Friss kommentek

comment:com

Folytatódik a zombivadászat
Hétfőtől megint van Fear The Walking Dead, a The Walking Dead testvérsorozata, ami annak idején másnak indult, mint az anyasorozat, és nekem be is jött legalábbis a harmadik évad végéig, ameddig az eredeti szereplők közül még nem nyírtak ki mindenkit, Aztán meg kicsit szarni ment minden, a The Walking Dead-del való crossoverezés eléggé odavert az egyéni történetvezetésnek, nem véletlen, hogy az eredeti showrunner kézzel-lábbal tiltakozott ellene, és inkább kiszállt a buliból.

Apa lett Quentin Tarantino

5 órája Módosítva: 2020.02.23 18:13
408

Az 56 éves rendező fiának szombaton adott életet felesége, Daniella Pick. A Jerusalem Post szerint a gyermek a tel-avivi Ichilov kórházban született.

Tarantino 2009-ben ismerkedett meg Daniella Pickkel, Cvika Pick (Tzvika Pick) izraeli énekes-dalszerző lányával, akivel 2018 novemberében házasodtak össze, miután a rendező befejezte a Volt egyszer egy Hollywood... forgatását. 

Az Oscar-díjas filmesnek ez az első házassága, a pár a Becstelen brigantyk izraeli premierjén ismerte meg egymást.

Tovább

Jól átvertek ezzel a skandináv krimivel

tegnap, 08:36 Módosítva: 2020.02.23 09:21
5

Csúnyán átveri a nézőt az, amit az Öngyilkos túráról előzetesen el lehet olvasni az interneten. Ezek alapján ugyanis egy skandináv krimit várna az ember, amiben Max, a biztosítási nyomozó, akit Nikolaj Coster-Waldau (vagyis Jaime Lannister a Trónok harcából) alakít, egy rejtélyes eltűnési ügyben nyomoz. Egy Arthur nevű, fél éve nyoma veszett férfi felesége azt állítja, hogy a férje halott, de bizonyítani nem igazán tudja. Maxot a megbízás a világtól elzárt Aurora Hotelbe vezeti, amely azoknak segít a terveik végrehajtásában, akik elhatározták, hogy öngyilkosok lesznek – nagyjából ez a sztori áll a film ismertetőjében.

Tovább

Káel Csaba beszólt Andy Vajnának

február 21., 20:25 Módosítva: 2020.02.22 22:16
133

Nem készült még igazán jó filmünk az első világháborúról, az 1848-as szabadságharcról, a rendszerváltozásról, de ’56-ról sem

– idézi a világ egyik vezető filmes lapja, a The Hollywood Reporter a Nemzeti Filmintézet vezetőjét, Káel Csabát, aki ezzel (nem is olyan) burkoltan beszólt a Szabadság, szerelem című, nagy költségvetésű, reprezentatívnak szánt 56-os filmet tető alá hozó elődjének, a tavaly meghalt Andy Vajnának.

Tovább

Mi történne, ha az összes nő eltűnne a világunkból?

február 21., 11:43 Módosítva: 2020.02.22 13:02
2028

Megjelent az Only című horrorfilm előzetese, amiben minden nőnek meg kell küzdenie az életéért. Milyen világ jön, ha az összes nő eltűnik? Tényleg jól járnak-e azok, akik túlélnek? Egy film arról, amikor egy, csak egy nő marad talpon a vidéken.

Tovább

Nicolas Cage saját filmjeleneteit játssza újra új filmjében, amiben saját magát alakítja

február 21., 10:29 Módosítva: 2020.02.21 16:57
0

A The Unbearable Weight of a Massive Talent (A hatalmas tehetség elviselhetetlen súlya) című filmben Nicolas Cage két különböző szerepben is saját magát alakítja majd, ráadásul olyan filmek jeleneteit játszva újra, mint az Ál/Arc vagy a Con Air - a fegyencjárat, írja a Coming Soon. 

