Mi jobb a trill mellnövelő kúránál?

2009.04.21. 08:01 Módosítva: 2009.04.21. 12:19
Saját gyártású fotóképregényekkel hangolunk a pénteken este startoló Mozifanatikusok Éjszakájára. Ha neked is van comic strip ötleted, küldd el!

Négy mozifanatikusunkról már a plakátok fotózásakor kiderült, hogy nagy képregényrajongók is. A pénteki Mozifanatikusok Éjszakája előtt az április 18-án megtartott Képregényfesztiválon pörögtünk, és legyártottunk néhány comic stripet. (Klikkre nagyobb méretűek.)

Norbi megint a legnagyobb fanatikus lett olvasóink szavazatainak köszönhetően, hiába váltott idén jediről rohamosztagosra. De a történetekben mind a négy szereplőt szeretnénk mozgatni, úgyhogy a jelmezeket mindenki felhúzta, és készen várják az ötleteket. Ha akad a fentieknél jobb terv, küldjétek el nekünk, és a legjobbakat elkésztjük. Emellett jegyet nyerhettek a Mozifanatikusok Éjszakájára.

Olyan képregényforgatókönyveket várunk, amikben mozifanatikusaink szerepelnek. A helyszín lehet kocsma, az ELTE előadóterme, de akár egy Guitar Hero-házibuli, vagy a Halálcsillag irányítóterme is.

Ha ennél a témánál maradtok, bizonyos elemeket elárulunk a kapcsolatukról: Csilla és Rita nagyon jó barátnők, Csilla az irányító. Gyulának nagyon bejön Csilla (a szőke trill), Norbinak viszont fontosabbak az evokok. Profi fotoshopbűvészek saját képsorokkal is indulhatnak, a lenti képgalériából nyugodtan ki lehet vagdosni karaktereinket, hogy utána mögéjük kerüljön az Enterprise fedélzete, vagy a Kossuth tér.

Ha nincs jobb, végső megoldásként küldhettek olyan képregénycsíkokat is, ami a mi comic stripjeink újrahasznosítása. Mankónak itt van néhány üres buborék Garfield-képsor stílusban, várjuk a Rohamosztagos-monológokat:

Képregényforgatókönyv-minta:

Mi első körben ilyesmire gondoltunk:

A két Trekker-lány, a rohamosztagos és a Csikósnindzsa a USS Dragon parancsnoki hídján vannak, egy űrcsata közepén. Csilla, a kapitány, és Rita, a kommunikációs tiszt állnak. A két fiú ül, és parancsszóra nyomkodja a sci-fi filmekből kihagyhatatlan egy darab többfunkciós, piros gombot.

1. kép: Csilla parancsot ad: "Minden tartalék energiát a hátsó pajzsokba!" Rita megismétli: "Minden tartalék energiát a hátsó pajzsokba!"

2. kép: Csilla újabb parancsot ad: "Teljes készültség a jobboldali lézerágyúknál!" Rita megismétli.

3. kép: Csilla bizalmasan odaszól Ritának: "Ha vége az ütközetnek, elmegyek az Alfa Centaurira. A teljes vizeletkúrájuktól megint nagyobb lesz a mellem." Rita megismétli. A Rohamosztagos és a Csikósnindzsa fején a hányinger jele.

4. kép: Rohamosztagos a Csikósnindzsának: "Vannak dolgok, amiket soha nem akarsz megtudni.".