Friss kommentek

comment:com

Tom Hardy marad James Delaney, érkezik a Taboo második évada
Nagyon ütős sorozatot hozott össze Tom Hardy és az apja, Chip Hardy.

Deadpool magyarul is tiszta gyagya

5 órája Módosítva: 2018-04-25 15:24
223

Május 17-én jön a magyar mozikba a Deadpool második része, a forgalmazó is rákapcsolt itt a nagy Bosszúállók-őrület közepén, hogy ne feledkezzünk meg a nagypofájú, halhatatlan szuperhősről, úgyhogy itt van egy új szinkronos előzetes hozzá.

Tovább

Amikor Nagyláb kutatni kezd Apróláb után

9 órája Módosítva: 2018-04-25 17:33
2

Új előzetessel jött ki az Apróláb (Smallfoot) című animációs mese, és a maga gyerekesen idegesítő módján még akár felnőtteknek is szórakoztató lehet:

Tovább

Alden Ehrenreich még kétszer lehet Han Solo

11 órája Módosítva: 2018-04-25 15:18
1

A 29 éves Alden Ehrenreich játssza Han Solót a Solo - Egy Star Wars-történet című filmben és eddig csak találgatni lehetett, hogy a későbbiekben is övé lesz-e a szerep. Hivatalosan persze még mindig nincs megerősítve semmi, de a színész szándékosan vagy véletlenül, de elszólta magát: három filmre írt alá.

Tovább

Ezért a filmért törte bokáját Nicolas Cage Bulgáriában

15 órája Módosítva: 2018-04-25 15:44
15

Nicolas Cage nemrég szellőztette meg, hogy hamarosan visszavonul a színészettől, még néhány évet jósol magának, aztán a kamera túloldalán, rendezőként, szeretné kipróbálni magát. Jelen pillanatban azonban még hét filmje is készülőben van.

Ezek egyike a #211 című akciófilm, amelynek címe a rablások rendőrségi kódját jelöli az Egyesült Államokban. A film megtörtént esetet dolgoz fel, a történelem egyik leghosszabb és legvéresebb bankrablása inspirálta.

Tovább

A Bosszúállók 3 olyan, mint a félbehagyott dugás

20 órája Módosítva: 2018-04-25 17:17
1054

Megvan az a vicc, hogy a pap, a rabbi meg az imám bemennek a kuplerájba? És az, hogy a pap, a rabbi, az imám, a lelkész, a lelkipásztor, a sámán, a varázsló, a guru, a láma, a tulku, a rinpócse, a tenzó, a szerzetes, a prédikátor, a pandit, a mulla, a gadol, a boszorkány, a druida, a laman, a dastúr, az apáca és Semjén Zsolt bemennek a kuplerájba? Pedig ha valaki beül a harmadik Bosszúállókra, nagyjából erre számítson.

Ez az a film , ami felé a Marvel Univerzum eddigi filmjei vezettek, a "kell egy csapat" kitétel alfája és ómegája, a blockbuster, ami után értelmetlen csapatgründolós képregényfilmet forgatni, mert ekkora úgysem jön össze sose. És még van egy folytatása is, helló, mert aki elhitte a Marvel megalomániájának kicsúcsosodásáról, hogy ez egy különálló történet, ami bármit is lezár, az nem ismeri Hollywood működését. A Bosszúállók 3 és 4 eredetileg egy nagy sztori volt, amit azért szedtek ketté, mert hat órát senki nem ülne a moziban egyhuzamban, és kétszer elkérni a pénzt a jegyekért sokkal faszább, mint egyszer. A cég egy idő után változtatott a kommunikáción, és már a két film, két sztori, két cím narratívát tolta, a most moziba kerülő 3. film kapta a Végtelen háború alcímet, a negyedikét meg nem árulták el egyelőre, de mindegy is.

