Spielberg már írja a Kincsvadászok 2-t

2014.04.23. 09:31

Richard Donner Spielberg személyes kérésére vág bele idén a Kincsvadászok 2-be, ami ha jövőre elkészülne, pont 30 évvel játszódna a kultikus ifjúsági kalandfilm, az 1985-es Goonies eseményei után. A rendező így nyilatkozott a napokban a folytatásról:

Steven találta ki, hogy legyen egy második rész, és én semmiképp sem akarom őt kihagyni a filmből. Már ötlete is van a forgatókönyvhöz.

A '80-as évek legmenőbb kalózos ifjúsági filmjében annak idején olyan nevenincs tinisztárok keresték Félszemű Will kapitány kincsét, mint Josh Brolin és A Gyűrűk Ura Samuja, Sean Astin. Donner róluk is beszélt:

Hogy Josh Brolin és Sean Astin is visszatérnek-e? Azt jelenleg csak a Jóisten tudja.

 Szintén kérdéses még, hogy a saját valóságshow-ja után már csak ZS-kategóriás horrorfilmeken dolgozó Corey Feldman, vagy a Végzet temploma mostanra teljesen eltűnt vietnami főhőse, Jonathan Ke Quan szerepel-e majd a Kincsvadászok 2-ben. Az mindenesetre biztató, hogy április elején a teljes régi szereplőgárda közös fotón szerepelt Donnerrel és Spilberggel, és a folytatás belengetése nem áprilisi tréfa volt. (via Movieweb)

Fotó: Amblin Entertainment / Warner Bros.