Friss kommentek

comment:com

Ismét egy duó nyerte az X-Faktort, mennybe ment két rapper
Történelmi évad volt ez, a döntőbe ugyanis három olyan előadó jutott be (Stolen Beat, USNK, Tamáska Gabriella), akik közül egyik sem tud énekelni.

Átadták a legjobb európai filmek díjait, amire két magyar film is esélyes volt

tegnap, 22:57 Módosítva: 2018-12-15 23:17
24
A legjobb film a Hidegháború lett, a magyarok díj nélkül maradtak. Szilágyi Zsófia első filmje, az Egy nap, és Tuza-Ritter Bernadett dokumentumfilmje a modern rabszolgaságról, az Egy nő fogságban voltak esélyesek a díjra egy túl erős mezőnyben.

Szombat este 31. alkalommal adták át az európai Oscarnak is nevezett Európai Filmdíjakat, az európai filmkészítők Ingmar Bergman által által alapított szövetsége, az Európai Filmakadémia (EFA) szakmai elismeréseit. Ez az a díj, amelyen tavaly rekordszámú, négy kategóriában is jelölték Enyedi Ildikó Testről és lélekről című filmjét, és ezek közül az egyiket meg is nyerte: Borbély Alexandra lett Európa legjobb színésznője.   A tavalyi, berlini gála nem is csak ezért maradt emlékezetes, hanem azért is, mert a színésznő a meghatottságtól zokogva vette át a díját, és alig jutott szóhoz: a videót erről azóta már több mint 350 ezren látták. Idén is volt miért izgulnia a magyaroknak: a díjra jelölték Szilágyi Zsófia első nagyjátékfilmjét, a Cannes-ban is honorált Egy napot, és Tuza-Ritter Bernadett megrázó dokumentumfilmjét a modern kori rabszolgaságról, az Egy nő fogságban-t. A mezőny erős volt, és többnyire a papírforma nyert, ami nem kedvezett a magyar jelölteknek.

Tovább

James Bond masszív alkoholista

december 14., 15:51 Módosítva: 2018-12-15 18:28
201

Egy tanulmány szerint, és most azért elég nagy késztetést érzek megjegyezni, hogy nem semmi egy olyan tanulmányt átverni az engedélyeztetőkön, aminek az a lényege, hogy A KUTATÓK abból a szempontból vizsgálnak meg 24 Bond-filmet, hogy a jó öreg 007-es mennyit vedel benne (de hát ezért is lehet jó az új-zélandi Otagi Egyetemen közegészségügyet hallgatni), szóval egy tudományos alapokra helyezett vizsgálat eredménye azt hozta ki, hogy a 007-es ügynök komoly alkoholproblémákkal küzd.

Tovább

Olyan dokumentumfilmeket nézhet meg januárban, amiket később már nemigen

december 14., 15:16 Módosítva: 2018-12-14 18:50
7

2019. január 28. és február 3. között ötödik alkalommal rendezik meg a jubileumi BIDF-et, Budapest Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztivált a Cinema City Aréna moziban. A programban többek között a Sundance-nyertes Apákról és fiaikról is látható lesz, ahogy több más friss, nemzetközi sikereket elért, egész estés, kreatív dokumentumfilm, melyeket nem vettek meg hazai forgalmazásra, így ha az ilyesmi érdekli az embert (és miért ne érdekelné), akkor el kell menni az Arénába és megnézni őket.

Tovább

A Filmalap 327 millió forintot ad a Pesti balhéra

december 14., 12:21 Módosítva: 2018-12-14 16:05
0

Az elsőfilmes Lóth Balázsban (lent, képen) és filmtervében bízik annyira a Filmalap, hogy pénzt adjon neki - na nem annyit, mit a Kincsemre, csak úgy szolidan 327 milliót, amiből aztán vagy kijön az elképzelések szerint egy korábban soha nem látott Budapesten játszódó vígjáték, vagy nem. A filmről egyelőre nem sokat tudni: öt gyerekkori barátról szól, akiket 20 év kihagyás után újra összehoz életük legőrültebb és legkockázatosabb kalandja: a "Pesti balhé".

Tovább

A divatvilág huligánjáról szól az év legjobb dokumentumfilmje

december 14., 11:32 Módosítva: 2018-12-15 10:41
119
Állandóan a szépet kutatta, de mindig sokkolni akart Alexander McQueen. A róla szóló film úgy is lenyűgöző, ha a nézőnek semmi köze a divathoz.

