Ilyen lesz a legóemberek filmje

2013.12.23. 15:03

Hatalmas űrt tölt be a Warner animációs Lego-filmje, A Lego kaland, hiszen végre a legóemberek is saját mozit kapnak. A filmet részben az ausztrál Animal Logic nevű, különleges effektekkel foglalkozó cég készítette. Most kijöttek a magyar nyelvű előzetesek, itt az egyik:

A LEGO kaland

A Warner egyébként 2008-ben kezdett foglalkozni a film ötletével, ami február 6-tól látható a magyar mozikban. A története pedig a következő lesz:

Emmet átlagos fickó. A keze sárga, két ujja van, a feje tetején bütyök tartja a sapkát. A Lego-világ átlagembere, építkezésen dolgozik, és semmi pénzért se késné le kedvenc napi tévésorozatát. Egy félreértés folytán azonban mindenki más azt hiszi: ő a Kiválasztott, a világ megmentésének kulcsfigurája. Különleges társak egy kis csapatával kell nekivágnia a nagy feladatnak, amely meghökkentő kalandokon és váratlan fordulatokon keresztül eljuttathatja hőseinket... majd meglátjuk hova. Annyi biztos: a kettős életet élő Lord Biznisz az elveszejtésükre tör, Emmet pedig Vitruvius, a bölcs öreg, egy vad Lego-lány, Batman és még néhány furcsa fickó oldalán, gyorsan alakuló járgányok és könnyen átépíthető világok között harcol – de alig érti, mi zajlik körülötte.