Közülük valaki Fátum Doki lesz

2014.03.12. 10:47

Nemrég összeállt a Fantasztikus négyes-reboot hőseinek szereplőgárdája, már csak annak kell kiderülnie, hogy ki játssza majd Doctor Doom (Fátum Doktor) szerepét. A franchise főgonoszára négy színészt tart esélyesnek a Cinema Blend, névszerint Sam Riley, Eddie Redmayne, Toby Kebbell és Domhnall Gleeson. 

Sam Riley

Az angol Riley alakította Ian Curtist Anton Corbijn Joy Division-biopicjében illetve Salt Jack Kerouac Útonjának filmadaptcáiójában, de nemsokára nagyköltségvetésű filmben is bemutatkozik, méghozzá Angelina Jolie Demónájában.

Eddie Redmayne

Szintén angol színész, akinek eddig javarészt apró mellékszerepei és tévés munkái voltak csak. Azonban neki is lassan beindul a karrierje, szerepel majd a Wachowski-testvérek Jupiter felemelkedésében illetve ő alakítja Stephen Hawking tudóst is a Theory of Everythingben.

Toby Kebbell

A készítők valószínűleg akcentusos főgonoszt akarnak, mert Kebbell is angol. Viszonylag fiatal kora ellenére rengeteg fantasy- és akciófilmben szerepelt, például A titánok haragjában, a Varázslótanoncban, a Perzsia hercegében és a Nagy Sándorban is, de később feltűnik a Warcraft-filmben illetve az új Majmok bolygójában is. Legtöbben mégis a Spíler vagány rockereként, Johnny Quidként ismerhetik.

Domhnall Gleeson

Gleeson ír, szóval tényleg nagyon szeretnének akcentust a karakternek. Játszott a Dredd bíró-remake-ben és az Anna Kareninában is, de legtöbben biztos Bill Weaslyként emlékeznek rá a Harry Potter-filmekből.