"Kérlek, gondoskodjatok a kutyáimról. Bocsi, szeretlek benneteket. Lee" – mindössze ennyi üzenetet hagyott Lee Alexander McQueen, mielőtt begyógyszerezve és bekokainozva véget vetett életének az anyja temetését megelőző estén. Nem ez volt az első öngyilkossági kísérlete (aznap sem), és nem is ez volt az első találkozása a drogokkal. A divatvilág 2010. február 11-én az egyik legnagyobb zsenijét vesztette el.

Ahhoz képest, hogy a brit divattervezőben korábban az is felmerült, hogy a legutolsó bemutatójának fináléjában öli meg magát, végül egészen csendes módját választotta az öngyilkosságnak: végül nem az őt ünneplő tömeg szeme láttára ölte meg magát, hanem a londoni otthona magányában. A mindig valami radikálisat, mindig valami meghökkentőt mutatni akaró Alexander McQueen életéről, illetve pályájáról Ian Bonhôte és Peter Ettedgui készített letaglózóan erős dokumentumfilmet.

Tovább

Ön is hamis vonatjeggyel utazott? Mesélje el!

december 13., 15:15 Módosítva: 2018-12-14 16:04
555
Csáki László képzőművész-filmes hét éve kutatja a kilencvenes-kétezres évek nagy vonatjegy-hamisítási sztoriját, hogy animációs dokumentumfilmet készíthessen belőle. Megtalálta az egykori hamisítókat, de most azokra is kíváncsi, aki megvették a jegyeket, és lényegében fillérekből utazták be Európát. A filmes szerint ez a történet nemcsak a hamisításról és utazásról, hanem a kilencvenes évek Magyarországának laza, szabad légköréről is szól. Ha ön is utazott hamis jeggyel anno, most elmondhatja a történetét.

A filmek nem két perc alatt készülnek el, de hét év még filmes szemmel is nagy idő. Márpedig Csáki László képzőművész ennyi ideje dolgozik krétaanimációs dokumentumfilmjén, a Kék Pelikanon. A film a kilencvenes, kétezres évek nagy vonatjegy-hamisítási bizniszéről szól majd, ami egy egész generációnak tette lehetővé, hogy fillérekből bejárja Európát. Az Indexen először öt éve írtuk a projektről, amikor Csáki képregényt rajzolt belőle a Jurányi Galéria egyik termének falára, de közben már dolgozott a filmen is.

Tovább

Elvesztek az Instalányok a sherwoodi erdőben

december 13., 12:36 Módosítva: 2018-12-14 11:34
152
A legújabb feldolgozásban a jóravaló angol népeket arab migránsokkal fenyegeti a PVC-kabátos nottinghami bíró, a lovat pedig mellben hálós ruhában lopják. Nem kamu, ez egy ilyen film.

Minden kultúrkörnek megvan a saját rendesrablós szorija. Az, amelyikben a főhős a gazdagoktól vesz el, és a szegényeknek ad, hogy aztán ezt a haramiát Robin Hoodnak hívják vagy Rózsa Sándornak, az már tökmindegy, ahogy az is, hogy van-e csaja, és ha igen, az Juliska vagy Marion, illetve hogy kisemmizett nemes, hős lovag, szimpla hegyirabló vagy pontosan mi vagy ki is, a reményt képviseli, a kisemmizett kisembert, aki szív a hatalmasok igájában és/vagy a korrupt egyházi méltóságok szemétkedése miatt. Ezt az alakot aztán szájhagyomány meg szépen elvitte magával mitikus hősnek, aki vagy vicces, vagy bajuszpödrő, faros menyecskékkel múlatja az időt vagy harisnyás pasikkal az erdőben, és így tovább. A klasszikus Robin Hood ábrázolás a sherwoodi erdőben tanyázó haramiák között mulató, a vám- és adószedőket kirabló, de közben jókat beszóló alaké, akit a vásznon először Ero...

