Kamarás Iván is jegyet szed a Moziünnepen

2007.07.24. 17:26
Premier előtti vetítésekre is befizethetünk az augusztus végén kezdődő Moziünnepen, amin megint magyar hírességek állnak be jegyszedőnek.

Magyarországon először teljes terjedelmében levetítik Tarantino és a Sin City-t jegyző Rodriguez közös szennymoziját, a Grindhouse-t az augusztus 30-án kezdődő Moziünnepen. Ezzel nálunk is moziba kerülhetnek a két filmhez tartozó álelőzetesek, mint a 78-as Halloweent parodizáló Thanksgiving Eli Roth-tól, vagy a Werewolf Women of the SS, amiben Nicolas Cage és a szúrós szemű Udo Kier is játszik.

A négynapos vetítéssorozat nagykövetei Kamarás Iván, színész, Gönczi Gábor, a Fókusz műsorvezetője és Cseh Laci, úszóvilágbajnok. A hírességek amellett, hogy nevüket adják a programhoz, jegyszedőnek is beállnak.

John Travolta kedvezménnyel

Idén premier előtt vetítik a Nicolas Cage főszereplésével készült Next című thrillert, és összesen hét film kerül a Moziünneppel egy időben a mozikba. Így kedvezményes áron lehet jegyet váltani a hatvanas évek Amerikáját idéző Hajlakkra, Nicole Blonsky-val, John Travoltával, Christopher Walkennel és Michelle Pfeifferrel, és a 28 héttel később című thrillerre, amiben egy halálos vírus szedi áldozatait Londonban.

A hazai bemutató előtt vetítik Kamondi Zoltán új filmjét, a Dolinát, illetve Tóth Tamástól a Farkast. A Moziünnephez idén negyvennégy város nyolcvanöt mozija csatlakozott. A közönség több mint kétszáz film közül választhat, legfeljebb 360 forintos jegyáron.