Tovább

Leonardo DiCaprio odáig van az új Tarantino-filmért

tegnap, 14:47 Módosítva: 2018-04-25 12:52
2020

A CinemaCon előre be nem jelentett meglepetésvendégeként állt a közönség elé Quentin Tarantino és a készülő, Once Upon a Time in Hollywood című filmjének egyik főszereplője, Leonardo DiCaprio hétfő este Las Vegasban.

Tarantino legújabb nagyjátékfilmjének másik főszereplője Brad Pitt lesz. A rendező szerint a két színész együtt a legizgalmasabb duót alkotja a filmtörténelemben Robert Redford és Paul Newman óta.

Tovább

Végre láthatjuk, milyen Venom lett Tom Hardyból

tegnap, 10:29 Módosítva: 2018-04-24 19:17
759

A Venom-film első teaser trailere nem kis csalódást okozott a rajongók körében, hiszen abban Eddie Brock figurája csupán az átalakulás előtti állapotában volt látható. A film első igazi előzetesétől azonban mindenki megkapja, amit látni akar, de készüljünk fel: a Venomként vicsorgó Tom Hardy tényleg nem szép látvány.

Tovább

Most aztán mindent megtudhat a gazdag ázsiaiakról

tegnap, 05:30 Módosítva: 2018-04-24 15:06
72

A Bazi nagy görög lagzi után itt a Bazi nagy kínai lagzi, na jó nem egészen, hanem az Őrült gazdag ázsiaiak. Kevin Kwan 2013-ban megjelent könyve a szupergazdag, Szingapúrban élő kínaiakról hatalmas siker lett, így nem csoda, ha úgy gondolták, érdemes megfilmesíteni. A téma adott, Nick az Amerikában élő őrült gazdag fiú boldogan él egyetemen oktató, közgazdász barátnőjével Rachellel, akit egy idő után szeretne bemutatni Szingapúrban élő szüleinek is. Természetesen az csak a helyszínen derül ki, hogy Nick családjának majdnem akkora vagyona van, mint az angol királyi családnak.

Tovább

Kisütött a nap, nem járnak az emberek moziba

április 23., 16:38 Módosítva: 2018-04-24 07:41
1

Itt a jó idő és egyre kevesebben járnak a moziba, ezt mutatják legalábbis a nézettségi adatok. Már múlt héten is azt írtuk, hogy rég volt ilyen gyenge hétvégéje a magyar moziknak, pedig akkor még nem sejtettük, hogy az idei hétvégén alig 89 ezren váltanak majd jegyet.

A nézettségi lista élén továbbra is a Dwayne "The Rock" Johnson főszereplésével készült Rampage volt (kritikánk), ami a komolyabb alternatívák hiányában magabiztosan nyerte a hetet, annak ellenére, hogy 12 ezer nézővel kevesebb ült be rá, mint múlt héten, így ezen a hétvégén majdnem csak 18 ezren látták. Második helyen volt változás, az újonnan bemutatott Éjjeli napfény landolt ezen a helyen, soknak nem mondható 12 540 nézővel. Harmadik helyre csúszott vissza a Ready Player One (kritikánk) amit 8600-an néztek meg a hétvégén.

Hihetetlenül tartja magát a Nyúl péter című rajzfilm (kritikánk), aminek a nézőszáma közelít a 300 ezerhez, viszont a héten lekerült a tízes listáról a Valami Amerika 3., bár összesen közel 357 ezer nézőnél jár a film. Felkerült a nézettségi lista 14. helyére egy természetfilm is, a Vad Balaton, amit több, mint kétezren néztek meg a hétvégén. 

Tovább

Miloš Forman filmje nyitja Karlovy Varyt

április 23., 15:43 Módosítva: 2018-04-23 16:45
0

Miloš Forman 1965-ös filmje, az Egy szöszi szerelme nyitja majd meg az 53. Karlovy Vary-i Nemzetközi Filmfesztivált, így emlékeznek majd a nemrég meghalt Oscar-díjas rendezőre. A filmfesztivál elnöke, Jiri Bartoska közleményében úgy fogalmazott, hogy nem csak egy rendezőt, hanem egy nagyszerű barátot is elveszett Forman személyében, és úgy döntöttek, nem csak beszédek formájában, hanem a munkáján keresztül is megemlékeznek róla.

