Kórházba került, gyomorszondát kap Gábor Zsazsa

2016.02.09. 21:54
3 hozzászólás

Szombaton még a 99. születésnapját ünnepelte, két nappal később már mentő vitte az egyik Los Angeles-i kórházba Gábor Zsazsát, írta kedden a TMZ, majd az is kiderült, hogy a színésznőnek gyomorszondát ültetnek majd be az orvosai.

Kilencedik férje, a német Frederic von Anhalt herceg elmondta, hogy a műtétre még a napokban sor fog kerülni. Miután beültették a műszert, Zsazsát mesterségesen fogják majd táplálni vele, írja az MTI is.

A férj szerint feleségének víz került a tüdejébe, belázasodott, majd miután túl sok nyál gyűlt össze gyűlt össze a torkában, és az otthoni gondozását végző személyzet már nem tudott segíteni rajta, úgy döntöttek orvost hívnak. A doktor eltávolította a felgyülemlett nyálmennyiséget, de mivel ez sem orvosolta a problémát, kórházba vitték.

Az egykori filmcsillag, szexszimbólum és Miss Hungary már hosszú ideje nem szerepelt a nyilvánosság előtt. Egy 2002-es autóbalesete miatt részben lebénult, majd kilenc évvel később egy fertőzés miatt jobb lábát – térdtől lefelé – amputálni kellett. Gábor Zsazsának közben két stroke-ja is volt, hosszú ideje ágyhoz kötött, állandó ápolásra szorul.

Ezen a felvételen a Friderikusz Show vendégeként szerepel kilencedik férjével, Frederic von Anhalt herceggel, közben pedig jól le is kever egyet Friderikusznak:

Visszatérés a paradicsomba

Egy újabb kaland előszobájába léptünk, mikor kis kocsink megindult Christchurch felé.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.