Tovább

Emberarcú kutya mutatja meg, hogyan kellene élni

február 21., 04:59 Módosítva: 2020.02.22 11:04
340

Buck nem olvasott újságot, különben tudta volna, hogy egyre puskaporosabbá válik a levegő, s nemcsak őt fenyegeti veszély, de minden erős izmú és hosszú szőrű, meleg bundájú tengerparti kutyát Puget Soundtól San Diegóig. Azért volt így, mivel a sarkvidéki homályban kutató emberek egy sárga fémre bukkantak, s mert a gőzhajózási és szállítási vállalatok nagy reklámot csaptak a leletnek, a férfiak ezrei rohanva megindultak észak felé.

Így kezdődik Jack London 1903-as kalandregénye, A vadon hívó szava, és így kezdődik a legújabb film is, amit ez alapján készítettek. Legújabb, hiszen már többször is vászonra vitték ezt a sztorit, a történet tehát nem új és friss, ahogyan a tanulságok sem, amiket le lehet vonni belőle. Ami más, hogy ezúttal nem egy valódi kutya alakította Buckot, hanem egy CGI-eb. Erről sajnos nem lehet elfeledkezni egy pillanatra sem a bő száz perc alatt, bár ez nem a színészek hibája, Harrison Ford vagy Omar Sy játékán nem látszik, hogy a valóságban nem létező állattal vagy állatokkal kommunikálnak.

Tovább

Gryllus Dorka, Nagy Zsolt és Jordán Adél filmjei a Friss Hús fesztiválon

február 20., 14:19 Módosítva: 2020.02.20 15:19
86

Március 23. és 29. között újra lesz Friss Hús rövidfilmfesztivál a budapesti Toldi moziban. A magyar programba összesen 28 filmet válogattak be, köztük 12 női rendező alkotását. Két rendező kétszeresen is szerepel az idei fesztiválon: Rudolf Olivér és Török Marcell is 2-2 filmmel lesz jelen a Friss Húson, ahol többek között a többszörösen díjnyertes Dombrovszky Linda, illetve a korábbi Friss Hús-díjazott Szilágyi Fanni új filmje is bemutatkozik - közölték a fesztivál szervezői.

Tovább

Jennifer Lawrence Az alelnök rendezőjével forgat sci-fit

február 20., 14:05 Módosítva: 2020.02.21 11:17
52

Jennifer Lawrence lesz a főszereplője a Netflix új sci-fi komédiájának, a Don't Look Upnak, írja a Variety. A filmet Adam McKay rendezi, aki korábban olyan nagyszerű szatírákat forgatott, mint a gazdasági válság hátterét feltáró A nagy dobás vagy a Dick Cheney karrierjéről szóló Az alelnök. A filmet McKay nemcsak rendezi, ő a producer és a forgatókönyvíró is. Tulajdonképpen McKay nagy sikereihez hasonlóan szatíra lesz ez is, leginkább egy sci-fi komédia.

Tovább

Meghalt John Shrapnel, a Gladiátor színésze

február 20., 11:56 Módosítva: 2020.02.21 14:43
6

77 éves korában meghalt John Shrapnel színész, írja a Sky News. Shrapnel több mint száz filmben és sorozatban játszott, köztük a legismertebbek az Atomcsapda, a Trója, az Elizabeth: Az aranykor, a Gladiátor és a Sztárom a párom Julia Robertsszel és Hugh Granttel.  

Tovább

Klaus Maria Brandauer a Magyar Mozgókép Szemle díszvendége

február 20., 11:39 Módosítva: 2020.02.20 15:19
0

Szabó István Zárójelentés című filmjének főszereplője, Klaus Maria Brandauer lesz a Magyar Filmdíj 2020 - Magyar Mozgókép Szemle díszvendége - közölték a szervezők. Az osztrák színész Szabó István Oscar-díjas Mephisto című filmjével vált világhírűvé. Pályája során 30 díjat ítéltek neki és további 14 nevezést kapott a világ legrangosabb fesztiváljain. 