És eddig jutottam az első bekezdésben, de annyira untam magam, hogy inkább leálltam, mert ha egy filmnek Robin Hood a címe, akkor pontosan tudjuk, mi várható tőle, felesleges ragozni. Másrészt ezért a feldolgozásért kár ideráncigálni a klasszikus narratívát. A legújabb, részben Budapesten forgatott verziót először a 8. másodpercben akartam otthagyni, amikor a középkori(nak tűnő) Anglia Nottingham nevű, a filmesek kedvéért bazinagy hegyek közé szorított városának egyik istállójából Bono lánya egy olyan csöcskirakós, mellben hálós ruhában akar lovat lopni, amilyenben ma az Instagramon sem jelenhet meg, mert letiltják. Persze sejthettem volna, hogy ez a Hood, nem az a Hood, amikor a narrátor azzal nyitott a főcím alatt, hogy megmondhatnám, mikor játszódik a történet, de minek. És ezzel az alkotók elkezdtek mindent, amibe kapaszkodni lehet a Robin Hood-sztoriban, módszeresen kihajigálni az ablakon.

Tovább

Sandra Bullockkal talán a legrosszabb is megtörténik

december 13., 05:06 Módosítva: 2018-12-13 13:22
114

Fura időket élünk: egy Oscar-jelölt forgatókönyvíró által írt, egy Emmy-díjas rendező által rendezett szuperprodukciót, amelynek az Oscar-díjas Sandra Bullock és a kétszeres Oscar-jelölt John Malkovich a főszereplői, be se mutatnak a mozikban. A Madarak a dobozban című természetfeletti sci-fi/horror így viszont pár hét múlva már elérhető is lesz a Netflixen.

birdbox
Tovább

Meghalt Kósa Ferenc filmrendező

december 12., 16:39 Módosítva: 2018-12-13 10:41
399

2018. december 12-én elhunyt Kósa Ferenc Kossuth-díjas filmrendező, az MMA rendes tagja – közölte a szervezet. Kósa Ferenc november 21-én töltötte be 81. életévét.

Kósa Ferenc
Kósa Ferenc
Fotó: Zih Zsolt / MTI
Tovább

A Berlinálén vetítik Mészáros Márta klasszikus filmjét

december 12., 15:55 Módosítva: 2018-12-13 07:22
12

Hat, digitálisan felújított klasszikus filmet vetítenek jövőre az A kategóriás Berlini Nemzetközi Filmfesztivál Berlinale Classics nevű programjában, köztük Mészáros Márta Örökbefogadás című művét is - közölte szerdán a fesztivál.

Tovább

Létrehozták az Andy Vajnától független történelmi filmes alapot

december 12., 12:20 Módosítva: 2018-12-13 10:41
388

A tévéfilmek és sorozatok támogatására új pénzalapot hoz létre a filmalkotások készítésével és terjesztésével kapcsolatos törvénymódosítás, amelyet 132 igen és egy nem szavazattal fogadott el a Ház kormányzati kezdeményezésre, írja az MTI. Ez az a törvény, amelyre az indoklása szerint részben azért van szükség, hogy több történelmi tévéfilm készülhessen, és amelyet az után nyújtottak be, hogy a Vajna-féle Filmalap által jelentős mértékben támogatott, Hunyadiról szóló film forgatókönyvét és így az egész Filmalapot heves támadások érték a kormánysajtóban.

Tovább

Dobó Kata percenként tizenöt, szexről szóló poénnal borzolja az idegeinket

december 12., 12:14 Módosítva: 2018-12-13 12:05
32

Egy hónappal az első rövid kedvcsináló után megjelent Dobó Kata első rendezése, a Kölcsönlakás új előzetese, amiben még mindig minden a szexről, a félreértésekről és különböző, szexszel összefüggő helyzetek félreértéséről szól.

Tovább

Úgy vigyáznak a Star Wars forgatókönyvére, hogy a CIA is megirigyelné

december 12., 09:11 Módosítva: 2018-12-13 07:22
165

A Luke Skywalkert játszó Mark Hamill egy interjúban beszélt arról, miért fájdul bele a feje abba, ahogyan ma kezelik a Star Wars forgatókönyveit. Pedig régen még a barátai haverjai is elolvashatták a könyveket, az sem érdekelt senkit.

mark-hamill-has-a-sexy-theory-about-luke-skywalker-returning-to-
Tovább

Ettől a filmtől tiltotta el Nicole Kidman a gyerekeit

december 12., 05:36 Módosítva: 2018-12-13 07:22
438

"Dühös vagyok, még mindig dühös. A düh beleégett az agyamba" – mondja immár magyarul, baromi szigorúan Nicole Kidman az új filmje előzetesében. Egy ideje már azt is tudni, hogy a világsajtóban Destroyerként emlegetett film Pusztító címmel kerül majd a magyar mozikba.

