Csak 2016-ban rémülhetünk megint halálra

2014.10.21. 15:43

Amikor a Démonok között című minimálhorror váratlanul nagy sikert aratott, a stúdió rögtön két további filmet is belengetett. Az egyik egy spin off terve volt a Démonok között gonosz babájával, Annabelle-lel, a másik pedig egy folytatás, a Démonok között 2. A lelkesedés érthető volt: a Démonok közöttet húszmillió dollárból forgatták, hogy aztán 137 milliót keressenek vele csak az Egyesült Államokban. A film összbevétele világszerte meghaladta a 318 millió dollárt.

Annabelle - magyar feliratos előzetes (16E)

Az Annabelle el is készült, a magyar mozikban éppen a múlt héten mutatták be. (Kritikánk a filmről itt olvasható.) Az amerikai mozikban megverni ugyan nem tudta David Fincher Holtodiglanját, de az első héten megszorongatni igen. Az Annebelle-t a magyarok is szerették, az előző hétvégén ez a filmnyerte meg 22 211 eladott jeggyel a hétvégi nézettségi toplistát.  

A Démonok között folytatása mégis csúszni fog, az eredetileg tervezett 2015. október 23-i bemutatót eltolták valamikor 2016-ra. A filmről amúgy sem lehet túl sokat tudni, csak azt, hogy az első rész démonűző házaspárja, Vera Farmiga és Patrick Wilson biztosan visszatérnek. A történet pedig nem ott folytatódik, ahol az előző rész véget ért, hanem megismerkedhetünk majd a házaspár egy másik rémisztő esetével.