők legtöbb bevételt hozó filmjeinek listáján a CBR szerint.

Tovább

Mesterműnek nevezték a Berlinálén Mészáros Márta filmjét

február 16., 21:32 Módosítva: 2019-02-17 09:58
9

Hanna Schygulla német színésznő mesterműnek nevezte Mészáros Márta Örökbefogadás című filmjét, amelyet a Collegium Hungaricum Berlin a 69. Berlini Nemzetközi Filmfesztiválhoz (Berlinale) kapcsolódva a filmrendező tiszteletére rendezett minifesztiválon mutatott be a héten – írja az MTI.

Tovább

Izraeli film nyerte a Berlinalét, a magyarok egy díjat kaptak

február 16., 21:31 Módosítva: 2019-02-17 14:32
190

Nadav Lapid izraeli rendező Synonymes (Szinonimák) című alkotása kapta meg a legjobb filmnek járó Arany Medvét a 69. Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon, a Berlinalén szombaton.

Tovább

Most egy ideig nem akarok pszichopata gyilkos lenni

február 16., 19:04 Módosítva: 2019-02-17 11:21
64

Szófiától majdnem egy órára, egy üres kőfejtőben forgatják éppen a The Outpost című katonai drámát, ami megtörtént esetet dolgoz fel: 2009-ben az amerikaiak egyik afganisztáni támaszpontját ostrom alá vettek a tálibok. A szerencsétlen fekvésű, érthetetlen módon egy völgy fenekén, magas hegyek közt felállított tábor lakói nem voltak felkészülve a támadásra. Már csak azért sem, mert ottani feladatuk nem a harc, hanem a környék infrastruktúrájának kiépítése és a helyiek segítése volt. A támadásban nyolcan meghaltak, a történetet pedig most két különböző szemszögből filmesítik meg, a Red Platoont Daniel Espinosa (Élet) rendezi, a The Outpostot pedig Rod Lurie (A manipulátor, Szalmakutyák). Az utóbbi bulgáriai forgatására az Index is el tudott menni, és sikerült beszélgetnünk a film készítőivel és főszereplőivel, olyan színészekkel, mint Orlando Bloom és Scott Eastwood.

De a filmőrülteknek sokkal érdekesebb volt a harmadik név a stábban: Caleb Landry Jones, aki Ty Cartert, a csata egyik Becsület érdeméremmel kitüntetett hősét alakítja. Jones még csak huszonkilenc éves, de már olyan rendezőkkel dolgozhatott, mint a Coen testvérek (Nem vénnek való vidék), Xavier Dolan (Tom a farmon), és a Safdie fivérek (Heaven Knows What). És ez még a brutális 2017-es éve előtt volt, amikor szinte minden nagyobb Oscar-jelölt filmben feltűnt: szerepelt a Tűnj el!-ben (ő volt a család gonosz fia), a Floridai álomban (ő volt Willem Dafoe karakterének fia egy jelenetben), a Három óriásplakát Ebbingben-ben (ő volt a reklámos, aki eladta a plakáthelyeket). És akkor még nem is említettük, hogy feltűnt a Twin Peaks vadiúj évadában, és Tom Cruise mellett a Barry Seal – A beszállítóban is. Sajnos erről a sok mindenről nem is tudtunk vele beszélgetni a kőfejtő egyik szikláján ücsörögve, de pár dologról igen.

Tovább

Mégsem pisiszünetben adják át az Oscar-díjak egy részét

február 16., 18:57 Módosítva: 2019-02-17 12:59
127

A világ legjobb filmrendezői is tiltakoztak az ellen a terv ellen, hogy a rövidebb tévéközvetítés érdekében négy Oscar-díjat a tévés reklámblokk alatt adjanak át, így végül az Akadémia visszakozott - jelentette be a Deadline.

