Görög Zita részeg prostituált szerepben

2004.11.02. 12:25
A magyar modell egy kanadai tévésorozatban játszik epizódszerepet, aktfotózást pedig egy ideig nem vállal.
Anthony Atkins, aki korábban az X-aktákon és a Sabrina, a tiniboszorkány című sorozaton dolgozott, most a The Collector (A Gyűjtő) című kanadai sorozatban rendezte Görög Zitát - adta hírül a Blikk. A sorozat egyes részeit Magyarországon, a fóti MAFILM-stúdióban forgatják.

Holt lelkek

Görög Zita
Fotó: Korponai Tamás

A történet szerint a Gyűjtő a tizennegyedik században élt Morgan Pym, aki szerelme halála után Isten ellen fordul és az Ördög szolgálatába áll. Ő gyűjti össze a holtak lelkét, az Ördög azonban - a hivatalos leírás szerint "unaloműzésből" - megengedi Pymnek, hogy életük utolsó 48 órájában a Gyűjtő kísérletet tegyen a bűnösök lelkének megmentésére.

A most felvett epizód Hasfelmetsző Jack történetét eleveníti fel, Görög Zita pedig a hírhedt sorozatgyilkos egyik áldozatát játssza.

A színészi karrierjét építgető modell a Blikknek elmondta, hogy "egy részeges prostituáltat alakít, akinek az élete csúnya véget ér: a Temzében végzi."

Nem vetkőzik, lovagol

A kisebb filmszerepek között folytatja a tévézést a Megasztárban és a Cinematrix mozimagazinban, de aktfotózást egy ideig nem vállal.

Görög elmondta, hogy a kanadai sorozat után következő munkája egy hollywoodi filmben lesz; jelenleg kardozni és lovagolni is tanul, hogy megfeleljen a szerepnek.