Tovább

Tessék csak félni az internettől

december 12., 05:36 Módosítva: 2018-12-12 15:58
72

Elég régi közhely az, hogy ami az interneten történik, annak általában a fele sem igaz, de különösen érvényes ez olyan helyzetekre, amikor valaki pénzt keres belőle. Ilyen a camgirlök világa is - ha valaki nem ismerné ezt az ipart, amiben Gattyán György a LiveJasmine-nal egy komplett vagyonra tett szert, a lényege az, hogy webkamerák előtt modellek gyakorlatilag a saját maguk által felállított korlátokon belül bármit megtesznek, ha megfelelő fizetséget kapnak érte. Nem pénzt, hanem tokeneket. Amiket egyébként pénzért lehet venni, és ezzel az internet máris kijátszott minden pénzügyi felügyeletet. Valamivel több zsetonért cserébe a kuncsaft privát műsort kap, ahol már tényleg csak az ő kívánságai érvényesülnek.

Tovább

Juliette Binoche lesz a Berlinale zsűrielnöke

december 11., 16:29 Módosítva: 2018-12-12 07:07
1

Juliette Binoche francia színésznő lesz a zsűri elnöke a jövő évi Berlinalén, írja az MTI a berlini filmfesztivál keddi bejelentése nyomán. "Feladatomat örömmel és nagy igyekezettel fogom ellátni" – nyilatkozta a hír kapcsán.

Tovább

A Pókember tud még újat mutatni a képregényfilmeknek

december 10., 15:20 Módosítva: 2018-12-11 11:10
100
Az Irány a Pókverzum! tömény, de szórakoztató mese, amiből kiderül, miért szerettek bele az emberek a hálón limbálózó szuperhősbe.

Az elmúlt években úgy tűnt, hogy a Marvel képregényhőseivel csak a Kevin Feige által felügyelt, házi filmes stúdió tud kezdeni valamit. Hiába próbálkozott a Fox (X-Men filmek, Fantasztikus négyes) és a Sony (Pókember), filmjeik előbb-utóbb megbuktak. Peter Parker az egyik legismertebb szuperhős a világon, jellegzetes ruháját Argentínától Srí Lankáig mindenütt felismerik az emberek. Mozis története azonban kétszer is beleállt a földbe az elmúlt évtizedben. Sam Raimi két kifejezetten sikeres és kritikailag is elismert film után a trilógia lezárását rontotta el teljesen, majd a mindössze néhány évvel később érkező reboot (A csodálatos Pókember 1. és 2.) már meg sem tudta közelíteni a  Tobey Maguire-filmek  népszerűségét. A Vasember, Thor és még több tucat másik szuperhős által uralt Marvel-univerzum mellett a Pókember-filmek világa és története kispályásnak és fantáziátlannak tűnt. De a rajongóknak igazán az fájt, hogy úgy érezték: olyanok készítik a filmeket, akik egyszerűen  nem értik, hogyan kellene a karakterhez nyúlni, és mitől imádják őt évtizedek óta.

Tovább

Sokan voltak kíváncsiak arra, hogyan hazudik a magyar

december 10., 14:55 Módosítva: 2018-12-11 09:01
0

Összesen 36 840 nézőt hozott vasárnap estig a BÚÉK című magyar film - ami egyébként a Teljesen idegenek című olasz remake-je -, ami önmagában elég bitang teljesítmény lenne, ha éppen nem durrantott volna be 95 127 nézővel a magyar mozikban A grincs című animációs film is. A Filmforgalmazók Egyesületének adatai.

Jelenet a BÚÉK című magyar filmből.
Jelenet a BÚÉK című magyar filmből.
Tovább

Márciusban jön a mozikba a digitálisan felújított Vízipók-csodapók

december 10., 14:00 Módosítva: 2018-12-10 14:57
1866


Március 22-én, a víz világnapján mutatják be a digitálisan felújított Vízipók-csodapók című egész estés rajzfilmet, írja az MTI.

vizi
Tovább

Mi történne, ha Superman egy gonosz kisgyerek lenne?

december 10., 13:17 Módosítva: 2018-12-10 19:24
2

A Brightburn első előzetese pontosan úgy kezdődik, mintha egy klasszikus szuperhősfilmet, vagyis pontosabban egy klasszikus Superman-filmet néznénk: végeláthatatlan szántóföldek, lemenő nap, a semmi közepén élő kedves pár, akik nagyon szeretnének egy gyereket maguknak. A gyerek megérkezik, csak éppen nem olyan, mint Clark Kent, hanem inkább a gonosz ivadékára hasonlít: buszbalesetek megakadályozása helyett inkább emberéleteket veszélyeztet.

