A Monty Python elpusztítaná a Földet

2015.05.05. 11:45

Megérkezett a Monty Python-alapító Terry Jones legújabb filmjének, az Absolutely Anythingnek az előzetese, ami már megjelenés előtt két dologgal vívta ki a figyelmet magának:

A sztori egyébként egy sci-fi Minden6óra emlékeztet leginkább pár fura földönkívüli lény (ők a Pythonok) eldöntik, hogy tesztelni fogják a Föld bolygót, és egy lakójának különleges erőt fognak adni. Ha jóra használja majd, akkor nem avatkoznak be az emberek életébe, ha viszont csak önző dologra, akkor felrobbantják az egész kócerájt. A mindenhatóvá tett ember pedig Simon Pegg lesz, aki természetesen mindenféle hülyeségre használja az erejét, anélkül hogy tudná, mi forog kockán. 

Absolutely Anything (2015) előzetes

Az Absolutely Anything tényleg úgy tűnik, mintha a Jim Carrey-filmet forgatták volna újra, Morgan Freeman Istene helyett egy bizotsságnyi idegen lénnyel, de már az előzetesbe is belefért egy két viccesebb perc, én mondjuk felnevettem akkor, amikor a főszereplő feléleszt minden embert, aki valaha meghalt, igaz, nekem az egyik kedvenc filmem a Shaun Of The Dead.