Tovább

A számítógépes animáció csúcsa, de elég ez?

február 16., 11:24 Módosítva: 2019-02-17 20:32
142

Viszonylag friss terület az agykutatásban annak megértése, hogy miként reagál az agy, amikor mozifilmet nézünk. A történetek agyi feldolgozásáról sem sokat tudunk még, de az biztos, hogy nagyon összetett a dolog, mert nemcsak a nyelvértésért felelős régiók – például a Broca-terület és Wernicke-terület – aktiválódnak, hanem a szavak jelentéseihez kapcsolódó egyéb régiók is, a sztorik megértésében pedig nagy szerepe van még a nyugalmi hálózatként ismert agyi rendszernek is.

Ezek mind nagyon fognak fájni, ha megnézzük az Alita: A harc angyala című filmet.

011
Fotó: outnow.ch

Egyrészt a dialógusok miatt, mert a szereplők szinte csak elkoptatott klisékben képesek megnyilatkozni – hogy mást ne mondjak, ez a három mondat nagyjából így, egymás után elhangzik: Ez egy kemény világ. Az erős megöli a gyengét. De soha ne add fel az álmaidat. Másrészt pedig azért, mert az Alita szkriptje nagyon sokat akar: folyamatosan próbál világot építeni, belekap múltbéli eseményekbe, technológiai részletekbe, a jövő társadalmi problémáiba, gép-ember kapcsolatba, miközben a cselekmény mindvégig egy szerelmi történettel kevert útkeresés (már ezt a kettőt is szép mutatvány lenne összehozni). A forgatókönyv nem tud megfelelni a saját elvárásainak, sorra hagyja leesni a feldobott labdákat, nem vagy csak félmondatokban tisztáz fontos kérdéseket, így menthetetlenül egy olcsó, sablonos katyvasz lesz.

Tovább

Egészen különleges filmeket vittek a magyarok Berlinbe

február 16., 07:09 Módosítva: 2019-02-16 21:38
299
Idén a felújított filmklasszikusokon kívül két rövid animációval volt jelen Magyarország az egyik legfontosabb nemzetközi filmfesztiválon, a Berlinálén. Megnéztük a Lidérc urat és az Entrópiát is.

Nem kell a dolgokat túlmagyarázni

– mondta a Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon versenyző Entrópia című animációs rövidfilmjéről egy interjúban Buda Flóra Anna. Ez a mondat lehetne a két, a Berlinalén szereplő magyar film szlogenje is, mert tökéletesen illik az Entrópián kívül Tóth Luca animációs kisfilmjére, a Lidérc úrra is. Magyarország – két felújított régi klasszikus újravetítésén kívül – idén ezzel a két filmmel van jelen a Berlinálén.

Egyik kisfilm sem egyszerűen egy történetet mond el, és egyik sem olyan, amit meg kéne fejteni, mint valami metaforát. Sokkal inkább a hangulatra, a kevésbé megfogható érzelmi hatásokra és főleg a vizualitásra koncentrálnak, egészen egyedi stílusban; aki látta Tóth Luca előző, sok fesztiválra meghívott Superbiáját, az azonnal felismeri az alkotó sajátos kézjegyeit a Lidérc úron is. Igaz, attól még, hogy a filmek nincsenek túlmagyarázva – vagy talán pont azért – egy csomó mindenről szólnak túl azon, hogy mennyire jól néznek ki, és milyen különös a hangulatuk.

Tovább

Will Smith lehetett volna Neo a Mátrixban

február 15., 12:13 Módosítva: 2019-02-15 21:28
5

Rengeteg mi lett volna ha... kezdetű történet kering Hollywoodban, például milyen lett volna a Csillagok háborúja, ha Kurt Russell kapja meg Han Solo szerepét? Milyen Indy lett volna Tom Selleck? Vajon az ártatlan arcú Molly Ringwald is olyan jól hozta volna a prostit a Pretty Womanben, mint Julia Roberts? Ebbe a sorba tartozik, hogy

a Will Smith lett volna Neo a Mátrixban

A szotiról eddig csak annyit lehetett tudni, hogy a Fresh Prince of Bel Air című sorozattal befutó Smith a Mátrix helyett karrierje legnagyobb buktáját, a Vadiúj vadnyugatot forgatta le (Wild Wild West).

