Robert Pattinson lehet az új Batman

2019.05.17. 10:17

Robert Pattinson lehet a Warner és a DC 2021 nyarára ígért Batman-filmjének főszereplője, tudta meg a Variety. A lap forrásai szerint még nem született megállapodás, de a stúdió szeretné mielőbb biztosítani a 33 éves színészt Bruce Wayne szerepében.

A megállapodással az Alkonyat sztárja lenne a második legfiatalabb színész, aki valaha Batman bőrébe bújt – Christian Bale 31 éves volt a Batman: Kezdődik! 2005-ös bemutatója idején. A Warner Bros. egyelőre nem kommentálta a Variety értesülését.

Az év elején az Indexen is megírtuk, hogy Ben Affleck helyett egy fiatalabb Bruce Wayne lesz majd az új Batman-mozi főszereplője. A filmet Matt Reeves (Cloverfield, Majmok bolygója: Háború) írja és rendezi, bár korábban úgy volt, hogy Affleck írja a forgatókönyvet és rendezni a filmet.

A film a 2021. június 25-én jelenik meg. A Variety úgy tudja, a forgatás 2019 végén vagy 2020 elején kezdődhet.

Frissítés: A Deadline közben úgy értesült, hogy Pattinson mellett a Tolkien, a Mad Max: A harag útja és az X-Men: Az eljövendő múlt napjai színésze, Nicholas Hoult is esélyes Bruce Wayne szerepére. (Ő alakította Marcust is a Nick Hornby-regény alapján készült, Egy fiúról című filmben, Hugh Grant mellett.)

Ne maradjon le semmiről!