Ákos távozik a Music Tv-től

2008.01.07. 14:56
Lejárt a szerződése, ezért ezentúl inkább csak zenét szerez, meg dalokat ad elő majd Ákos. Helyette ezentúl a Viva+-ból megismert Alex vezeti majd hétfőnként a Swungot, de már Nagy Sanyi néven.

Ákos a mai Swungban elköszön a magyar Music Televisiontől, ezentúl helyette a Viva+-ból megismert Alex vezeti hétfőként a klipekkel tűzdelt beszélgetős műsort, de már Nagy Sanyi néven.

Alex nevére leginkább onnan emlékezhetünk, hogy a 2002-ben nyilvánosságra került Viva+-os botrányvideókon ő volt az, aki meggyújtotta a saját szellentését.

Winkler Róbert és Erdélyi Zsolt azonban továbbra is a képernyőn marad, a Totalcarból ismert Winkler ezentúl is szerdánként, míg Superman péntekenként beszélget majd a meghívott vendégekkel és a betelefonálókkal.

Ákos január 7-én, azaz ma lesz a Swung adásának műsorvezetője utoljára. Az utolsó műsort a Swung három eddigi műsorvezetője együtt fogja levezényelni este 10-től a Music Televisionön.

"Ákos szerződése lejár január 14-vel. A műsorstruktúra-váltásig terveztük a közös munkát. Jó volt vele együtt dolgozni, de megértjük, hogy ő elsősorban énekes, dalszerző, erre akar koncentrálni" - mondta el a csatorna sajtóközleményében Ákos távozásáról Horváth Vanda, a csatorna főszerkesztője.

Nagy Sanyi a január 14-i Swungban debütál és a jövőben minden hétfőn őt láthatjuk a képernyőn este tíz órától.

„Nem nevelni, hanem szórakoztatni szeretnék minél lazább formában" - állítja az egykori Alex a magyar MTV hivatalos közleményében.