John Malkovich lesz Pókember új ellenfele

2010.01.11. 11:02
  • A kopasz John Malkovich játszhatja Pókember kopasz ellenfelét, Keselyűt a negyedik részben. A színész egy olasz tévéműsorban elmondta: már megkeresték a producerek, de jelenleg mindenki a végső forgatókönyvre vár. Mint írtuk, Sam Raimi rendező a David Lindsay-Abaire-féle harmadik verziót is visszadobta, így a 2011-re tervezett májusi premier is csúszik. Malkovich egyébként már a Zöld manó szerepére is komoly esélyes volt az első Pókember idején, de a horrorrajongó Raimi úgy döntött, a Vámpír árnyékáért agyondíjazott Willem Dafoe legyen a főgonosz. (via movieweb)
spider450
  • John Malkovich egy másik képregényfilmben is szerepet kapott: John C. Reillyt váltja majd az extrém brutálisnak ígérkező új Bruce Willis-filmben, a Redben. A sztori egy kényszernyugdíjazott, veterán CIA-ügynökről szól (őt természetesen Bruce Willis alakítja), aki újból előszedi a fegyvereit a gardróbból, amikor a saját kollégái támadnak rá a házában. Bemutató: október 22. (via cinemablend)
  • Clive Barker Félelem című novellájából az első filmes Anthony DiBlasi forgatott baltás horrort a mester produceri útmutatásai mellett. A Dreadben egy Stephen nevű srác (Jackson Rathbone) bizarr pszichológiai teszteket folytat a főiskolás haverjain (szakterülete a félelem), de amikor összezár egy vegetáriánus lányt egy darab steakkel, elszabadul a pokol, és néhányukból előbújik az eltemetett gyilkos. (via shocktillyoudrop)