Selena Gomezé a Mel Gibson-film párja

2009.10.20. 14:37
  • Robert Zemeckis odavan a motion capture-ért, Beowulf - Legendák lovagja után az Airman is ezzel készül, ám ezúttal a rendezést másra hagyja, Gil Kenanra, ő maga csak producerként jegyzi a filmet. Ann Peacock írja a forgatókönyvet Eoin Colfer regénye alapján. A középkori történet egy Írország partjain élő srácról szól, akit a király meggyilkolásával vádolnak és börtönbe zárnak. A szökéshez repülő gépezetet szerel össze. (via firstshowing)
  • A New Line égisze alatt készül a What Boys Want című vígjáték, a főszerepet Selena Gomez kapta a Disney Channelből. Legutóbb a spanyol ajkú színészek ALMA-díja kapcsán írtunk róla: a Varázslók a Waverly helyről sorozatért a legjobb vígjátékszínész díját kapta. A sztoriban hallja a férfiak gondolatait. 2000-ben készült egy hasonló produkció, a Mi kell a nőnek? vígjátékban Mel Gibson tudott olvasni a nők gondolataiban, a True Blood - Inni és élni hagyni sorozatban pedig Anna Paquin majdnem mindenkiét hallja. (via movieweb) A 17 éves Selena Gomez hétévesen tűnt fel a Barney & Friends sorozatban, utána került a Disney Channelhez, és a The Suite Life of Zack & Cody-szériában folytatta. Hanna Montana show-műsorában is vendégeskedett. A Hollywood Recordsszal áll szerződésben, a filmek soundtrackjén is hallható, amikben szerepel. Saját bandája albuma, a Selena Gomez & the Scene szeptember 29-én jelent meg. Látható volt még a Kémkölykök harmadik részében és a Walker: Texasi kopó egy epizódjában.
selenagomez
  • A negyedik Horrorra akadva-rész után a stúdió nem huzakodott elő az ötödik felvonás ötletével. A cinemablend úgy tudja, hogy a Weinsteinék újraindítanák az egészet, reboot formájában.
  • Magyarországra még mindig nem érkezett meg a 30 Days of Night horror, pedig a folytatás forgatásához ma kezdtek hozzá. A sequel viszont csak dvd-n jelenik majd meg. Mia Kirschner játssza a vámpírok vezetőjét, Rhys Coiro pedig a férfi főhős lesz. Az első rész túlélője, Melissa George nem szerződött le a folytatásra, a karaktere viszont marad: bosszút tervez a vámpírok ellen és csatlakozik egy vérszívókra vadászó csapathoz. (via bloody-disgusting)