A június 29 és július 7. között zajló filmfesztivál vendége lesz többek között Richard Linklater rendező (Sráckor, Mielőtt felkel a nap) is, emellett dokumentumfilmekkel emlékeznek meg a Balti-államok száz éves függetlenségéről is.

Tovább

Nincs is jobb, mint a jéghideg rettegés

április 23., 11:28 Módosítva: 2018-04-23 23:20
90

Kevés dolog félelmetesebb, mint egy kegyetlen horrorfilm, amely az elsőtől az utolsó percig hihető és hiteles: nincs benne semmi természetfeletti, nincs elátkozott ház, nincs gyerekevő szörny. És még csak nem is valami millióból-egy szélsőségre épít, mondjuk egy velejéig gonosz, megszállott, sosem hibázó gyilkosra. Hanem annak ellenére, hogy horror, és hogy borzalmakat mutat be, mégis minden pillanatáról azt érezni: amit látunk, az tényleg megtörténhetne akár velünk is, mert a szereplők viselkedése logikus, vagy legalábbis van rájuk érthető magyarázat. 

Érthető, és épp ez a legrosszabb az egészben: az ember nem egyszerűen az ösztönei szintjén retteg attól, hogy a sötétből hirtelen előbukkan egy zombikéz, vagy a belezések látványától, hanem pont attól érzi iszonyúan magát, hogy rájön, milyen vékony az a láthatatlan háló, ami megakadályozza, hogy ilyen dolgok történjenek velünk is. Hogy a semmilyen nevelést nem kapott suhancokból álló kamaszbandának elég legyen a beszólogatás meg az autó kerekének kiszúrása, és ne menjenek el odáig az egymás előtti menőzésben, ameddig az Eden Lake-ben elmennek. Hogy a magzatát egy figyelmetlen sofőr miatt elvesztő nő legfeljebb csak elképzelje, hogy „visszaveszi” magának a magzatot a másik, szintén terhes nőtől, de ne zavarodjon meg annyira, hogy ezt tényleg meg is tegye egy rozsdás konyhai ollóval, mint az Ott bent-ben.

Tovább

Egész Izrael Natalie Portmannal foglalkozik

április 23., 10:17 Módosítva: 2018-04-24 05:44
40

Mint az mi is megírtuk, Natalie Portman színésznő úgy döntött, nem veszi át az izraeli Nobel-díjnak is nevezett, kétmillió dollárral járó Genezis-díjat, mert az elmúlt időszak izraeli történései miatt nem engedi a lelkiismerete. 

Portman közölte, azért nem utazik Izraelbe, hogy átvegye a díjat, mert nem kíván lehetőséget teremteni Benjámin Netanjahu miniszterelnöknek, hogy beszédet mondjon az ünnepségen, a színésznő döntését azonban nem fogadta egyértelmű támogatás Izraelben, és sokan bírálják miatta. "Éppen olyan csalódott vagyok, mint mások. Szerintem hibát követett el, kíváncsi vagyok, ki adott neki ilyen tanácsot" - fogalmazott Portman bejelentése után Rivka Karmi professzor, az elismerést odaítélő bizottság egyik tagja, a Ben Gurion Egyetem elnöke, az MTI szerint. Juvál Steinic energiaügyi miniszter szerint a Jeruzsálemben született, izraeli-amerikai állampolgár Portman lépése az antiszemitizmus határát súrolja, a színésznő súlyos hibát követett el és bocsánatkéréssel tartozik.

