Boros és Bochkor még 3 napig marhul

Blikk
2009.11.16. 10:21
November 19-én 0 óra 00 perckor a Sláger Rádió helyét a Neo FM veszi át, de a Bumeráng nélkül.

Boros Lajos, Bochkor Gábor és Voga János műsora  népszerű a korán kelő lakosság körében, jól járt volna velük a Neo FM is, írja a Blikk. De mint Kádár Tamás, az új adó tulajdonosa, az Est Média Group ügyvezetője elmondta, nem sikerült őket átcsábítani. "Korábban volt szó arról, hogy a Neo FM-en folytatódna a Sláger reggeli műsora - mondta Kádár a Blikknek -, de sajnos nem tudtunk megegyezni."

A Neo FM stábja már teljesen készen áll az indulásra. Egyelőre még ideiglenes stúdióból sugározzák az adást, mivel az ORTT döntése óta eltelt időszak nem volt elég arra, hogy profi helyiséget állítsanak fel. Nagyjából két hétre van szükségük ahhoz, hogy teljesen elkészüljenek.

A Bumeráng búcsúra készül, az elmúlt 12 év során még sohasem volt példa arra, hogy reggel ne szóljanak a hallgatókhoz. Arra még van esély, hogy a Sláger rádió másik hullámhosszon folytatja, de országos frekvenciája biztosan nem lesz. A Napi Ász korábbi információja szerint a Neo reggeli műsorában Jakupcsek Gabriella szólna az ébredőkhöz.