Tovább

Steven Spielberg lánya pornózni fog

február 20., 11:17 Módosítva: 2020.02.21 12:05
1960

Steven Spielberg 23 éves lánya, Mikaela Spielberg bejelentette a szüleinek, hogy a szexiparban akarja kipróbálni magát, többek között pornófilmekben és sztriptíztáncosként, írja a New York Post. Mikaela Spielberg elmondása szerint ezt FaceTime-on közölte a szüleivel a hétvégén. Mikaela a 73 éves Oscar-díjas rendező és a Kate Capshaw színésznő örökbefogadott gyereke. Spielbergnek összesen hét gyereke van, ebből négy vér szerinti és három adoptált.

Tovább

Korhatáros lesz az élőszereplős Mulan

február 20., 08:44 Módosítva: 2020.02.20 15:08
2

Az élőszereplős Mulan lesz az első a Disney mesefeldolgozásai közül, ami korhatáros lesz, írja a Variety. Természetesen korábban is voltak korhatáros Disney-filmek, de a korábbi animációs sikerek filmfeldolgozásai közül ez az első, ami Amerikában PG-13-as besorolást kapott. Ez azt jelenti, hogy 13 év alatti gyerekek számára a Mulan megnézéséhez "szülői felügyelet erősen ajánlott". 

Tovább

Castro leghűségesebb katonáit még Miami sem szédítette meg

február 20., 05:05 Módosítva: 2020.02.20 18:46
26

Nagy bajban lennék, ha minden részletre kiterjedően vissza kéne mondanom Olivier Assayas, A stylist és a Sils Maria felhői rendezőjének új filmje, a Wasp Network – Az ellenállók sztoriját. Ez a történet ugyanis annyira szövevényes, annyi ágaboga van, hogy szinte lehetetlen pontosan követni. Ráadásul a megtörtént események megértésében a film sem segít: Assayas rendezése ugrál térben és időben, váltogatja a nézőpontokat, fontos szereplőket hagy el 15-20 percekre gond nélkül. Hogy aztán akkor térjen vissza hozzájuk, amikor a néző pont elfogadta, hogy őket már ejtettük és belehelyezkedett egy másik szereplő szemszögébe.

Olivier Assayas elmondása szerint eltartott egy darabig, amíg ráérzett a film alapjául szolgáló könyvre, Fernando Morais The Last Soldiers of the Cold War: The Story of the Cuban Five című művére. Ezt tökéletesen meg is értem: ez nem az a történet, ami az első pillanattól magával ragadja a közönséget, hogy aztán csak úgy sodorja magával. A baj csak az, hogy a második pillanatban sem igazán magával ragadó.

A film 1990-ben indul, amikor Rene Gonzalez (Edgar Ramírez, ő volt Gianni Versace az American Crime Storyban) egy szép napon úgy dönt, hogy neki ennyi elég Kubából, az éhezésből, a kilátástalanságból, és mivel pilóta, elköt egy kisgépet és Miamiban landol. Erről a döntésről elfelejti értesíteni a feleségét (Penélope Cruz) és a lányát, így ők a továbbiakban egy áruló családtagjainak nevezve élhetik kellemesnek nem igazán mondható életüket Kubában.

Renének viszont annál jobban alakulnak a dolgai, beépül az egyik szervezetbe, amit a hatvanas évektől Amerikába menekült kubaiak hoztak létre, és amelynek célja, hogy minél hatékonyabban lépjen fel a Castro-rezsimmel szemben. Eleinte csak a Kubából különböző kis hajókon, csónakokon, lélekvesztőkön menekülő emberek feltérképezése és kimentése Rene dolga, de később kiderül, hogy az emigráns szervezetek tevékenysége ennél jóval összetettebb és vitathatóbb.

Tovább

Martin Scorsese legújabb filmje lehet az első westernje

február 19., 12:03 Módosítva: 2020.02.19 15:37
91

A rendező már több éve tervezi, hogy Leonardo DiCaprióval közösen filmre viszi a David Grann újságíró Killers of the Flowers Moon című dokumentumregényét. A kötet Magyarországon Megfojtott virágok címmel jelent meg, és egy gyilkosságsorozatot dolgoz fel, ami az 1920-as években történt Oklahomában. Ekkor találtak olajat az egyik indián törzs területén, és kezdetben úgy tűnt, hogy sikerül megegyezni velük, csakhogy a megállapodás után különös gyilkosságsorozat kezdődött, az áldozatok mind a törzs tagjai közül kerültek ki.