WIll-Smith-in-the-Matrix
Tovább

Vízből fejes a homokba: Jason Momoa a Dűnében?

február 15., 09:35 Módosítva: 2019-02-15 15:45
226

Ha minden igaz, Denis Villeneuve rendező (Érkezés, Blade Runner 2049) Dűne-remake-je újabb színésszel gazdagodott, aláírásközeli állapotban van ugyanis Jason Momoa szerződése, amivel beszállna Frank Herbert kultikusan legendás vagy legendásan kultikus (esetleg legendás, kultikus) történetének legújabb inkarnációjába. Ráadásul nem is rossz szerepet kapna, hanem bizonyos mértékig testhezállót: ő lenne Duncan Idaho, a remek kardforgató, akinek külön rajongótábora van. A karaktert az 1984-es, David Lynch féle adaptációban Richard Jordan alakította, 2000-ben James Watson (a SyFy remake-jében), majd Edward Atterton (a Dűne gyermekei című minisorozatban).

Tovább

Volt idő, amikor a sztárok még válaszoltak kérdésekre

február 15., 04:57 Módosítva: 2019-02-16 00:07
75

Amikor először olvastam A Maria Callas-sztori koncepciójáról, el nem tudtam képzelni, hogy ez a dokumentumfilm működhet. Tom Volf rendező ugyanis azt találta ki, hogy úgy idézi fel az 1977-ben meghalt énekesnő alakját, hogy kizárólag az ő szavait használja. Vagyis a hagyományos dokumentumfilmekkel, művészportrékkal ellentétben, amelyekben családtagok, szerelmek, barátok, pályatársak emlékeznek vissza valakire, itt csak Callas mesél. Mégpedig úgy, hogy az élete során adott több száz (több ezer?) interjú részleteit, Callas önéletrajzi írását és magánleveleit szerkesztették időrendbe. Köztük rengeteg olyat is, ami még soha nem került nyilvánosság elé.

Tovább

1999-nél jobb év azóta sem volt a moziban

február 14., 21:21 Módosítva: 2019-02-15 15:45
4398
1998-ban még fogalmunk sem volt, hogy kicsoda Neo, Tyler Durden vagy éppen Stifler anyja. Azóta viszont eltelt húsz év, és mégsem felejtettük el őket. 1999 ugyanis tele volt később kultikussá váló, trendteremtő filmekkel. A stúdiók fiatal, kezdő rendezőknek adtak lehetőségeket a Wachowski testvérektől Sam Mendesen át M. Night Shyamalanig. Ők pedig éltek vele. De miért nem sikerült felülmúlni azt az évet azóta sem?

Mátrix, Magnólia, A John Malkovich menet, Harcosok klubja, Ideglelés (The Blair Witch Project), Hatodik érzék, Hivatali patkányok, Ember a Holdon, A tehetséges Mr. Ripley, A fiúk nem sírnak, Tágra zárt szemek, Amerikai pite, Sztárom a párom, Halálsoron, Amerikai szépség, A bennfentes, A múmia, Árvák hercege

Az a közös ezekben a filmekben, hogy mindegyik ugyanabban az évben, 1999-ben készült. Vagyis idén lesznek húszévesek, mégsem felejtettük el őket. Sőt, jelentős részükből kultfilm lett, amelyek évekre, évtizedekre meghatározták a mozi irányát. Trendeket indítottak el, rendezőket, filmsztárokat emeltek ki a semmiből, és tettek a hollywoodi mainstream részévé.