Tovább

Macaulay Culkin soha nem nézi meg a Reszkessetek, betörők!-et

április 23., 09:21 Módosítva: 2018-04-23 13:58
403

A hétfő esti The Ellen DeGeneres Show vendége lesz Macaulay Culkin, akit mindenki cuki gyerekszínészként ismert meg a legnépszerűbb karácsonyi filmben, a Reszkessetek, betörők!-ben. A műsorban a színész  arról  beszél, miért vonult vissza a rivaldafénytől, és hogy miért nem nézi meg soha a filmet. Ennek oka legfőképpen az, hogy az egész forgatásra élénken emlékszik, és amikor lát egy-egy jelenetet, az egész nap újra lejátszódik a fejében.  Ezért nem tud önálló filmként tekinteni rá. Arról is beszélt, hogy karácsony körül igyekszik mindig otthon maradni, hiszen ilyenkor a csapból is ez a film folyik, bárhová elmegy, mindenhol magát látja, ami zavarja. Tizenöt éve nem látta a filmet. 

macaulay-culkin-episode.png
Fotó: ellentube.com

Nagyon sokszor kap olyan felkérést rajongóktól, hogy nézze meg velük együtt a filmet, ami egyrészt hízelgő, másrészt viszont félelmetes is. A műsorban beszél még gyerekkoráról is, hogy hat testvérével egy kis lakásban nőttek fel, és mind a heten egy szobában aludtak és arról is, hogy miért vonult vissza 14 évesen a forgatásoktól.

Tovább

Nagyot megy Amerikában a Hang nélkül

április 22., 20:46 Módosítva: 2018-04-23 15:19
0

John Krasinski Hang nélkül című thrillere 22 millió dolláros (5,5 milliárd forint) jegybevétellel ismét az észak-amerikai kasszasikerlista élére került, írja az MTI. Nem tartott ki tehát a Rampage - Tombolás című új Dwayne Johnson-film kezdeti lendülete, a paráztatós horror viszi a prímet.

Tovább

Minden ok nélkül szexelnek a fiatalok

április 22., 07:09 Módosítva: 2018-04-22 23:44
132

Gérard Depardieu újabban inkább akkor kerül az újságokba, amikor a luxusadó elől az orosz állampolgárságba menekül, vagy amikor egy szál nadrágban áll színpadra az argentin hőségben. Pedig egy kiemelkedően foglalkoztatott színész, akinek 2020-ig tele van a naptára, az más kérdés, hogy minden jó filmjére jut legalább három (jóindulattal) középszerű is. A most bemutatott Senki sem tökéletes (Bonne pomme) is pont olyan, amilyen a címe.

Tovább

Meghalt Kicsién

április 21., 23:19 Módosítva: 2018-04-23 06:25
1933

A leginkább az Austin Powersből, a Kicsién (Mini-Me) szerepéről ismert színész, Verne Troyer 49 éves korában meghalt - számolt be a BBC. A hírt a színész hivatalos Facebookján közölték. Azt írták, Troyer az utóbbi években nagyon sokat harcolt, és sokszor nyert is, de ezúttal már túl sok volt neki. Azt írták, rendkívül segítőkész, törődő ember volt, azt akarta, hogy mindenki boldog legyen, mosolyogjon.  

Április 4-én arról számoltunk be, hogy alkoholmérgezés miatt vitték kórházba. A színész tavaly jelentette be, hogy súlyos alkoholista, és elvonókúrára akar menni, de ebből nem lett semmi. A kórházba szállítása előtt szinte eszméletlenre itta magát, barátai hívták ki rá a mentőt. Troyer magánéleti gondjai miatt depressziós volt, ezért kezdhetett inni.  

A törpeszínészt még a Harry Potter első részéből Griphook szerepében is láthattuk, de valóságshowban és pornófilmben is szerepelt. 

Tovább

Többemeletes portrét kapott a francia legenda Budapesten

április 21., 11:20 Módosítva: 2018-04-23 09:49
233

Csütörtökön kerül a mozikba Agnès Varda és JR Arcélek, útszélek című Oscar-jelölt filmje, a magyarhangya forgalmazásában. Ennek apropójából szombaton reggel a Francia Intézet dunai oldalára egy többemeletes, egészalakos Agnès Varda-kép került, macskával a vállán.