A filmet, amit várhatóan 2021-ben mutatnak be, idén márciusban kezdik el forgatni, és DiCaprio mellett az egyik főszerepet Scorsese másik kedvenc színésze, Robert De Niro játssza majd. Van, amiben az ismert filmes viszont eltér majd a megszokottól, ez pedig a műfaj, a francia Premiernek adott interjújában ugyanis azt nyilatkozta, hogy valószínűleg a western irányába mozdulnak el, ez pedig egy ismeretlen terület a számára, korábban ugyanis nem rendezett ilyen filmet. 

A történet 1921-ben, illetve 1922-ben játszódik Oklahomában, és akkor még voltak cowboyok. Persze már megjelentek az első autók, de volt, aki még lóval közlekedett... Akkoriban ha megöltél egy kutyát, sokkal nagyobb esélye volt annak, hogy börtönbe kerülsz, mint annak, hogy rács mögé dugnak egy indián meggyilkolásáért.

A rendező hozzátette, érdekes belegondolni, hogyan jutottunk el eddig, milyen történelmi előzményei voltak ennek.

Scorsese a Netflix által felkarolt Az ír után ezzel a filmmel visszatér a nagy, hollywoodi stúdiók világába, a Paramount Pictures 2019 nyarán jelezte, hogy igényt tart a projektre.

Tovább

Ben Affleck alkoholizmusán nem segített Batman, sőt

február 19., 09:49 Módosítva: 2020.02.19 23:52
25

A színész hosszú interjút adott a The New York Timesnak, és többek között beszélt a válásáról és a függőségről, illetve ezek viszonylatában arról is, miért döntött úgy, nem akar többé szuperhős lenni. Állítása szerint sokáig nem volt baja az alkohollal, tudta tartani a mértéket, majd ahogyan egyre inkább megromlott a viszonya feleségével, Jennifer Garnerrel, úgy ivott többet és többet, és elismeri, ez egyre több feszültséghez vezetett otthon. A pár 2015-ben jelentette be, hogy külön utakon folytatják tovább, és 2018 őszén mondták ki a válást. 

A magánéleti problémák pedig egybeestek azzal az időszakkal, amikor Ben Affleck volt Batman a DC-filmekben. 2013. augusztusában jelentették be, hogy Christian Bale után Affleck ölti magára Gotham igazságosztójának jelmezét. Sokan szkeptikusak voltak azzal kapcsolatban, hogy jó választás volt-e erre a szerepre, végül három filmben alakította Batmant, mégpedig a 2016-os Batman Superman ellen - Az igazság hajnalában, illetve a szintén ebben az évben bemutatott Suicide Squad - Öngyilkos osztagban, majd utoljára a 2017-es Az Igazság Ligájában. 

Az eredeti tervek szerint ezzel nem ért volna véget az együttműködés, 2016 tavaszán ugyanis bejelentették, hogy a színész együtt fog dolgozni a DC fő kreatívjával, Geoff Johnsszal, egy új Batman-filmen, 2017-ben azonban kiderült, Affleck nem vállalja, hogy ő üljön be a rendezői székbe, majd 2019-ben az is egyértelművé vált, hogy szerepelni sem akar benne

Megmutattam másoknak a forgatókönyvet. Jónak találták, de figyelmeztettek, hogy szerintük halálra fogom inni magam, ha ismét elvállalom ezt a szerepet

– nyilatkozta Affleck, aki a köztes időben kétszer is elvonókúrán vett részt

A legújabb Batman-filmre 2021-ig kell várni, és ebben már Robert Pattinson alakítja Bruce Wayne-t. Illetve most már azt is tudni, hogy mellette kik tűnnek fel a vásznon, íme a lista: John Turturro (Carmine Falcone), Paul Dano (Rébusz), Zoe Kravitz (Macskanő), Jeffrey Wright (Gordon parancsnok) és Andy Serkis (Alfred Pennyworth).

