Egymás hegyén-hátán jelennek meg a legújabb filmelőzetesek

2015.02.11. 16:25

Kezd kikászálódni a téli álomból a filmipar, és a szegény dolgozó emberek terhelhetőségére fittyet hányva adják ki a stúdiók a friss előzeteseket. Az elmúlt 1-2 napban annyi új trailer jelent meg, hogy inkább összeszedtük őket egybe, hogy ne kelljen annyit kattintani.

A Perfect Day

Fernando León de Aranoa balkáni vígjátékot rendezett Tim Robbins, Benicio Del Toro és  Olga Kurlyenko szereplésével. A történetről még keveset tudni, de a fő motívum annyi, hogy különleges csapat a Balkán háborús övezeteiben utazgat, ahol különböző kellemetlen szituációkba keverednek, mint például egy hulla kiszedés egy kútból. A film Spanyolországban debütál április végén, hazai forgalmazásról egyelőre nem tudni.

A Perfect Day (2015) előzetes

A lázadó

A lázadó (2015) előzetes

Nekünk annyira nem tetszett, de így is jön a folytatás A beavatotthoz, aminek az IMDB szerint A lázadó lesz itthon a címe, és március 19-én mutatják be a hazai mozik. A történet Veronica Roth második regényét dolgozza fel, amiben a főszereplők majd nagyon menekülnek az őket üldözők elől, és persze a múltjukból is előkerülnek a sötétebb dolgok.

Jauja

Jauja (2015) előzetes #1

Egy férfi és kislánya Dániából utaznak Argentinába, hogy felfedezzék a civilizáció által még kiaknázatlan Patagóniát. A dán férfi pedig nem más, mint a dán-amerikai Viggo Mortensen, aki sokáig Argentinában élt, vagyis pont neki írták a szerepet. Tavaly szinte mindenhol bemutatták, csak nálunk és az USA-ban nem, utóbbira március közepén kerül sor, előbbire viszont valószínűleg soha.

The Last Knights

The Last Knights (2015) előzetes #1

Kazuaki Kiraya középkori filmjének már tavaly meg kellett volna jelennie, azonban ismeretlen okok miatt 2015-re tolták a bemutatót. A The Last Knightsban Clive Owen és Morgan Freeman bosszút esküsznek a megbecstelenített mesterük miatt, de valójában erős a gyanú, hogy csak egy Trónok harca-utánlövésről van szó.

Tökéletes hang 2

Tökéletes hang 2 (2015) előzetes #2

A folytatásban az acapella csoport egy olyan nemzetközi versenyben indul, amit még soha sem sikerült amerikai csapatnak megnyernie. Ennyi történet, mintha csak egy '80-as évek végi családi film alaphelyzetét vették volna, és cseréli acapella éneklésre. Mindenesetre a május közepi hazai bemutatóig még bőven van idő elfelejteni ezt a trailert.