A Trónok harcából érkezhet az új Marvel-szereplő

2017.01.12. 16:19

Peter Dinklage egy fontos szerepről tárgyal a Marvellel, írja a Variety megbízható forrásokra hivatkozva. A Trónok harca című sorozatban Tyrion Lannister szerepét játszó, Emmy- és Golden Globe-díjas színészt egyelőre két filmre igazolná le a Disney/Marvel. 

Dinklage a harmadik és negyedik Bosszúállók-filmben szerepelne, amiket egyszerre forgatnak majd, de nem egy évben kerülnek moziba. Az első, a 2018-ban mozikba kerülő Infinity War sztorija nagyjából annyi lesz, hogy a szuperhősök csapata ismét összeáll, mert Thanos ellen kell fellépni, és ő nagyon kemény. Dinklage nem tudni, milyen karaktert alakítana, de a szerződése mindkét filmre szólna, így a Variety úgy véli, hogy nem egy cameóról van szó, hanem fontos szerepről.

Nyugi, a Trónok harca hetedik évadának forgatása befejeződött, a Bosszúállók 3 pedig nyár elején forog majd, és mivel Dinklage-nek legközelebb ősszel kell jelentkeznie a tévésorozatnál (már ha a hetedik évadot túléli a karaktere, ugye), simán belefér az idejébe beugrani a Marvel-univerzumba. 

Az új Bosszúállók-filmekről annyit már lehet tudni, hogy Josh Brolin lesz Thanos hangja, és a szereplők között Robert Downey Jr., Jeremy Renner, Mark Ruffalo, Tom Hiddleston, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Chris Pratt, Elizabeth Olsen,  Stellan Skarsgård, Sebastian Stan, Samuel L. Jackson, Benedict Cumberbatch, Zoe Saldana, Cobie Smulders, Benedict Wong  és Chris Evans is ott lesz, azaz nem semmi szereposztással jön Anthony Russo és Joe Russo rendezők két filmje.

Ne maradjon le semmiről!