Tovább

Weinstein-ügy: várni kell az ítélettel, az esküdtszék még nem döntött

február 19., 08:51 Módosítva: 2020.02.19 10:54
49

Több hete zajlik már a szexuális zaklatással vádolt hollywoodi producer büntetőpere, és hamarosan döntés születik az ügyben. Az esküdtszék először kedden ült össze, hogy megvitassák, szerintük Harvey Weinstein bűnös vagy ártatlan az ellene felhozott vádpontokban, de nem jutottak dűlőre. 

A hét férfiból és öt nőből álló esküdtszék 40 perces mérlegelés után arra kérte a bíróságot, hogy pontosítsanak bizonyos jogi fogalmakat, amik a periratokban szerepelnek, majd elkérték a producer New York-i otthonának alaprajzát, illetve azoknak az e-maileknek a másolatát, amiben több olyan nőnek is listázva volt a neve, akik Weinstenre nézve "veszélyesek lehetnek".

Az egyik megjelölt név Annabella Sciorráé. A színésznő azt állította, hogy Weinstein 1993-ban megerőszakolta őt, és kijelentette, hajlandó tanúskodni a per során, de a producer ügyvédjei ezt nyilvánvalóan megpróbálták megakadályozni, ám nem jártak sikerrel, Sciorra januárban beült a tanúk padjára. Természetesen nem ő volt az egyetlen nő, aki Weinstein ellen vallott, és a producer védőügyvédje, Donna Rotunno egyiküket sem kímélte, volt, aki sírógörcsöt kapott egy négyórás vallatás után. 

A Miramax stúdió alapítóját több mint 80 nő vádolta meg azzal, hogy szexuálisan zaklatta őket, ugyan többükkel 2019 decemberében megegyezett, de ezzel csak a polgári peres eljárás szűnt meg, a büntetőpert ezzel nem sikerült kivédeni. Amennyiben a legsúlyosabb vádpontban bűnösnek találják, Weinstein akár életfogytiglani börtönbüntetést is kaphat.

(Forrás: CNN/Variety)

Tovább

Agatha Christie szelleme végre méltóan kísért a moziban

február 19., 04:47 Módosítva: 2020.02.19 21:39
1643

(Rian Johnson filmjének kritikájával a premier óta adósok vagyunk. Azt gondoltuk, hogy majd a digitális, vagy blu-ray megjelenésre tartogatjuk, de a film majdnem másfél hónapig kiirthatatlan volt a magyar mozis nézettségi top 10-ből, a cikk megírásának pillanatáig több, mint 146 ezer jegyet váltottak rá, két és félszer annyit, mint mondjuk a vele egy időben bemutatott Az átok háza című horrorra. Úgyhogy itt a kritikánk.)

A Tőrbe ejtve egy hatalmas kötéltánc, amit pontosan olyan érzés néha nézni, mint a cirkuszi mutatványt: szájunk elé tett kézzel, kikerekedett szemekkel, felgyorsult pulzussal. Nem azért, mert őrületes kaszkadőri meló van benne, hanem mert egy olyan szépen megtervezett, kiszámolt és végrehajtott krimi, amit már mindenki teljesen jogosan kihaltnak hitt. És a végére az is kiderül, hogy nem egy artistát néztünk, hanem egy bűvészt, mert a kötéltánc az egy dolog, de a kötéltáncos a végén fejest ugrik egy cilinderbe.

Tovább

Visszatért a gumiarcú Jim Carrey

február 18., 04:59 Módosítva: 2020.02.18 21:31
80

A Sonic, a sündisznó a legjobb film, amit egy olyan videójátékból lehet készíteni, amiben egy kék sündisznó nagyon gyorsan futkosva aranygyűrűket szed össze, és néha összegömbölyödik, és akkor még gyorsabban tud menni. Ez persze még nem azt jelenti, hogy jó film is, de legalább nem fájdalmas; a legjobb, amit el lehet mondani róla, az az, hogy lehetne sokkal rosszabb is. És hogy Jim Carrey akkora pojáca benne, mint a kilencvenes évek óta nemigen volt.

