Robert Pattinsont bezárták egy szobába, hogy elolvasson egy forgatókönyvet

2019.04.05. 10:58

Elég komolyan veszik a titoktartást Christopher Nolan (Eredet, Csillagok között, Batman-trilógia) új filmje körül, és nemcsak az újságírók között: a rendező új filmjének egyik főszereplője, Robert Pattinson is csak egyetlen egyszer, egy szobába bezárva kaphatta a kezébe a forgatókönyvet, amikor felkérték a szerepre.

Robert Pattinson (Alkonyat, Cosmopolis) éppen új filmje, a High Life című űrdráma miatt ad interjúkat, de ezek közül az egyiket mégis a következő filmje miatt kapták fel: Elizabeth Debicki (Nyughatatlan özvegyek) és John David Washington (BlacKkKlansman) mellett ő lesz Christopher Nolan következő filmjének főszereplője.

A filmről viszont semmit, de szó szerint semmit nem lehet tudni, olyan komolyan veszik a hírzárlatot: a főszereplők nevén kívül annyi nyilvános még, hogy 2020 nyarán érkezik majd a mozikba, és várhatóan egy IMAX-blockbusterről lesz szó. Erről beszélt most pár szót Pattinson a USA Todayben:

Bezártak egy szobába, amíg elolvastam a forgatókönyvet - nekem sincs belőle példányom. Elég óvatos vagyok az újabb és újabb gigaprojektek elvállalásával, de Chris Nolan dolgaiban egyszerűen van valami. Talán ő az egyetlen rendező, aki ma már megteheti, hogy alapvetően nagyon személyes, független filmeket készítsen, csak éppen blockbusterként. Elolvastam a forgatókönyvet, és teljesen földöntúli volt."

A Nolan-film premierje 2020. július 17-én lesz, Pattinsonnak addig még egy rakás filmjét bemutatják.

Ne maradjon le semmiről!