A filmben Agnès Varda és a fotós, street artist JR útnak indul egy fotóautomatává alakított lakókocsival Franciaország eldugott falvaiba, ahol a helyiekkel beszélgetnek és gigantikus méretű portrékat készítenek róluk. Varda budapesti portréja elég intenzíven érinti a városképet, a Duna túloldaláról is lehet látni, 30 napon át. 

Tovább

Fejletépő vidrák, vadcicusok és sikló gruppen: moziban a Vad Balaton

április 21., 07:14 Módosítva: 2018-04-21 20:30
307
Kevés punkosabb dolog képzelhető el 2018-ban, mint magyar természetfilmre vinni be a nézőket a moziba, de a korszellem jobban teszi, ha lidércként bújik el valamelyik láposban: csütörtöktől vetítik a Vad Balatont, a Balaton-környéki élővilágot bemutató új magyar természetfilmet. Mosonyi Szabolcs rendezővel beszéltünk a forgatásról és a Balaton kulisszatitkairól.

Nem is túl rég, mert száz év igazán semmi, igazi népétel volt a vizek környékén a csík. Azóta persze csíkászok és pákászok, szevasztok, a sulyomszedőkkel és darvászokkal együtt beköltöztek az értelmező kéziszótárba és a gyerekversekbe, én szégyenszemre most láttam csíkot először, az Urániában. Ott volt az új magyar természetfilm teltházas díszbemutatóján, és ha már a Matula bácsik kihaltak, jó így együtt nézni közeliből, ahogy hal létére kígyózó mozgással vergődik előre az iszapban a csík, lebújva néha egy kis oxigénért a víz alá.

Tovább

Javier Bardem nem akarja megfeszíteni Woody Allent

április 20., 15:30 Módosítva: 2018-04-20 18:19
1

A spanyol színész a Paris Match-nek adott interjúban mondta azt, hogy egyáltalán nem szégyelli, hogy Woody Allennel dolgozott a 2008-as Vicky Cristina Barcelona című filmben. Ezt azért mondta el, mert miután a mostohalánya azzal vádolta meg Allent, hogy éveken át zaklatta, rengeteg kollégája sietett kijelenteni, hogy szégyellik, hogy valaha is együtt dolgoztak a rendezővel, köztük  Timothée Chalamet, Rebecca Hall, Jessica Chastain, Greta Gerwig, Susan Sarandon, Natalie Portman, Ellen Page, Michael Caine, Colin Firth és Peter Sarsgaard is.

Ha lenne bizonyíték, hogy Allen bűnös, akkor soha többé nem dolgoznék vele. Ha lett volna akkoriban, akkor forgatás közben szállok ki. De nincs, így kétségeim vannak a vádakat illetően. Megdöbbent, ahogy bánnak vele. Két államban, New Yorkban és Connecticutban is ártatlannak nyilvánították, ráadásul hivatalosan. Ez a mai helyzet pontosan olyan, mint a 2007-es volt.

Tovább

A franciáknál a mérgező füstköd jelenti az apokalipszist

április 20., 14:39 Módosítva: 2018-04-21 07:05
14

Májusban kerül mozikba a 10 millió euróból forgatott, Egy lélegzetnyire című film, amiben egy párizsi család igyekszik túlélni egy apokaliptikus eseményt, jelen esetben azt hogy egy földrengés(?) után a várost úgy a harmadik emelet magasságáig sűrű, sárgás, mérgező köd lepi el. Oké, irány a háztető, oszt majd eloszlik, mondhatnánk, de ennél jóval bonyolultabb a helyzet, mert a család egy szem lánya olyan súlyos beteg, hogy egy bazinagy, átlátszó csőben kénytelen élni a nappali közepén, amiből ő se ki, se oda be senki, szóval elég szar a helyzete. A köddel együtt meg jön az áramszünet, az akkuk meg végesek... Tetszik érteni, mitől lesz izgalmas a film, ugye? Főszerepben Romain Duris, Olga Kurylenko és Fantine Harduin, bemutató május 10.