Ami még közös bennük, hogy egyik sem folytatás vagy remake. (Egyedül A múmiáról mondható el, hogy volt valamilyen filmes előzménye, de az sem nevezhető klasszikus remake-nek.) Mindegyik eredeti forgatókönyvből vagy valamilyen irodalmi alapanyagból készült, így a regények kedvelőin kívül nem volt rajongói bázisuk a moziba kerülés előtt. 1998-ban még fogalmunk sem volt, hogy kicsoda Neo, Tyler Durden vagy éppen Stifler anyja. Nem jól ismert hősök miatt mentünk moziba, hanem azért, hogy újakat ismerjünk meg. Ez ugye manapság nem így működik.

Tovább

Továbbra is Rian Johnson készíti a Star Wars-trilógiát

február 14., 17:33 Módosítva: 2019-02-15 13:37
455

A napokban szárnyra kelt egy hír, miszerint az eddigi tervekkel ellentétben nem Rian Johnson rendezésében készül el a következő Star Wars-trilógia. A hírt egy SuperBroMovies nevű oldal tette ki, és több amerikai és nemzetközi blog és híroldal átvette, de végül maga Rian Johnson cáfolta az értesüléseket Twitteren.

Tovább

A Breaking Bad-film folytatás lesz, és a Netflix mutatja be

február 14., 11:07 Módosítva: 2019-02-15 09:39
43

Tavaly novemberben röppent fel a hír, hogy Vince Gilligan itthon Totál szívás címen futó, a világ többi részén Breaking Bad címen ismer sorozatához filmet forgatnak, amiről akkor semmi mást nem lehetett tudni, csak azt, hogy Greenbrier munkacímen/álnéven fut és a helyszíne (természetesen) az új-mexikói Albuquerque lesz. Tegnap óta picivel okosabbak vagyunk.

breaking-bad-amc-ftr
Fotó: AMC
Tovább

Mit ér egy szex nélküli szerelem?

február 14., 05:08 Módosítva: 2019-02-15 06:43
255
A Lady Bird és a Dunkirk színészeivel, Saoirse Ronannel és Billy Howle-lal készült kosztümös dráma Ian McEwan brit sztáríró hamarosan magyarul is megjelenő, On Chesil Beach (A Chesil-parton) című művéből, ami egy mindössze hat órát megélt házasság sztoriját mondja el.

"Jóságos ég, valószínűleg ez minden idők legnyomasztóbb, legfélresikerültebb nászéjszakája" – nyüszítettem fel magamban, miközben Ian McEwan tündéri szerelmespárját néztem, ahogy nyögvenyelősen, küszködve próbálnak átesni az első közös aktuson. Sőt, mindkettejük legelső szerelmes együttlétén. A kortárs brit irodalom egyik legnépszerűbb szerzőjének figuráit az elsőfilmes Dominic Cooke vitte mozivászonra, Az a nap a tengerparton címmel.

Tovább

Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány

február 14., 05:08 Módosítva: 2019-02-14 16:33
671

A tervek szerint májusban nálunk is bemutatják az amerikai sorozatgyilkosról, Ted Bundyról készült életrajzi filmet, a magyar változatban Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány címet kapó drámát (eredetiben ugyanez: Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile), amihez most meg is tudjuk mutatni a szinkronos előzetest:

Tovább

Dobó Kata filmje olyan merénylet, amit elhinni is nehéz

február 13., 18:53 Módosítva: 2019-02-14 23:45
1501

Én végül nevettem Dobó Kata vígjátékán, a Kölcsönlakáson. Már éppen kezdett nagyon furcsa lenni, hogy miért nem kacag senki ezen az úgynevezett kacagtató komédián még a díszbemutatón sem, ahová pedig mindig a legelfogultabb, legtámogatóbb közönséget hívják meg, amikor megjött az arcomat a kezembe temetős röhögőgörcs, ami ellen tehetetlen az ember, engedni kell, hadd menjen, csak ne túl hangosan, hogy a mellettem ülő se maradjon le a következő „fogd meg a pumimat, még meleg” jellegű kacagtató poénról, amiben, igen, az a vicc, hogy a pumi nevű kutyafajta neve kacagtatóan hasonlít arra a szóra, hogy puni, ami pedig egy igen elterjedt szleng szó arra, hogy punci. Legalábbis az óvodában.

