Botrány lett Kern középső ujjából

2016.01.14. 09:31

Január 21-én kerül mozikba a Kern András főszereplésével forgatott, Goldolj rám! című film, aminek plakátján maga Kern látható, ahogy beint a világnak, valahogy így:

dab466c39afb95dbc6765aec4961fb8f

A Blikk infói szerint a beintést az Önszabályozó Reklámtestület trágárnak ítélte, ezért eredeti formájában nem kerülhetnek ki az utcára. Ami persze nettó szívás, meg minden, mert itt a premier a nyakunkon, új plakátot nyomtatni képtelenség, jaj. A cikk ezek után meredek fordulatot vesz, és kiderül hogy Kern középső ujját retusálni fogják, így már elfogadható a plakát, mindenki nyugodjon meg.

Namármost.

Ha nincs idő új plakátot készíteni/nyomtatni, hogy lesz kiretusálva a művész úr ujja a plakátokról? Valaki kis kockákat rajzolgat rá? Annyira szarul áll a film, hogy ilyen kamuhíreket kell gyártani hozzá? Az meg megint más lapra tartozik, hogy az ÖRT ajánlását (ne tedd ki a plakátot) meg vagy megfogadja az ember, vagy nem, kötelezni arra nem lehet senkit. 

Gondolj rám - előzetes

UPDATE:  azt az információt kaptuk hogy a hír igaz, új plakát befotózására már nem volt idő, így a meglévő képet kellett kipixelezni és újra kinyomtatni, mert betojtak, hogy ha valaki felnyomja őket a Médiahatóságnál, több tízmilliós bírságot kapnak.