Gyorshírek: Schwarzenegger csak a hangját adja a Terminator 4-hez?

2008.08.22. 10:17
  • "Már dolgozunk a Vasember 2-n" - nyilatkozta Jon Favreau, az első rész rendezője a Los Angeles Times-nak adott interjúban. Justin Theroux gőzerővel írja a forgatókönyvet (ő hozta össze a Thropic Thunder sztoriját is, amiben Robert Downey Jr. színesbőrű színész lett), a premier 2010. április 30-án lesz. Korábban olyan hírek is keringtek, a Marvel Studio főnöke, David Maisel egy nevesebb rendezőre bízná az 569 millió dolláros összbevételnél tartó Vasember folytatását, de szerencsére megyegyezett Favreau-val. (via slashfilm)
  • 2008. november 7-ről november 14-re halasztotta a Sony az új James Bond-film, a Quantum of Solace bemutatóját. Az indoklás szerint a premier így közelebb lesz a Hálaadás napjához (november negyedik csütörtöke), és az is jól jött a stúdiónak, hogy a Warner Bros. november 21. helyett csak 2009 nyarán mutatja be a Harry Potter és a félvér herceget. (via yahoonews)
  • Nicolas Cage a Szellemlovas után újabb képregényfilmben szerepel: kiégett zsaru lesz a Kick-Assben. A történet főszereplője viszont nem ő, hanem egy átlagos középiskolás srác, akiből a véletlen (és az online média) kreál szuperhőst. A Wanted sikere után csak idő kérdése volt, mikor veszi elő valaki Mark Millar többi vérgőzös képregényét. A Kick-Asst most Matthew Vaughn, a Csillagpor rendezője viszi vászonra, és 2009-re tevezi a bemutatót. Nicolas Cage egyébként A nemzet aranya 2 és a Szellemlovas előtti években szinte csak bukásokhoz adta a nevét. A 70 millió dollárból forgatott Next mindössze 22 milliót, a 40 milliós The Wicker Man 24 milliót szedett össze. A 35 milliós költségvetésből készült Az időjós 12,5 millióig jutott el, a Fegyvernepper pedig éppen csak visszahozta a 42 milliós gyártási költségeit. (via yahoonews)
  • A Cinemablend szerint az elfoglalt kaliforniai kormányzó, Arnold Schwarzenegger mégis benne lesz a Terminator 4-ben, bárr Moritz Borman producer kétértelmű mondataiból úgy tűnik, csak a hangját adja a produkcióhoz. Pletykaszinten az is felmerült, hogy a Sarah Connort alakító Linda Hamilton is visszatér (mondjuk ő már halott volt a Terminator 3 idején, de egy időutazós filmben ez nem akkora gond). 2009. május 22-én minden kiderül. (via cinemablend)