Vége a Hellboy 2-nek, bővül a Korda

2007.11.23. 16:40
  • Az április óta forgó Hellboy 2: The Golden Army forgatásának utolsó napja volt az etyeki Korda Stúdióban ma, és most kötötte meg a Korda az együttműködést a budai Colorfront stúdióval is, adott ki közleményt a stúdió.
  • Sajnos Adam Martynnal, a produkció egyik maszkosával készített cikkünk után hallgatási nyilatkozatot irattak alá a Hellboy 2 stábtagjaival. Így ilyen infómorzsákkal kell beérnünk: Oroszlán Szonja mellett Kamarás Iván is szerepel a filmben. Az utóbbinak nagyobb szerepe volt, még zuhant is. Ahogy egy bennfentes mondta: "Szörnyek kezdtek lövöldözni a paranormális nyomozókra, a csaj és a halember kirohantak a képből, Kamarásnak ekkor kellett ugrania, pontosabban a kaszkadőrnek."
  • A colorfrontos együttműködésről, meg a stúdióról még annyit, hogy a helyiségeket és irodákat is nyit az etyeki stúdió-komplexumban és kihelyezi a digitális utómunka szolgáltatásait is. Így a forgatás ideje alatt lehetőség lesz az utómunkára. A Korda Stúdió az elmúlt hetekben nyitotta meg az új hang- és utómunka-stúdióját, és elkezdte a világ legnagyobb műtermének építését: az óriás medencével rendelkező, több mint hatezer négyzetméteres Superstage várhatóan 2008-ban készül el.