Gyorshírek: Az új Borat melegcsókja reptéri riadalmat okozott

2008.03.31. 10:26
  • Madonna újraforgatná a filmtörténelem egyik mesterművét, a Casablancát, és még szép, hogy Ingrid Bergman szerepét magának szánja. „Még nem adta fel, hogy filmsztárként is befusson – idézi anonim forrását egy nagy hollywoodi stúdiótól a brit Daily Mail. – Már régóta házalnak ezzel a tervvel, de a fogadtatás enyhén szólva langyos. Senki nem érti, miért kell hozzányúlni a Casablancához, amit sokan minden idők legjobb filmének tartanak. (via Daily Mail)
  • Sacha Baron Cohen a Borat után meleg osztrák riporterre váltott, és a Brüno című filmjének forgatása miatt piros fokozatú biztonsági készültséget vezettek be egy kansasi reptéren. „Egy európai filmes stáb tagja feszes sortra vetkőzött, és táncolni kezdett az előtérben" – írta egy helyi újság. „Csókolóztak és verekedtek” – számolt be ugyanitt a későbbi eseményekről a reptér igazgatójának asszisztense. Brad Christopher azt is elmondta, hogy hamarosan változtatnak a filmstábokra vonatkozó reptéri szabályozáson, miután hiába akadtak ki a mostani eseten, az teljesen szabályosnak számított. A tapizásról és a csípőrázásról videó is készült. (via Slashfilm)


     

  • A jóbarátokos David Schwimmer rendezése, a Run Fatboy Run gyengén indított Amerikában, 10. lett első hétvégéjén 2,4 millió dollárral. (via San Francisco Chronicle) Schwimmer a Jóbarátok sorozaton kívül színészként mindig megbukott, rendezőként már sikeresebb volt eddig: pár tévéfilm mellett a Jóbarátok és a Joey néhány epizódját is ő jegyezte. Az Amerikai pite-szerű poénokkal operáló Run Fatboy Run sztorija nem túl bonyolult: egy lúzer az esküvő előtt otthagyja terhes menyasszonyát, majd rájön, hogy mégis ő volt az igazi és Rocky-turnussal megpróbálja visszaszerezni. A szerény bevétel oka az lehet a kritikák szerint, hogy nincsenek a filmben húzónévnek számító sztárszínészek (bár Thandie Newton 13 Vészhelyzet-epizódban is szerepelt). A Rottentomatoeson 47 százalékot kapott, a kritikák megemlítik, hogy a film sablonos, a poénok már mind elhangoztak más filmekben. A Boston Globe publicistája szerint olyan a film, mintha egy vígjátékíró program generálta volna. Az IMDb-n egész jó pontot, 6,9-et kapott a 10-ből:



  • Derek Mears lehet Jason a Péntek 13 remake-ben. A B-filmes sztár kaszkadőrként kezdte, eddig főleg sorozatokban alakított marcona nehézfiúkat, és alapban is Frankenstein szörnyéhez hasonlító feje van. Azért a kultikus 80-as évekbeli horrorból készült moziban marad a hokimaszk a gyilkoson. A film 2009-re kerül mozikba. (via slashfilm)