Persze nemcsak a négyévesek közti tolvajnyelv ilyen szellemes használata táplálta a nevetésemet, hanem a tehetetlenség is: hogy az ember tényleg nem tud már mit kezdeni az igénytelenségnek, a gagyinak és a totális értelmetlenségnek azzal a szintjével, amit a Kölcsönlakás, Dobó Kata első rendezése büszke arcátlansággal képvisel. Mert ez a film, és ezt mindenképp el kell mondani a védelmében, nem olyan felháborítóan és dühítően borzalmas, mint a Pappa Pia, a modern kori magyar filmkészítés aranyülőkés árnyékszéke. Azért nem, mert egyszerűen nincs benne semmi, amit akár csak egy szemhunyásnyi időre komolyan lehetne venni. Ettől még evidensen ott van a helye minden idők legrosszabb magyar filmjei között, de legalább az ember nem érez vágyat közben az öncsonkításra, csak azzal az idővel előtörő, hitetlenkedő göcögéssel nézi ezt az önfeledt lubickolást a teljes debilitásban.

Tovább

Kinyílik a világ a Jégvarázs 2-ben

február 13., 15:39 Módosítva: 2019-02-14 13:28
1121

Sajnos én vagyok az ember, akinek minden formában sikerült kikerülnie a 2013-as év egyik hatalmas sikerét, a Jégvarázst (eredeti címmel Frozen), úgyhogy sem a sztorijáról, sem a mindent elárasztó betétdaláról, a Let It Go-ról nem tudok sokat mondani, azon kívül, ami a hivatalos kommunikációban megjelenik. Meg amit leszűrtem ebből az előzetesből, ami megjött a második részéhez:

Tovább

Fociultrák között játszódó vígjátékot támogat a Filmalap

február 13., 14:54 Módosítva: 2019-02-14 10:27
167

A Filmszakmai Döntőbizottság 394,3 millió forint támogatást szavazott meg Nagy Viktor
Oszkár második mozifilmjének gyártására, jelentette be szerdán a Filmalap.

Tovább

A világ legjobb rendezői is tiltakoznak az Oscar-akadémia döntése ellen

február 13., 14:36 Módosítva: 2019-02-14 11:17
141

Guillermo Del Toro (A víz érintése) és Alfonso Cuarón (Az ember gyermeke) is felszólalt abban a vitában, amit az Oscar-díjat kiosztó akadémia gerjesztett azzal, hogy bejelentették: idén négy kategória győztesének egy reklámszünetben fogják odaadni a díjat, hogy gyorsabban düböröghessen a gála.

Tovább

A Gyűrűk Ura gondterhelt írója elmondana egy mesét

február 13., 11:51 Módosítva: 2019-02-14 11:40
28

Öt éve kezdték el előkészíteni, most viszont már tuti, hogy be is fogják mutatni az (amerikai) mozik a J. R. R. Tolkien életéről készült filmet, amiben Nicolas Hoult alakítja az éppen a nagy művei előtt álló írót. Az első előzetes már meg is jött a filmhez:

Tovább

Milyen lenne a világ, ha a Beatles sosem létezett volna?

február 13., 09:56 Módosítva: 2019-02-14 08:39
176

Kicsit gondban vagyok a Yesterday alapötletével, úgyhogy elmagyarázom: egy fiatal zenész balesetet szenved, miközben az egész világon elmegy az áram. Amikor a srác felébred, minden ugyanolyan, mint eddig, egy kivétellel. Az egy kivétel pedig az, hogy a Beatles sosem létezett. Nincs Paul McCartney, Ringo Starr, George Harrison és John Lennon (vagy legalábbis sosem találkoztak és sosem zenéltek együtt), a Yesterday, a Let It Be, az I Wanna Hold Your Hand, és a temérdek slágerük sosem létezett, vagy ha igen, senki sem emlékszik rá. Kivéve a Yesterday főszereplőjét, aki elkezdi a Beatles dalait úgy eladni, mintha a sajátja lenne az összes, ezzel pedig jön a világhír, a siker, a pénz, és az érzés, hogy valójában egy hatalmas csaló vagy.

Tovább

Megérkezett A Riviéra vadorzói női változata

február 13., 08:46 Módosítva: 2019-02-14 08:59
344

Női főszereplőkkel készült remake A Riviéra vadorzói című szélhámosfilmhez, úgyhogy folytatódik a trend, hogy klasszikus és kevésbé klasszikus filmeket (Ocean's Eleven, Mi kell a nőnek, Szellemirtók) újráznak Hollywoodban, csak a férfi szereplőket cserélik ki egy másik nemre. Mielőtt valaki már elkezdene online ordítozni: az 1988-as vígjáték szintén remake volt, az 1964-es Dajkamesék hölgyeknek című film alapján készült.

Tovább

Az emberiség lassan eltúrja az egész Földet

február 13., 05:20 Módosítva: 2019-02-13 12:03
458

Nikolaus Geyrhalter dokumentumfilmje, az Earth elég erős statisztikákkal kezdődik: a Föld különböző természeti folyamatai, szelek, folyók, ilyesmik naponta 50 millió tonnánál is több földet mozgatnak meg. Az emberiség viszont ennek majdnem a két és félszeresét, ezzel pedig mi lettünk a bolygó legnagyobb természetformáló ereje. Az osztrák rendező megtalálta a módját, hogyan lehetne megmutatni ezt az elképesztő, tényleg felfoghatatlan léptékű jelenséget: úgy, hogy elment megnézni elképesztő, felfoghatatlan léptékű földmunkákat a világ különböző pontjain, például Kaliforniában, Spanyolországban, Olaszországban, Ausztriában és Magyarországon.

Tovább

Náci arctetkóval nem könnyű az élet

február 12., 14:34 Módosítva: 2019-02-13 06:39
4

Léteznek a klasszikus, független fesztiválfilmek, amiknek a közhelyeit már sokszor kiparodizálták az interneten: egy balfék főhős, egy cukimuki lány, egy nagyon obskúrus hobbi, Wes Anderson-szerű képi világ, és lehetőleg minél több ukulele a filmzenében. A külföldi sajtót elolvasva az lehet az ember érzése, hogy a Sundance-t például nagyrészt ilyen filmekkel árasztják el évről évre. Aztán léteznek ugyanezek pepitában: lecsúszott főhősök, zátonyra futott életek, marginális társadalmi csoportok, nyomor, erőszak, kilátástalanság. A Skin pont ilyen, az utóbbit kivéve, mert pont arról szól, hogy akármennyire is benne vagyunk nyakig a szarban, mindig van kiút.

201910938 1
Tovább

Tíz év után megint nem lesz semmi a Schwarzenegger-féle Vörös Szonja remake-jéből

február 12., 12:23 Módosítva: 2019-02-13 06:39
2

Eredetileg már 2009-ben mozikba került volna Arnold Schwarzenegger és Brigitte Nielsen, mondjuk úgy, legendás filmje, a Vörös Szonja új verziója, de azóta folyamatosan húzódik a projekt. Most pedig újra jégre tették az egészet a rendezőnek kinevezett Bryan Singer elleni, pedofíliáról és szexuális zaklatásról szóló vádak miatt.

2009-ben ezzel a képpel hirdették a Rose McGowannel (nem) készülő filmet
2009-ben ezzel a képpel hirdették a Rose McGowannel (nem) készülő filmet
Tovább

Máris döntöttek az Aquaman folytatásáról

február 12., 09:29 Módosítva: 2019-02-12 18:07
1

Két hónap kellett az Aquamannek, hogy átlépje a bűvös, milliárd dolláros bevételi határt. Amint megtette, szóltak is az első rész írójának, hogy kezdheti gépelni a folytatást.

Tovább