Szexet kért a rendező, szoknya fel, és kész

2006.07.11. 09:39
Már egy hónapja bérgyilkos a James Bond castingról ismertté vált Osvárt Andrea Sanghajban, ahol a Two Tigers kínai-olasz koprodukciós akciófilmen dolgoznak. Túl van jó pár akciójeleneten és egy szexen is.

Egy hónapja megy a forgatás. "A filmmel jól haladunk, már túl vagyunk a nehezebb akciójeleneteken, bár ami az igazán nagy feladatot jelentette, az a szex volt - meséli Andrea. - Nem csókolózást kért a rendező, hanem puszta szexet. Szoknya fel, és kész. Így teljesen fedetlennek, kiszolgáltatottnak éreztem magam, de elmúlt, mikor sikerült belépnem a karakterbe. A nehézség ellenére jól sikerült" - mondja, de mielőtt erről még részletesebben kifaggatnánk, megkérdezzük, hogy érzi magát Kínában.

"Kedvesek nagyon, de a legtöbb kínai nagyon buta, saját maguktól a legegyszerűbb dolgot sem tudják megoldani, meg kell nekik mindent mutatni, ez néha elég idegesítő - sorolja. - A kajától csak én nem lettem rosszul eddig. Érdekes, hogy itt nem szokás borravalót adni, megsértődnek. Pedig amúgy is minden nagyon olcsó. És nem beszélnek angolul, ezért nagyon motivál hogy kínaiul tanuljak, ami jelenleg a világ legtöbb ember által beszélt nyelve."

Csak az operatőr és a rendező nézhette


Klikk a képre!

Sandro Cecco rendezi a filmet, Osvárt Gilda, a főszereplő bérgyilkos, kínai partnerét Chen Daming alakítja, de van még a szereplőgárdában ausztrál és francia színész is. Tehát a szex: "A bérgyilkosnő (Gilda, azaz én) lassan megnyílik a történet során egy fiúnak. Eleinte csak ágyba viszem (én!) de utána beleszeretek. Tehát van szex és szerelmi jelenet is, ami két igen különböző dolog" -magyarázza.

És hogy kik vannak ilyenkor a felvételnél? "Csak az operatőr és a rendező nézhette. Bár ettől még nem volt kevésbé kellemetlen" - válaszolja. És ebben ki volt a partnere? "Chen Daming, bár ő inkább már rendező, mint színész, de a szerep tetszett neki, azért vállalta el. Jelenleg a Velencei Filmfesztivállal tárgyal az új filmjéről. Amúgy láttam két filmjét, biztos hogy pár év múlva nemzetközileg is ismerni fogják a nevét."

És hogy mindezt hogy vették fel? "Egy nagy totált vettek, és egy közelit. Kábé ötször kellett megismételni, ami nem sok."

Felhőkarcoló teraszain ugrálok, mint Catwoman

Andrea az akciójelenetekről elmondta, hogy mégsem kellett dublőrt használnia. "Láttam a Nikitát. Van három verekedős jelenetem, egy folyóba ugrásos (na, az ugrást kaszkadőr csinálta, de a folyóban már én úszom!). Volt-lesz lovas jelenetem is. Van olyan is, hogy egy felhőkarcoló teraszain keresztül ugrálok át, mint Catwoman, ezt is én csináltam. Nem volt veszélyes".

Utánuk kapott négy szabadnapot: "Elmentem Pekingbe, a nagy falhoz, a tiltott városba. Odavagyok, szerelmes vagyok Kínába!" A színésznő egyedül töltötte a szabadnapjait, szakított ugyanis olasz barátjával. És hogy összejött-e a rendezővel?, kérdezzük. "Nincs barátom, társaságra vágyom, nem új társra. Egyelőre" - válaszolja.