Tovább

A Gravitáció rendezőjének új filmje elindult az Oscar-gála felé

december 10., 11:37 Módosítva: 2018-12-10 14:01
0

Átadták a Los Angeles-i Filmkritikusok Szövetségének díjait magyar idő szerint vasárnap este. A fődíjat Alfonso Cuarón (Gravitáció) Roma című filmje kapta, írja az MTI. A filmet az Oscar több kategóriájára is esélyesnek tartják, de december 14-től már a Netflixen elérhető lesz az előfizetőknek.

Tovább

Önjáró katona lesz Ben Affleck

december 10., 08:56 Módosítva: 2018-12-10 10:53
23

Ben Affleck karrierje nincsen igazán csúcsformában, egyrészt folyamatosan azzal piszkálják az újságírók, hogy tényleg marad-e Batman a DC szuperhős-univerzumában, tényleg ő fogja-e írni a következő Batman-film forgatókönyvét, miközben az Argo-akcióval és Tolvajok városával felépített rendezői pályafutását sikeresen földbe állította Az éjszaka törvénye című nevetséges gengszterfilmmel. A sok mizéria közben jó emlékezni arra, hogy Affleck egyébként egy tök érdekes színész (lásd Holtodiglan), akinek sokkal több olyan másfajta filmet kellene elvállalnia, mint a Triple Frontier.

Tovább

Ilyen mesékkel kéne tele lenniük a moziknak

december 8., 07:03 Módosítva: 2018-12-09 10:20
1410
Hiába Berg Judit az egyik legnépszerűbb magyar gyerekkönyvíró, a csodaszép Lengemesék volt az első mozifilmje. Most megérkezett a semmivel sem kevésbé jó folytatás.

Ha a világ igazságos hely lenne, a mozik tele lennének a Berg Judit érzékeny és okos meséiből készült rajzfilmekkel. 

Persze a világ nem igazságos hely, de most megint egy kicsit közelebb került hozzá: a meghatóan szép, bájos, izgalmas és újszerű első rész után elkészült az írónő Lengemesék című könyvéből készült második animációs film, a nyári rész után Tél a nádtengeren alcímmel. És szinte minden megvan benne, amitől az első rész annyira jó volt.

Tovább

Borzasztóan nyomasztó lett az első Bosszúállók 4-előzetes

december 7., 14:43 Módosítva: 2018-12-08 07:06
1659

Mindenki nagyon le van törve, minden nagyon sötét, és Tony Stark a saját sisakjához beszél. Nagyjából így lehet összefoglalni a Bosszúállók 4 első trailerét, amiből az is kiderül, hogy ez a film az Endgame, vagyis a Végjáték alcímet kapta.

Tovább

Mégsem Kevin Hart vezeti az Oscar-gálát

december 7., 08:35 Módosítva: 2018-12-07 21:06
148

Szerdán jelentette be Kevin Hart, hogy ő vezeti a jövő évi Oscar-gálát, ma viszont közölte, hogy mégsem vállalja a felkérést. A Variety írja, hogy a színész azután mondta le a szereplést, hogy az interneten előásták egy csomó homofób Twitter-bejegyzését és egy kellemetlen standup-előadását is.

Tovább

Magyaul is megszólal az új oroszlánkirály

december 7., 05:10 Módosítva: 2018-12-07 21:06
187

Megjelent a rebootolt Az oroszlánkirály magyar nyelvű előzetese. Ahogy korábban megírtuk, az 1994-es, azóta klasszikussá vált rajzfilmből élőszereplős film készül, a Disney ugyanis A szépség és a szörnyeteg óriási sikerén felbuzdulva, amiből csak lehet, készít egy ilyen verziót is. Az első előzetes alapján úgy tűnt, hogy Jon Favreau feldolgozásában alig változtatottak a klasszikus rajzfilm jelenetein, és szinte teljes egészében ugyanazt a filmet fogjuk kapni, csak ezúttal CGI-animációval készített állatok főszereplésével. Ilyen magyarul:

