18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Újabb nők és férfiak álltak elő ocsmány hollywoodi zaklatásos sztorikkal

2017.11.10. 18:17

A péntek sem múlhat el anélkül, hogy ne tálalnának ki újabb érintettek arról, milyen ocsmány világ Hollywood, legalábbis az ő vádjaik alapján.

Jeremy Pivenről már mi is írtunk, most róla mondott újabb sztorikat két nő a Hollywood Life összefoglalója szerint. Ezzel már öten vádolják zaklatással.

A most 39 éves reklámszakember, Tiffany Bacon Scourby a People magazinnak azt állítja, hogy 2003-ban egy New York-i összejövetelen a férfi megkérte őt, hogy legyen a vendége egy talkshow-szereplésekor. A nő elment a hotelbe, hogy onnan induljanak a felvételre, amikor Piven

ráugrott, lefogta, maszturbálni kezdett, majd ráélvezett a nő garbójára. 

15 perces volt az állítólagos támadás. A nő bőgve elrohant, majd felhívta egy ismerősét, és elmesélte neki. Ez az ismerős most a People-nek megerősítette a sztorit. Piven tagadja a vádakat.

Egy most nyilvánosságra került 2013-as videón pedig egy Isis Taylor nevű pornós vádolja azzal Pivent, hogy 2011-ben az NBA All-Star meccs utáni partin a "sztár" odament hozzá, és megkérdezte, tudja-e, ki ő. A nő nem tudta, majd beszélgetni kezdtek, és kimentek az épület elé egy cigarettára. Ott Piven elővette a péniszét, és közölte: "ez mind a tied lehet, fogd meg, fogd meg". A nő otthagyta a férfit.

Piven közleményben tagadta a vádakat, és közölte, hogy akár hazugságvizsgálóra is köthetik őt, hogy bizonyítsa ártatlanságát. 

Közben Sean Astin is megszólalt a zaklatásos ügyekben (ő játszotta pl. Csavardi Samut a Gyűrűk Ura filmekben): azt nyilatkozta, hogy megerősíti kollégája,Corey Feldman vádjaitarról, hogy Hollywoodban gyakorlatilag egy pedofil hálózat működik.

Frissítés: Alighogy megírtuk ezt a cikket, jött a következő: Anthony Edwards, a Vészhelyzet Mark Greene dokija azt állítja, hogy Gary Goddard producer molesztálta őt, amikor még gyerekszínész, 12 éves volt. De nem csak őt, hanem az ő kortársait is, akik mind apaként néztek fel rá akkoriban. Volt, akit meg is erőszakolt. Edwards azt írta, felnőttként szembesítette ezzel Goddardot, aki azt mondta, megbánta, amit tett, és szakember segítségét kérte azóta.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport