Megint tudni fogják, hogy mit tettél tavaly nyáron

2014.09.16. 16:01

Persze az 1997-es Tudom, mit tettél tavaly nyáron egy 1973-as regény alapján készült, szóval megint el lehet sütni azt, hogy csak újféleképpen akarnak hozzányúlni az alapsztorihoz, de azért egy kicsit lehangoló, hogy a kilencvenes évek még klasszikusnak sem igazán nevezhető tinihorrorjából remake készül, írja a Deadline.

Az eredetiben Sarah Michelle Gellart, Jennifer Lowe Hewittet, Ryan Philippe-et és Freddie Prinze Jr.-t kergette egy bosszúálló, húskampóval felszerelt halász, összesen 72 millió dollárt kalapozott össze csak az Egyesült Államokban, úgyhogy egy évre rá el is készült a Még mindig tudom mit tettél tavaly nyáron, majd 2006-ban csak DVD-n megjelent az Örökké tudom, mit tettél tavaly nyáron, úgyhogy valaki bár egészen biztosan tudja, hogy mit műveltek ezek az emberek tavaly nyáron. 

Az első, igazából még mindig jó film az akkor éppen bedurranó tinihorror-hullám egyik alapvetése volt, a Sikoly és a Rémségek könyve mellett. A Sikolyból tévésorozat készül, a Rémségek könyve meg azért annyira nem volt izgalmas, hogy bármit kezdjenek vele.

A Tudom, mit tettél tavaly nyáron új változatát az Oculus című miniköltségvetésű horrort író és rendező Mike Flanagan készíti.