Van cickó, meg hármas nyali-fali

2007.08.29. 10:11
Fent van a neten a Kálomista Gábor producelte film, a Zuhanórepülés három részlete, írta ma a Blikk. "Cannes-ból szerezték meg az angol feliratos verziókat" - erősítette meg Kálomista az Indexnek, hogy a fesztivál filmpiacrészéről származnak álláspontja szerint a videók, de ezt már tegnap elmondta az RTL Klub reggeli adásában is. Itt a borzalmas hangú műsorvezetőnő, Dombóvári Vanda ejnye-bejnyézve még ismételgette is a vendége szavait: "Az alvilágról forgattatok? Ti aztán jól belenyúltatok a darázsfészekbe!".

A film beharangozása szerint egyébként a Zuhanórepülés úgy mutatja be a magyar alvilágot, "ahogy még sosem volt", bár a plakátja alsóbb képein a legsablonosabb maffiajelenetek láthatóak: drogátadás a garázsban, rendőrök gépfegyverrel, ilyesmik. Vissza a filmrészletekre: "Hát, itt kokaint meg jointot szívnak felváltva, majd hárman szexelnek, miután lebukott Nagy akárki, hogy megcsalja Dorkát a raktárban egy nemtudomkivel. Van cickó, meg nyalifali" - kommentálja a filmet a mellettem ülő Nóra, akit reggeli előtt kicsit sokkoltak is a részletek. Gryllus Dorka partnerei egyébként nem ismeretlenek: Nagy Zsolt a Szezon című Török-filmben futott be, Parti Nóra meg az Egy bolond százat csinálban égette magát.

"Szerintem ez annak az előszele, hogy valakik készülnek, hogy az egész filmet feltegyék az internetre. Ebben verseny van az internetes tolvajok között" - mondta még nekünk a producer. Persze híreink szerint a filmet támogató csatorna maga tette fel a részleteket, erről annyit mondott: "Nem hiszem, hogy az RTL Klub volt, mert ő partner a filmben, és nem áll érdekében a film gyengítése." A Zuhanórepülés szeptember 13-án kerül mozikba. Akár reklám, akár nem, nézzük meg a részleteket, hogy jók-e: