Mégis lesz Zombieland 2

2014.10.01. 15:17

A Zombieland 2009 egyik nagy meglepetésfilmje volt. A zombis vígjáték csak 23 millió dollárból készült, de aztán olyan népszerű lett, hogy kerestek vele világszerte több mint 100 milliót. Pedig a készítők, a rendező, Ruben Fleischer és a forgatókönyvírók, Paul Wernick és Rhett Reese is elsőfilmesek voltak, akik korábban csak tévés produkciókon dolgoztak. (Lelkendező kritikánk a filmről itt olvasható.)

Zombieland (2009) előzetes

Kész csoda, hogy eddig nem készült folytatása, de úgy tűnik, hogy erre már nem kell sokat várni. Korábban is többször felmerült, hogy megcsinálják a második részt, de valami mindig közbejött. Legutóbb aztán nem filmterv, hanem egy tévésorozat pilotja készült el, de nem lett sikeres, így a sorozat nem is kapott zöld utat.

Most a rendező újra mozifilmben gondolkodik, amihez a régi írók mellett Dave Callaham segítségét kérte, aki a Feláldozhatók első két részét is írta. Azt még nem tudni, hogy a négy főszereplő, Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Emma Stone és Abigail Breslin visszatérnek-e a folytatásban. Azt a rendező már korábban elmondta, hogy ha lesz Zombieland 2, akkor azt mindenképpen 3D-ben szeretné leforgatni.