Nagy Feró lesz Ozzy hangja

2008.01.09. 11:14
Magyar szinkronnal vetítik január közepétől az Osbournes című kultikus valóságshow-t a magyar Music Televisionön. A Black Sabbath egykori énekesét Nagy Feró szinkronizálja, viszont magyarul csak a második évadtól kezdődik a sorozat.

Január 14-én egy újabb Emmy-díjas sorozatot indít el a hazai Music Television. Az Osbournest magyar szinkronnal mutatja be a zenecsatorna hétköznaponként. Ozzy hangja Nagy Feró lesz, feleségét, Sharont Bánsági Ildikó színésznő szinkronizálja majd.

Osbourne-ék

Az Osbournes család csöppet sem idillikus magánéletéről szóló valóságshow-t 2002-ben indította el a nemzetközi zenecsatorna, most először szinkronnal követhetik figyelemmel a magyar nézők Ozzynak, üzletasszony feleségének, Sharonnak, valamint gyermekeiknek, Jacknek és az énekesnőnek készülő, molett lányuknak, Kellynek a sorsát.

A Music Television a sajtóközleményben foglaltak szerint úgy gondolta a két karakter jól összeegyeztethető, ráadásul korábban egy filmben már szinkronizálta Feró Ozzyt, nem is beszélve az énekes Ford Fairline-ben nyújtott teljesítményéről.

Nagy Feró a Ford Fairlane kalandjaiban

Feró szerint nem lesz könnyű a feladata, hiszen ő nem szinkronszínész, mint Bánsági Ildikó. „Tökéletesen nem is lehetne szinkronizálni Ozzyt, hiszen rengeteg szlenget használ, és sokszor érthetetlenül motyog. Szerintem direkt jó lesz a kontraszt az én hangom és Ildikó szakmailag maximális szinkronizálása között, hiszen a sorozatban is hasonló a felállás: Sharon a profi, ő szervez meg mindent. Ozzy sokszor otthon olyan, mint egy megzavarodott öregember" - kommentálta Nagy Feró a felkérést.

Csak a második évadtól kezdik a magyar Music Televisionon az Osbournes sugárzását, így a család örökbefogadott gyermeke, Rob is a szereplők sorában lesz már. Nem úgy, mint Ozzy másik lánya Aimee, aki a kezdetektől visszautasította a valóságshow-ban való részvételt.

Még mindig Ford Fairlane és a zseniális Nagy Feró

A szinkronizált Osbournes a magyar Music Televisionön megy majd minden hétköznap 20:30-tól, az egyes epizódokat másnap este nyolctól ismétlik.