Tovább

Film készült az amputált lábú úszó- és vízilabdázóról

április 20., 12:06 Módosítva: 2018-04-20 15:36
558

A kétszeres olimpiai bajnok Halassy Olivérről szóló film producere a háromszoros olimpiai bajnok pólós, Kiss Gergely volt, aki először csak szakértő volt a projektben Czinke Gyula rendező felkérésére, de szép lassan ő lett a producer/gyártásvezető is.

30264341 561940124204320 5785147416901943914 n
Tovább

A Deadpool 2 újraértelmezi a szuperhősfilm-folytatásokat

április 20., 11:48 Módosítva: 2018-04-21 11:45
229

A első Deadpool az a fim volt, aminek sikerében nem bízott senki, hiszen volt benne vér, káromkodás és szex is (jó, az csak elkenve), azaz 18-as karikát kapott, és a Fox is úgy volt vele, hogy ha behozza a gyártási meg marketingköltségét, ami lehetett úgy összesen 90-95 millió dollár, akkor már jó, végre Ryan Reynolds is leszáll róluk ezzel a szarral, mindenki boldog.

A Deadpool 783 millió dollárt termelt, az emberek imádták, mert egyszerre volt vicces és eszementül erőszakos, Reynolds meg élete alakítását nyújtotta benne. A 18-as karika hirtelen már nem stigma volt, és bátrabban nyúltak más, korhatáros képregénytartalomhoz is, ezért születhetett meg a Logan is például (ami 150 millióra hozott 619-et). És most itt a Deadpool 2 a nyakunkon.

Tovább

Denzel Washington egy teáskannával is agyonver, ha muszáj

április 20., 08:46 Módosítva: 2018-04-20 16:27
245

A magányos igazságosztóé egy nagyjából Hollywooddal egyidős, kőegyszerű toposz, amiben van egy Ember, Akivel Rosszat tettek, ettől felhorgad benne az Igazságérzet, esetleg a Becsület, a Hazaszeretet, vagy simán csak a Bosszúvágy, és minden ellene vétkezőt Megbüntet. Ennek a toposznak az egyik alfaja a szakemberthriller, amikor is a főhős nem egy nímand, hanem egy csendes, rendes embernek látszó terminátor, aki a különleges képességeit mélyen magában eltemetve tartja féken, mert mittudomén, trauma érte, PTSD-s, nem akar már gyilkolni, megcsömörlött, a Praktiker jobban fizet, mindegy. 

Tovább

Végre készült egy film a kirakósozásról is

április 19., 16:10 Módosítva: 2018-04-20 07:26
166

Kelly Macdonald egy szuper színésznő, akit a magyar nézők főleg onnan ismernek, hogy ő volt Diane a Trainspottingban. Azóta játszott persze egy csomó másik filmben, többek között Galaxis útikalauz stopposoknak-ban, a Nem vénnek való vidékben és a Harry Potter és a Halál ereklyéiben. Legutóbb a Viszlát, Christoher Robinban és a Black Mirror egyik legjobb részében, a Hated in the Nationban láthattuk. A legújabb filmje egészen fura témájú, ahogy a címe is mutatja, Puzzle, vagyis a kirakósozásról szól.

Tovább

Nem vetítik Nemes Jeles filmjét Cannes-ban

április 19., 14:08 Módosítva: 2018-04-19 20:44
1

Az utolsó esély is elszállt, hogy a Saul fiáért Oscar-díjat nyert Nemes Jeles László új játékfilmje, a Sunset bekerüljön az idei Cannes-i Filmfesztivál programjába. A versenyprogramot egy hete hirdették ki, de akkor Thierry Fremaux, a fesztivál igazgatója hozzátette, tavaly is utólag került be a versenyprogramba a svéd A négyzet című film, ami végül megnyerte az Arany Pálmát. Szóval akkor még nem veszett el a remény a Sunset számára. Most azonban bejelentették, hogy mik azok a filmek, amik utólag kerültek be, és Nemes Jelesé nincs közöttük.