Tovább

Tarolhat a Csillag születik a Golden Globe-on

december 6., 15:08 Módosítva: 2018-12-06 16:57
892

Bejelentették a Hollywoodban élő külföldi újságírók (pontosabban a Hollywood Foreign Press Association – HFPA) díja, a Golden Globe idei jelöltjeit. A Golden Globe-ot az Oscar-díj előszobájaként emlegetik, de közel sem olyan rangos elismerés. Az Oscarról az Amerikai Filmakadémia hatezer szakmabeli tagja, míg a Golden Globe-ról a HFPA alig kilencven újságírója dönt. Mégis a Golden Globe-díjátadón szokott körvonalazódni, hogy milyen filmek, mely színészek lehetnek esélyesek az Oscaron is. (A Golden Globe odaítélésnek hátteréről, a díj körüli ellentmondásokról ebben a cikkben írtunk részletesen.)

Az első, és eddig egyetlen magyar Golden Globe-ot Nemes Jeles László filmje, a Saul fia nyerte 2016-ban.

Tovább

Nagyon jó lett a magyarok hazugságfilmje is

december 6., 09:30 Módosítva: 2018-12-06 19:05
905

Lehet értelme egy olyan filmnek, amiben vállaltan nincs semmi eredetiség?

Nyilván könnyű rávágni, hogy nincs: minek magyar színészekkel újra leforgatni ugyanazt a történetet, amit két évvel ezelőtt mutattak be Magyarországon, és meg is nézte nyolcvanezer ember, plusz a torrenthasználók? Paolo Genovese Teljesen idegenek című filmje nem érdemtelenül lett a legnagyobb meglepetéssiker abban az évben: mindent kihozott egy nagyon egyszerű alapötletből, még többet is, mint elsőre bárki gondolta volna, ráadásul egyáltalán nem csak a viccfaktorra ment rá, hanem megindító és szép is tudott lenni.

A Teljesen idegenek alapötlete szerint egy baráti társaság minden tagja kiteszi az asztalra a mobilját, és kihangosítva fogad minden hívást, az sms-eket és a csetüzeneteket pedig felolvassa – mondván, ilyen régi jó barátoknak úgy sincsenek titkai egymás előtt. De persze, hogy vannak, sokkal több és sokkal súlyosabb, mint bárki gondolta volna, kezdve a nyilvánvalóval, a szerető bejelentkezésével, egészen az olyan sokkal összetettebb érzelmekig, mint hogy egy gyerek miért nem tudja megbeszélni az anyukájával élete fontos eseményeit. Mindez annyira jól sikerült, hogy legalább egy tucatnyi ország vette meg a film remake-jogait Dél-Koreától Törökországon át Amerikáig. Így tett Magyarország is – kérdés, hogy minek.

Mármint kérdés volt, egészen addig, amíg a filmet be nem mutatták. Mert – és ez valószínűleg a legnagyobb dicséret, amit ebben a témában meg lehet fogalmazni – a magyarul elég szerencsétlen módon már két korábbi film által is elhasznált BÚÉK címen kijött remake 

annyira jól sikerült, hogy minden előítéletet képes elfeledtetni. Az ember inkább örül neki, hogy lesz még néhány tíz- vagy százezer magyar néző, aki találkozik ezzel a történettel.

Tovább

Folytatást kap a Négy esküvő és egy temetés

december 6., 08:57 Módosítva: 2018-12-06 18:16
108

Folytatást kap a kilencvenes évek egyik legjobb romantikus komédiája, a Négy esküvő és egy temetés, írja a Deadline. A filmet, ami világhírűvé tette Hugh Grantet, 1994-ben mutatták be, de a mai napig népszerű. A folytatás nem egy egész estés mozi, hanem egy rövidfilm lesz, ami 25 évvel az eredeti film sztorija után, vagyis napjainkban veszi fel a fonalat. Remélhetőleg kiderül belőle, hogy bevált-e a film főszereplőinek, Andie MacDowell-nek és a házasságfóbiás Hugh Grantnek a nem házasság, amit egymással kötöttek a film végén.

MV5BMTk2NzU1ODk2N15BMl5BanBnXkFtZTcwNDcxNzczNA@@. V1
Tovább

Egyiptomban is nyert az Egy nap

december 5., 12:06 Módosítva: 2018-12-10 17:41
7

Az Egy nap című filmben nyújtott alakításáért Szamosi Zsófia kapta a legjobb színésznőnek járó díjat az idei Kairói Nemzetközi Filmfesztiválon, Afrika egyetlen A-kategóriás filmfesztiválján.

Tovább