37 év után újra együtt szerepel Robert Redford és Jane Fonda

2016.12.29. 17:37

37 év után újra együtt játszik Robert Redford és Jane Fonda, akiket 1979 óta nem láthattunk közös filmben, írja a Hollywood Reporter. A két színész az Ezerízű szerelem rendezőjének netflixes drámájában tér vissza, amelynek Our Souls at Night lesz a címe, és amelynek forgatókönyve a két éve elhunyt amerikai író, Kent Haruf azonos című regénye alapján íródott.

Ritesh Batra filmjében Fonda és Redford is egy-egy özvegyet fog alakítani, akik bár évtizedeken keresztül egymás szomszédságában éltek, alig ismerik egymást. A főszereplők magányosan töltik napjaikat otthonaikban, miután a gyerekeik már kirepültek onnan, házastársaikat pedig elvesztették. Aztán egy nap Redford bekopog Fondához.

Ez lesz Fonda és Redford negyedik közös szereplése. Legelőször ötven évvel ezelőtt, az 1966-os Üldözőkben lehetett őket együtt látni, amelyben Marlon Brandóval játszották a főbb szerepeket. Az egy évvel későbbi Mezítláb a parkban című filmben ismét házaspárt alakítottak, majd A Las Vegas-i lovasban is együtt szerepeltek, ami A céget, A tolmácsot és a Távol Afrikátólt is rendező Sydney Pollack 1979-es filmje.

Barefoot in the Park - Trailer

Ne maradjon le semmiről!