A következő Paranormális jelenségek lesz az utolsó

2015.06.23. 12:45

Jason Blum, az itt már megénekelt Blumhouse produkciós cég tulajdonosa bejelentette, hogy az idén Mindenszentekre tervezett Paranormal Activity: Ghost Dimension lesz az utolsó a nevetségesen sikeres horrorsorozatban, ami megélt négy részt, plusz egy spinoffot, vagyis egy csak szőrmentén kapcsolódó epizódot is. 

A legelső Paranormális jelenségek 2009-ben 15 ezer dollárból készült és egy rahedli pénzt hozott be, ezzel elindította a rendező, Oren Peli produceri karrierjét, és adott egy löketet a kamerás horroroknak is.

A Paranormal Activity: Ghost Dimension egészen furcsa módon 3D-ben készült, ami vicces egy olyan sorozatban, ami a rottyant minőségű, biztonsági kamerás felvételeiről ismert. A sztori arról fog szólni, hogy egy család beköltözik egy házba, ahol megtalál egy doboznyi kazettát és egy kamerát. Ha a kamerába belenéznek, akkor mindenhol, tadamm, paranormális jelenségeket látnak maguk körül. Blum szerint most minden kérdésre választ kaphatnak a nézők, amik eddig a filmek során felmerültek.