Még tartozik az előző film stábjának, de már rockerarcokat keres az újhoz

2008.10.30. 16:04
Hardrock koncerten kéne csápolni a statisztáknak Kabay Barna új mozifilmjében, az államilag is támogatott Nylongitárban. A produkcióban a producer előző filmjének néhány ki nem fizetett stábtagja is dolgozik.

Kabay Barna
A rossz kritikákat kapott remake-eket jegyző Kabay Barna producer még az előző filmjének, a 81,5 millió forintos állami támogatásból is készült Papírkutyáknak sem fizette ki az egész stábját, de máris megkezdte az új mozi forgatását: Kölcsönkért kastély címen 20 milliós visszatérítendő támogatást ítéltek az újabb tervnek.

A nyáron forgott Papírkutya című film stábjának nagyrészét már kifizették ugyan - ha néhányan ügyvédi felszólításra kapták is meg a bérüket -, néhány filmesnek viszont még mindig tartozik a produkció. A névtelenséget kérő bennfentesek elmondása szerint a gázsitól megfosztottak azért nem követelőznek, mert akkor kikerültek volna a Kabay-Gyöngyössy-páros következő, ősszel indult mozijából, ami pár hónapos munkanélküliséget jelentene.

Az új projekt címe egyébként Kölcsönkért kastélyból Nylongitár lett. Gesztesi Károly, Kolovratnik Krisztián, Kálloy Molnár Péter szereplése mellett Mucsi Zoltán és Scherer Péter is újra feltűnik benne. Annak ellenére, hogy néhány stábtag még nem kapott bért visszamenőleg sem, statisztákat keresnek a forgatáshoz, akiknek "természetesen rendes statisztapénzt" ígérnek a wiwen is terjedő vidám hirdetésben:

"Szia!

Új Magyar vígjátékhoz, a Nylongitárhoz keresünk rocker statisztákat, akiknek a filmbéli két hardrock koncertrész felvételein kellene rajongóként csápolniuk e hét vasárnap és a jövő hétvégén. Természetesen rendes statisztapénzt kapnak a bátor jelentkezők és csak annyi a kritérium, hogy rockernek is nézzen ki az illető. Egyébként elég komoly mozifilmről van szó, Kabay Barna producer rendezésében híres színészek főszereplésével. 2008.10.31-én, azaz most pénteken lesz a válogatás 10.00 és 15.00 között. Igazi rocker-arcokra van szükség, nagyon-nagyon sokra. Gyertek minél többen! Akár csapatostul is! A forgatási napok: november 2, 7 és 8. Szeretettel várunk, ha megjelensz, a szereplési lehetőség biztos! A cím: Starcast - Budapest, XIV. kerület, Jeszenák János utca 10.

Reméljük találkozunk!
Üdvözlettel:
Rácz Péter
ügyv.ig. - STARCAST"

Kommentelni itt lehet.