Tovább

Sophia Loren lesz a netflixes Előttem az élet főszereplője

február 17., 16:53 Módosítva: 2020.02.18 08:51
3

A Netflix vásárolta meg az Előttem az élet című világhírű regényből Sophia Loren főszereplésével készülő új produkció forgalmazási jogait, írja az MTI a Hollywood Reporter alapján. A streamingszolgáltató még idén bemutatja az Edoardo Ponti rendezésében forgatott filmet, amelynek forgatókönyvét Ugo Chiti és Ponti írta Émile Ajar regényéből.

Tovább

Hátborzongató jelenet került ki a Mátrix 4 forgatásáról

február 17., 13:45 Módosítva: 2020.02.18 11:06
104

A forgatásról először kikerült videón még csak annyi látszott, hogy fog kinézni Keanu Reeves 17 évvel azután, hogy utoljára játszotta el Neót, a Mátrix főszereplőjét. Most viszont egy akciódúsabb jelenet forgatását videózták le többen is.

Tovább

Újabb rekordot döntött meg az Oscar-nyertes Élősködők

február 17., 11:46 Módosítva: 2020.02.17 16:20
249

Öt és fél millió dollár értékben váltottak jegyet az Egyesült Államokban az Élősködők című dél-koreai filmre, miután a Pong Dzsunho (Bong Joon-ho) műve a filmtörténetben először nem amerikai filmként elnyerte a legjobb filmnek járó Oscar-díjat. Így az országban már októberben bemutatott film nézettsége az Oscar-gálát követően 234%-kal megnövekedett, amivel megdöntötte a legjobb film díjával kitüntetett alkotások eddigi rekordját - írja a Variety.

Tovább

Meghalt a Szex és New York és Az éhezők viadala színésznője

február 17., 09:21 Módosítva: 2020.02.18 13:51
283

86 éves korában, pénteken meghalt Lynn Cohen színházi, tévés és filmes színész, a Szex és New York Magdája, írja a Variety. Ő játszotta a kultikus sorozatban Miranda Hobbe (Cynthia Nixon) házvezetőnőjét és később bébiszitterét; ebben a szerepben aztán játszott a sorozat filmadaptációjának mindkét részében is.

Tovább

Lázadóan viccesnek ígérkezik Iannucci Copperfield Dávidja

február 14., 22:07 Módosítva: 2020.02.15 06:53
0

Az Alelnök című sorozatot és a Sztálin halálát is jegyző Armando Iannucci az európai irodalom egyik legfontosabb remekművéből, Charles Dickens önéletrajzi ihletésű Copperfield Dávid című regényéből készített filmet. 

A The Personal History of David Copperfield című alkotás már 2019-ben debütált a Torontói Filmfesztiválon, és Ausztráliában és az Egyesült Királyságban is bemutatták már, de számtalan országban még csak most kezdik vetíteni. Ennek örömére új trailert jelentettek meg a forgalmazók, amiből úgy tűnik, hogy Iannucci adaptációja nagyon szellemesen, a rendezőre jellemző fanyar humorral, szinte már lázadóan viccesen nyúl hozzá Dickens legkedvesebb regényéhez.

Tovább

Harrison Ford inkább vásárlóként és nem rajongóként gondol a nézőire

február 14., 11:34 Módosítva: 2020.02.14 20:42
56

Harrison Ford interjút adott a CBS News Sunday Morning című műsorának, amelyből egy rövid részletet csütörtökön közzé is tett a csatorna. A Lee Cowan által készített beszélgetés előzetesen felvillantott részében Ford érdekesen fogalmaz arról, hogy miként tekint a közönségre. 

