Batman végre pofánverte az idióta Robint

2012.08.06. 12:01

Kifogyhatatlan aranybánya a geggyárosoknak a Christian Bale-féle új Denevérember dühödt agressziója és hülye, mély hangja. Ebben a geeksaresexy.neten talált videóban például az örök mumusnak kikiáltott konzoljátékok hozzák ki belőle az agresszív vadállatot, a néző meg vinnyogva röhög, ahogy a Bőregér azt hörgi két bimbócsavarintás közben "Where were the other drugs going?" helyett, hogy "Where is the trigger? Tell me!"

A Nolan-Batman gengsztereket fegyelmező hörgése és agresszív viselkedése természetesen már korábban is népszerű céltáblája volt a netes humornak. Íme egy régebbi videó, ahol szegény Joker nem érti Batman röfögését, de hiába kérleli a Köpenyes Igazságosztót, hogy beszéljen érthetőbben, vagy legalább írja le egy papírra a kérdéseit, Batman inkább hülyére pofozza:

A College Humor kultikus videójából egyértelműen kiderült, hogy egy spanyol akcentusú, vagy egy John Malkovichot és Al Pacinót utánozó Sötét Lovag még Schwarzenegger hangjánál is viccesebb lett volna:

Ez pedig szintén a Geeks are Sexy Batman-videója, amiben egy jelmezes őrült Christian Bale-t is megszégyenítő torokhangon ordítja le a békés kanadai polgárok haját a metrón és a korcsolyapályán: