Sztorija is lesz az új Baywatch-filmnek

2017.03.23. 10:16

Kijött a legújabb, közel háromperces trailer a Baywatch-filmhez. Történetről a Baywatch esetében teljesen felesleges beszélni, nyilván lesz valami ürügy arra, hogy miért rohangásznak kockahasú pasik és nagy mellű nők a tengerparton. Már az életmentésen kívül persze.

Baywatch (2017) Trailer # 3

Szóval az úgynevezett sztori szerint Mitch Buchanon (Dwayne Johnson) a tapasztalt, sokat látott életmentő, aki a part királyaként éli az életét, konkurenciát kap Zac Efron személyében. A fiatal pasit azért veszik fel a csapatba, mert Buchanon főnöke szerint a Baywatch-brandre ráfér a megújulás. A két pasi utája egymást, és mindenféle vicces (vagy viccesnek szánt) helyzetekben mérik össze, hogy ki a menőbb életmentő. Aztán kénytelenek lesznek felhagyni a farokméregetéssel, és összefogni, mert egy gyilkossági ügyet kell felderíteniük. Ez pedig az ő szellemi képességeikkel nem lesz egyszerű. 

Ahogy a korábbi előzetesekből is kiderült, arra azért rájöttek a készítők, hogy nagyon ciki lenne tök komolyan elővenni a Baywatchot 2017-ben. Ezért önironikus-viccesre vették a figurát sok akciójelenettel, motoros üldözéssel, lezuhanó helikopterrel és így tovább. (Remélhetőleg nincs benne az összes poén a hosszú előzetesben.)

Dwayne Johnson és Zac Efron mellett Alexandra Daddario, Kelly Rohrbach, Priyanka Chopra, Jon Bass, Ilfenesh Hadera,  Belinda Peregrín és   Charlotte McKinney vetkőzik a filmben, de az eredeti sorozatból David Hasselhoff és Pamela Anderson is feltűnik.

A filmet május 26-án mutatják be Amerikában.

Ne maradjon le semmiről!