Dugóba került Bruce Willis az 56-osok terén

2012.05.08. 15:01

Kedden Bruce Willis az 56-osok téren folytatta a jövőre mozikba kerülő Die Hard - Drágább, mint az életed-budapesti forgatását. A stáb a reggeli óráktól nagyjából délig vett fel egy olyan jelenetet a Damjanich utca és Dembinszky utca között lezárt szakaszon, amiben az 57 éves akcióhős egy cirill rendszámú taxiban ücsörgött utasként a moszkvai dugó közepén.

Bruce Willis első forgatási napja hétfőn volt a régi MTV-székházban, ahol a munka után együtt jött ki az épületből a Szökés egyik főszereplőjével, a Puerto Rico-i Amaury Nolascóval, bár róla egyelőre nem tudni, hogy zsarut vagy bűnözőt alakít-e a Die Hard 5-ben. A forgatás egyébként már hetekkel Bruce Willis érkezése előtt megkezdődött Budapesten: John Moore rendező irányításával volt már autós üldözés a Vörösmarty utcában, gengszterbuli a Nyugati pályaudvar mellett, erkélyjelenet a NÉKOSZ-székház tetején, rendőrautós razzia a Bazilika előtt és még Árpa Attila is lelőtt pár statisztát.

Egyik olvasónk statiszta volt május elején a rákospalotai Raleigh stúdióban felvett robbantásos jelenetben: "Esküdtszéki tag voltam a Die Hardban, majd miután felrobbantották a bíróságot, véres és koszos halottak voltunk. Ezt a jelenetet 4 napon keresztül forgattuk egy rákospalotai stúdióban május elején, Bruce még nem volt ott sajnos. Először 200 statiszta volt, aztán a robbanás után már csak 25-en voltunk."

Bulizó, vetkőző vagy halott statiszta a Budapesten készülő Die Hard 5-ben? Pont az ön háza előtt forgat akciójelenetet Bruce Willis? Azonnal írjon nekünk erre a címre!