Újra bűnbe esik a szuperdögös Jessica Alba

2014.02.28. 09:10 Módosítva: 2014.02.28. 13:23

Ideje volt már, hogy a sok spandexes idióta (lásd: Pókembert, a többszörösen megerőszakolt Rozsomákot meg a hetente bejelentett, újabb önálló filmes Marvel-majmokat) után a keménytökű képregényhősök is visszatérjenek a gyöngyvászonra, és elkészüljön a majdnem tíz éve várt Sin City 2, a mozgóképes fenegyerek Robert Rodriguez és a kisebb képregényisten Frank Miller rendezésében. Most végre célegyenesbe értünk: augusztus 22-én újra esővíz és vér fog folyni Basin City bűntől fuldokló utcáin, ahol ezúttal is a szuperdögös anyuka, Jessica Alba és a Marv-gumimaszk nélkül is bűnronda Mickey Rourke fognak rendet tenni.

Jessica Alba, azaz a sztriptíztáncos Nancy Callahan például így fog kinézni a filmben, miközben bosszút áll szerelme, Hartigan nyomozó (Bruce Willis) haláláért:

Képkivágás1
Fotó: Dimension Films / Troublemaker Studios

Mickey Rourke-ot pedig megint kőarcú Marvvá sminkelik. Oké, tudjuk, hogy meghalt a Sin City-ben, de a Sin City 2 egyik mikrotörténete Frank Miller Ölni tudnál érte című klasszikusa lesz, ami A nehéz búcsú előtt játszódik, így Marv még vígan mészárolhatja benne a gengsztereket régi haverjával, Dwight-tal, akinek ekkor még nem Clive Oven-feje van, hanem úgy néz ki, mint Josh Brolin.

Képkivágás2
Fotó: Dimension Films / Troublemaker Studios

A harmadik sztoriban Joseph Gordon Levitt is feltűnik majd a szétvert arcú Johnny-ként, de ilyen karakter korábban nem szerepelt a Sin City-képregényekben, Frank Miller direkt a filmhez találta ki. A Sin City 2-t Ölni tudnál érte alcímmel itthon augusztus 22-én mutatja be az A Company Hungary (a Budapest Film jogutódja), ahol már egy helyre kis plakátot is rittyentettek az idei év legjobban várt képregényadaptációjához. (via Movieweb)