Tovább

Mint egy falat kenyér: jön az xXx 4

április 19., 13:48 Módosítva: 2018-04-19 20:09
7

Mint egy falat kenyér, úgy hiányzott, de tovább már nem kell kétségek között vergődni: Vin Diesel akciósorozata, az xXx megkapja a negyedik folytatást is, írja a Variety. A projektről egyelőre annyit lehet tudni, hogy D.J. Caruso rendezi, aki a 2017-es xXx: Újra akcióbant is. A filmet, amire az Index kritikusa két pontot tudott adni a lehetséges tízből, és amiről azt írta, hogy "akad benne nagyjából két darab egész jó akciójelenet, és egy darab tényleg vicces poén, de minden más egyszerűen szánalmas, kínos és üvölt róla, hogy nagyjából két hét alatt dobhatták össze". 

Tovább

Csak a vak nem veszi észre Emily Ratajkowski dekoltázsát

április 19., 10:31 Módosítva: 2018-04-20 10:07
0

Natalie Dormert leginkább a Trónok harcából ismerhetjük, amiben ő volt Margaery Tyrell, az okos és ambiciózus királynőjelölt, aki csúnyán végezte. Most úgy döntött, hogy nem bízza a következő filmjét a véletlenre, inkább megírja maga a vőlegényével (Anthony Byrne) együtt, a pasi megrendezi, ő meg eljátssza a főszerepet. Biztos, ami biztos szerződtették a másik női főszerepre Emily Ratajkowskit, aki nem adja fel, hogy színésznőként is nevet szerezzen, de ne csak bikinimodellként. Ebből lett az In Darkness, aminek most jött ki az első előzetese. 

Tovább

Látott már szobába besurranó dinoszauruszt?

április 19., 10:02 Módosítva: 2018-04-19 16:16
106

Hamarosan játsszák a mozik a Jurassic World: Bukott birodalmat, amihez kijött az utolsó előzetes is. Ebben többek között megcsodálhatjuk, hogy Chris Pratt milyen ügyesen ugrik el egy hatalmasra tárt dínószáj elől, és milyen remekül tud bébidínókat idomítani. Na jó, ez utóbbi nem sikerült neki, de nem az ő hibája volt. Az is kiderül, hogy ezúttal nemcsak a dínóparkos szigeten fog játszódni a film, mert a gonoszok elviszik a dínókat a nagyvárosba, és lesz nagy, gonosz, mutánsdínó is. Az előzetes legviccesebb része egyértelműen a hálószobába belopakodó dínó. Igen, egy dinoszaurusz, amelyik besurran egy szobába.

Tovább

Jöhet Margot Robbie újabb Öngyilkos osztag-folytatása

április 19., 05:33 Módosítva: 2018-04-19 14:09
213

Margot Robbie ragaszkodott hozzá, hogy nő rendezze az Öngyilkos osztagban játszott karakterére, Harley Quinnre épülő, női szuperhősökről szóló önálló filmet, és a stúdió végül engedett neki, meg nyilván a korszellemnek is. Az egyelőre cím nélküli, második hasonló filmet Cathy Yan rendezi majd.

suicide squad
Fotó: outnow.ch
Tovább

A fegyverhez előbb kapnak, mint az eszükhöz

április 19., 05:32 Módosítva: 2018-04-19 14:40
104

Nehezen hihető, de állítólag a Veszett vidék előtt még sosem készült westernfilm az ausztrál őslakosokról, az aboriginalokról. Ez csak most jutott az operatőrből lett rendező Warwick Thornton (nem mellékesen ő is aboriginal) eszébe. A részben megtörtént eseményeken alapuló történet egyrészt hagyományos western jókkal és rosszakkal, kocsmapulttal, sheriffel (akit itt őrnagynak hívnak) és sok-sok lövöldözéssel. Másrészt viszont sok mindenben rendhagyó, fordulatos, nem a klasszikus, kiszámítható úton haladó film. Amikor azt hisszük, hogy most már nagyjából sejtjük, hogy mi fog történni, akkor jön egy egészen másfelé vezető, de teljesen hihető kanyar.

Tovább