Megvan, kit játszik Willem Dafoe Az Igazság Ligájában

2016.11.18. 10:40

Eddig csak találgatások voltak. A kétszeres Oscar-jelölt színész szerepe leginkább az lesz, hogy beharangozza a 2018-as Aquaman-filmet.

Egy, a The Guardiannek adott interjú révén vált hivatalossá, hogy A vámpír árnyékáért és A szakaszért Oscarra jelölt Willem Dafoe Nuidis Vulko szerepét fogja játszani a 2017 novemberében érkező DC képregényfilmben, Az Igazság Ligájában.

Nuidis Vulko az Aquaman-képregények egyik legfontosabb szereplője, Atlantis tudományos főtanácsadója, sőt, egyes képregényekben Atlantis királyi címéig vitte. Ott volt már Aquaman születésekor is, és amellett érvelt, hogy a kedvezőtlen jóslat ellenére hagyják életben a későbbi szuperhőst. Atlantis egyik legbefolyásosabb méltósága, aki egy börtönben ült és barátkozott össze Aquamannel. Ő erősített szigonyt Aquaman hiányzó kezének helyére.

Dafoe-t arról is kérdezte a Guardian, milyen élmény egy cameónál alig nagyobb szerepet játszania Az Igazság Ligájában annak ellenére, hogy ő általában erős rendezők mellett szokott személyes filmeket forgatni. "Az Igazság Ligája különös eset: az egy sokak együttműködésére épülő film, amelyben a karakterem főként azért jelenik meg, mert az Aquamanben nagy lesz a szerepe. Az ilyen filmek másmilyen élményt jelentenek. Másmilyen a felelősség, mások a források és a törekvések is. Jó, ha át lehet járni a különböző világok között, másmilyen impulzusokat is kapni tudok egy filmtől."

Justice League (2017) Special Comic-Con Footage

Az Igazság Ligáját pont egy év múlva, 2017. november 17-én mutatják be, és sajnos az a Zack Snyder rendezi, aki az őrületesen unalmas és minden módon elrontott Batman Superman ellent is rendezte. Viszont a fenti előzetes alapján van esély rá, hogy ez a film vagy jobb lesz annál, vagy ha nem, legalább viccesebb. Az Aquaman bő fél évvel később, 2018. július 27-én érkezik, és a Fűrész-sorozat, a Démonok között és az Insidious alkotója, James Wan fogja rendezni.

Ne maradjon le semmiről!