Egy rakás drogos szupermodell bent ragad a hóviharban

2016.07.27. 17:03

Hamarosan itthon is bemutatják a Paul Feig-féle Szellemirtók-rebootot, de a rendező már egy másik, jóval izgalmasabbnak tűnő projektre koncentrálhat. A Hollywood Reporter írja, hogy Feig producere lesz a Supermodel Snowpocalypse című filmnek, aminek már a neve elárulja, hogy milyen történetre számíthatnak a nézők.

A film egy igaz történeten alapul, amiről Mickey Rapkin írt egy azonos című cikket annak idején az Elle magazinba. A cikk itt olvasható, de röviden nagyjából arról a sztoriról szól, hogy egy rakás gazdag szupermodell, egy fotós és pár bizniszember bent ragad egy chilei hóviharban, miközben épp szőrmebundás fotósorozatot igyekeznek készíteni.

Egy chilei síparadicsomban fotóztak volna, amikor hatalmas hóvihar csapott le a környékre. Menekülési lehetőségek hiányában más brazil és argentin lakókkal jobb híján drogdiszkót szerveztek a helyből, ahol egy hétig vesztegeltek működő telefon híján. Végül az amerikai stáb elhatározta, hogy a második emeleti ablakon keresztül próbálnak kimenekülni az épületből.

A film egyik producere még az a Chris Goldberg, akinek az édesapja volt az említett fotós, a két modell testvér, akikre a cikk is fókuszál, pedig az édesanyja és a nagynénje. 

Ne maradjon le semmiről!