Tovább

Itt látható a magyar szingli vígjáték!

február 14., 11:20 Módosítva: 2020.02.14 18:59
2195

Bihari Viki Tékasztorik 2 című filmje Valentin-naptól látható a mozikban, ennek alkalmából az első részt jó minőségben feltettük az Indafilmre. A Tékasztorik című blog alapján, minimális költségvetésből, nagy nevekkel készült 2017-es romantikus vígjáték három éve mozis nézettségével a top 10-ben volt.

Tovább

Furcsán áll az új Batman-jelmez Robert Pattinsonon

február 14., 09:42 Módosítva: 2020.02.15 09:48
86

A 2021-ben kerül a mozikba az új Batman-film, Matt Reeves, az alkotás rendezője most a Twitteren tette közzé, hogy milyen lesz az új Batman-jelmez. A címszereplőt játszó Robert Pattinson már tavaly szeptemberben elárulta a Varietynek adott interjújában, hogy öt ember segítéségére van szüksége ahhoz, hogy felvegye minden forgatási nap elején a denevérruhát, úgyhogy lehetett sejteni, hogy nem lesz túl laza viselet a jelmez.

Tovább

Egy jó jelenet kevés egy filmhez

február 13., 19:41 Módosítva: 2020.02.17 12:40
1

A Nevek dala az a típusú film, aminek Üzenete, Tanulsága és Mondanivalója is van, sőt, Nagyon Fontos Téma köré írták, és nem az a célja, hogy kasszát robbantson, hanem hogy legyen. A producere, a magyar származású Robert Lantos 22 millió dollárt szedett össze rá, eddig egymillió dollárt termelt vissza, és nem úgy néz ki, hogy a következő hetekben megtáltosodna. Lantos nem ma kezdte a pályát, negyven filmmel a háta mögött jelentette ki, hogy ez volt pályája legnehezebb forgatása, és ha teheti, még vagy 28 milliót simán elköltött volna rá. Ehhez képest az emberben a film után az motoszkál, de erőteljesen, hogy attól, hogy az embernek megtetszik egy kétségkívül erős, megható, zsigeri jelenet, nem feltétlenül kell még 100 percet melléforgatni.

Tovább

Rose McGowan képmutatással vádolja Natalie Portmant

február 13., 14:50 Módosítva: 2020.02.14 00:00
270

Elég meglepő vita bontakozott ki Natalie Portman színésznő az Oscar gálán viselt öltözéke kapcsán Portman és Rose McGowan színésznő között. Portman a gálán egy olyan estélyit viselt, amire ráhímeztette azoknak a női filmrendezőknek a nevét, akik szerinte emlékezetes filmeket készítettek az elmúlt évben, mégsem jelölték őket a díjra. A ruhát egyfajta kiállásnak szánta a nők egyenjogúsága, a női művészek elismerése mellett, de nem mindenkinek jött be a dolog.

Tovább

Jackie Chan Schwarzeneggerrel harcol egy kínai-orosz filmben

február 13., 09:42 Módosítva: 2020.02.13 18:41
690

Jackie Chan Arnold Schwarzeneggerrel harcol egy új előzetesben. Ez önmagában is elég meglepő, de még furcsább, hogy milyen filmről is van szó. Az angol nyelvterületen The Iron Mask néven futó produkció egy kínai-orosz film, ráadásul folytatás, egy 2014-es kalandfilm második része. Ha nem tudnánk, az előzetes alapján akkor is gyanús lenne, hogy nem hollywoodi produkcióról van szó, mert a CGI és az egész megvalósítás meglehetősen gagyi (máshonnan nézve bájosan esetlen). 

Tovább

Már dolgoznak az Aladdin folytatásán

február 13., 09:31 Módosítva: 2020.02.13 17:40
404

Hivatalos, hogy folytatást kap a Disney élőszereplős Aladdin filmje. Pletykák eddig is voltak, de most kiderült, hogy a stúdiónál John Gatins and Andrea Berloff írók már dolgoznak a következő filmen. A Variety szerint hat hónapig agyaltak azon, hogy milyen irányban folytatódjon a mese, de most úgy néz ki, hogy rátaláltak a megfelelő sztorira. 

Tovább