Végre itt a Jurassic Park 4 teljes előzetese

2014.11.25. 19:10

Meglehetősen sokat húzta a dínórajongók agyát a Universal stúdió, az alig néhány másodperces szpotok után most azonban végre a rendes hosszúságú előzetes is napvilágot látott. A Jurassic Park negyedik, immár Jurassic World címre hallgató részének 2 perc 40 másodperces trailerében már akár hosszabb időre is feltűnnek a várva várt dinoszauruszok, sőt, egy izgalmas motoros akcióból is ízelítőt kaphatunk!

Jurassic World (2015) előzetes

A főszerepet A galaxis őrzőinek sztárja, Chris Pratt játssza, aki nemrég így mesélt nekünk a legújabb Jurassic Park szorijáról:

Owen háborús veterán, aki a sziget elhagyatott részén dolgozik, a dinoszauruszok viselkedését kutatja. Úgy lázad az establishment ellen, hogy közben nekik dolgozik — de egyre kevésbé tetszik neki az irány, amely felé a kutatás halad. A Jurassic World John Hammond megvalósult álma, egy élő dinoszauruszok által benépesített park. Az eltelt tíz év során azonban a park iránt szinte megszűnt az érdeklődés, egyre kevesebb a látogató: az emberek megunták a dinoszauruszokat. Egy olyan új látványosságot kreálnak a parkban, amely végre megint bevonzhatja a látogatókat, de ráébrednek, hogy egy szörnyet hoztak létre, és elvesztették felette az irányítást, és persze minden rosszra fordul.

A film jövő nyáron, 2015. június 12-én kerül majd mozikba.